• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - Nä, det var ju det... Fast det är så sjukt effektivt på det mesta (glömde att conny hade spillt en massa blåbär på en vit tröja - dvs ingen förbehandling, bara en kvarts skopa vanish i tvättmedelsfacket och fläckarna puts väck!) att jag blundar lite för det...

    Men galltvål finns hemma och ska testas!

    Vårt babyskydd (maxi cosi) går att sätta på vår Mistral S-vagn, med en adapter som SKRUVAS på chassit. Har jag säkert gnällt om förut i tråden. Antalet gånger vi använt det: 0.

    AM - Connoisseur tror jag värmer bättre än många andra, 'enklare', tidningar!

    snaily - Undrar också vad det är maken syr??

  • _koko_

    Ah, där fick jag svar på det. Händigt!

    Just det, hej zozo!

    Nu är batteriet slut i datorn och osten är uppäten, sov gott alla!

  • _koko_

    Stort grattis Familjen Liten!!! Tänk att det blev en kille, och håller med om raketförlossning! Vad härligt det verkar att föda barn nummer två (jag fick ju aldrig chansen), de kommer ut av bara farten.

    Sen tror jag att jag glömde något väldigt viktigt sist jag skrev: GRATTIS START!!!!! Åh, vad jag håller tummarna för att det går vägen den här gången!

    Grattis också till EA för kanonskörd! Hoppas nu de gillar varandra riktigt ordentligt.

    nenne - När har du UL?? Var inte det den här veckan?

    snaily - Mina tummar hålls just nu så hårt så hårt så hårt för snigeläggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vi har isofix på connys stol och tycker det är smidigt men inte oundbärligt, den (Akta Graco Duologic2) var dock dessutom den som passade bäst i vår bil. Maxi Cosin tog en hel dm större plats i baksätet där vi vill ha våra stolar. MEN, vi har också problem med längden på säkerhetsbältet i stolen. Förklaringen löd att bilarna inte tillverkas för våra breddgrader där man måste ha overall på barnen... Nån bältesförlängare finns inte heller, så när vi köper stol till Lillebror blir det hög prio på bälteslängd... Den här gången tittade vi mest efter en stol som gick att tilta eftersom den vi hade först (akta graco duoflex xtp) inte kan det och conny därför inte kunde sova alls i den.

    Sitter och mumsar päron och en ljuvlig cambozola, ska snart gå och lägga mig. Funderar på om jag måste lägga ut en förmögenhet på tyg till ett nytt överkast (det skulle bli så snyggt!). Vågar inte ens tala om för sambon vad det kostar...

  • _koko_

    Conny har förresten fortfarande inte vuxit ur babyskyddet (har varken öronen över kanten eller väger mer än 13kg)!

    porchez - Lycka till med chefen!

  • _koko_

    PB - Ja, blandar vilt vad jag kallar henne, undrar om hon fattar själv hälften av gångerna?

    vickan - Jättefin overall! Svårt med storlekarna i början, upplever dessutom att lillebror växer mycket fortare på längden än conny, men jag tror att han har längre överkropp och att det beror på det, för de är lika långa enligt hälsokorten.

  • _koko_

    JÄTTEKRAM, cicci, och snälla håll dig inte borta, du måste väl få bryta ihop och gå vidare som alla andra här??
    Hoppas ni får en remiss till någon bra läkare som kan lösa knuten.

  • _koko_

    Minns hur stressigt jag tyckte det var med conny som inte ville äta, men han åt iaf alltid gröt och ersättning/välling! Jag känner att han fick dåliga associationer till mat eftersom jag hela tiden trugade och försökte. Kan det vara något sånt hon också åkt på, dvs att hon associerar uvin och ont med mat på nåt sätt?

  • _koko_

    Har smygläst hela förmiddagen samtidigt som jag tittat på tyger. Någon som kan tipsa om var man kan titta på "dramatiska" tyger på nätet (utöver designers guild)? Gråter just nu lite för att sambon hatar randigt för det finns så mycket snygga randiga tyger!!!

    Härligt snaily att det iaf blev några ägg!! Nu hoppas jag så det nästan gör ont att de är mogna och fina så det blir ett litet swingerskalas i falun över natten.

    Lappis - Tänkte först är det ett hyreshus hon ska köpa? Sen tänkte jag lite som telis, vitt och kalt, såg väldigt stylat ut. Men stort och härligt och det som är dyrt att göra om var ju väldigt snyggt gjort.

    Kram till oupsie, vad jobbigt att få 950 ansökningar slängda i ansiktet, förstår att det känns tungt!!

    Nu måste jag klä på mig och dra till dagis, tidig hämtning idag eftersom vi fick en timme extra när jag var sjuk före sportlovet.

    Puss å Kram!

  • _koko_

    vänner - Tack ändå. Här får det absolut inte vara randigt, vilket är så himla tråkigt för det finns såååå snygga randiga tyger!!! Det blir nog inget just nu. Butiken jag kollade i har 20% rabatt på alla designers guild-tyger tom idag, och med tanke på vad de kostar blir det ju rätt mycket billigare. Men eftersom vi inte riktigt kan komma överens (dvs det skulle bli en kompromiss för båda) känns det inte värt det, ska jag lägga så mycket pengar ska det ju kännas mitt i prick! Fast jag funderar på om jag ska köpa tyg till några kuddar iaf, det kan jag ju välja helt själv.
    Måste ändå lämna tillbaka provkatalogerna som jag lånade hem.

    Tinga - Hade jag åkt på kräksjukan hade sambon aldrig fått åka till jobbet! Modigt av maken din.

    sweet - Åh, härligt att du mår bättre!!! Och håller med om att det är dags för egen säng till lillskruttan. Låter jobbigt. Eller, jag vet ju att det är jobbigt, för det är så jag har det.

    lappis - Högdalen är ju inte jättemysigt, men just Örby tycker jag är det! Har vänner som bor där.

    Conny sov i egen säng från han var 1 månad. Lillebror somnar i egen säng, men när jag ammat på natten orkar jag inte lyfta tillbaka honom, så då sover han vidare i min säng. Borde ta tag i det, kanske när han får spjälsängen. Helt galet, han är över 6 månader och sover fortfarande i vagga! Men vi har inte behövt byta ännu (lillebror är en latmask som gärna ligger där man lägger honom) och nu väntar vi gärna tills connys nya säng kommer.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge