Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åh - mmmm - pizzan blev god, och till och med maken var hungrig. Avnjöts till lagrad film "Sex and the City" - eloge till maken som tittade med mig. Lite "må bra-film", precis vad jag behöver.

    Önskar nu jag hade en bra bok att gona ner mig i sängen med. Har låtit fokus gå till för mycket annat på sistone. Kanske får ta och färga fransarna en omgång till innan sänggående i brist på annan lyx, och innan bebis kommer. Liiite flärdfull vill jag ju bli efter en sån film.

  • Liten med Mindre

    koko - vad är det för ovanlig dag idag? *nyfiken*

    Ingen bebis under barnfria natten i alla fall. Kurerandet av mannen går framåt och nu börjar den stressen släppa. SKÖÖÖNT!

    Funderar som bäst på vad jag ska laga av kalkonfilén till middag (ihop med ugns-rotsaker), och om det blir en liten namnsdagstårta till dagens Marior. Tårtförslag någon? Ska passa till efterrätt oxå.

    Får väl slösurfa lite recept, lagom mör i benen efter en kort stavgångspromenad. Betydligt mer framgångsrikt än simningen igår.

  • Liten med Mindre

    Ha det så skoj på bion vänner! kanske lagom lång film för en höggravid kissblåsa...

  • Liten med Mindre

    Vickan - skönt att ni kunde turas om. Jag tror mjölkproduktionen reglerar sig efter ett tag. Var glad att det finns extra till "ökningsperioderna" som sägs komma runt 1, 3 och 8 veckor.

    koko - Sherry är en sån där sak vi kommer på att vi saknar när vi sitter på helgen och letar recept. Sen när Systemet är öppet så är det bortfluget ur minnet.

    Det blir kalkon+kyckling gratinerat med gorgonzolasås, och rotsakspytt i ugn. Hoppas det funkar. Behöver tömma trilskandes kylen lite.

    Speciell tårta blev det inte mycket med - kladdkaka får det bli istället.

    Och - äntligen har jag fått ändan ur vagnen och beställt nya gardiner. Tänker inte ens sy dem själv. Det får kosta att få det gjort i elaka affären. De hade det finaste tyget i alla fall. Och hon som jobbade idag var i alla fall trevlig när hon vädrade affärer.

    Snart levereras Mindre hem från mormor o morfar. Oj vad vi saknar henne!

  • Liten med Mindre

    Maten blev faktiskt jättegod. Enda negativa är väl min trummskinnsspända mage. Stenhårt och fullt på alla sätt.

    Mindre kom hem superglad från mormor o morfar, något trött och uppspelt kanske. Det går inte så bra att sova middag där... Det är så fantastiskt att ha henne hemma igen efter barnfri helg.

    Fick hälsningar från BS också - Astrid har visst fått RS och de är inlagda på Astrid Lindgren på obestämd tid. Stackarna som är sjuka så mycket de med!

    Snaily - skönt med vansinnespromenad - efteråt i alla fall. Om man har tid att vila o äta gott. Vilken tapper man du måste haft som sett filmen 2 gånger förresten.

    Vet inte vad jag själv ska hitta på ikväll. lägga benen högt och slösurfa tv. Tror nog inte jag får så mycket plats i magen att jag kan äta mer kladdkaka, även om det vore gott.

  • Liten med Mindre

    MSW - vårtemperatur hade vi - men snöblandat regn eller knappt uppehåll. Måttligt mysigt. Tycker 1-2 plusgrader o sol hade känts fint.

    Fler som hade namnsdag idag med andra ord. Jag, Mindre och övriga kvinnor i familjen med.

    Ore - jag tror jag såg Pongo o valptjuvarna eller Bernard o Bianca - de jag minns i alla fall.

  • Liten med Mindre

    Förlåt min rättelse - det snöar inte lovikavantar - det snöar BLÖTA lovikavantar. Urk vad plaskig jag blev bara av att lämna Mindre hos dagmamman. Höll mig blöt o kall hela vägen till jobbet där jag skulle lämna in kameran på lagning (reparatören ligger nästan vid jobbet). Hälsade på lite och fick kommentarer om att jag inte kläckt ännu.

    Nu äntligen hemma, försedd med lunch och suktar efter pralinerna jag köpte på väg hem. Synd att boken jag började på var kass, och inget annat i skåpet hemma lockar som det annars gör. Var har alla reklamtidningar tagit vägen när man behöver dem!

    Nenne - jag har använt HMs Logg-tröjor länge under graviditeten, inte så avancerade, men de är långa nog och funkar fint under en oknäppbar kofta. (Om man inte som jag varit för varm för kofta. )

    Mot pralinerna!

  • Liten med Mindre

    Nenne- kan du inte åka med och få gå på spa eller nåt istället?

  • Liten med Mindre

    Du får åka pulka nenne! I lagom brant backe då.

    Dags att hämta Mindre. Gostrollet!

  • Liten med Mindre

    Ore - Sorgligt med kollegan. Och trist att ni inte kommer fram till nån ordning hemma. Förstår att det måste bli svårt med tid när ni bygger på hus samtidigt.

    Vickan - 3-4 veckor utan ansats till rutiner får du ge Trollet även enlig AW. Sen kan man sakta börja pusha mot ett lämpligt schema. Vet inte hur det går till då - vi lyckades ju uppenbarligen inte förrän vi fick hjälp vid 7 månader förra gången.

    Maken känner sig krasslig här igen - tog väl ut glädjen i förskott. Så han får krypa ner i badet och gona sig ikväll. Själv ska jag väl unna mig lite inredningsprogram, och surfa lite mer om fotoböcker.

    Någon som har fotoboksleverantör att rekommendera? Tänkte börja knåpa ihop bok till Mindre, så att hon inte bara får kort på hårddisken.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge