• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Just det, SKRÄP med jobbet, telis!! Ta det lugnt ett tag och låt det stabilisera sig hemma innan du börjar leta nytt, det är ju ingen brådska ännu! Jag ska börja nu. Fast å andra sidan är det egentligen bara ett företag jag vill byta till...

  • _koko_

    muggles - KRAM! Tycker inte heller att det är konstigt att du fortfarande sörjer, men kanske ska du kolla om det inte finns någon kurator kopplad till er bvc/mvc? Det kostar gratis så du förlorar ju inget på att prova. Jag är jätteglad att jag gjorde det, för det har hjälpt mig mycket.

    EA - Jag kan inte heller tro att det är kört ännu, men jag vet också hur ens försvarsmekanismer fungerar såna här gånger... KRAM och hård tumhållning fortfarande!

    GRATTIS VÄNNER TILL SONEN!!!

    Heja PB, hoppas ÄP går bra idag!!

    snaily - Skönt att du mår bättre!!! Vad roligt det ska bli att ses, bara några dagar kvar nu. Men vad nervöst det är nu!!

    vickan - Vi har Orion från Babyproffsen och är jättenöjda med den!

    Jag är heeeeelt löjligt trött idag. Vi hade fest i lördags och jag var ju jättetrött redan innan. Men jag hade så himla roligt att jag inte kunde gå och lägga mig, vi höll på till 3 och sen ammade jag vid halv 5 och sen gick jag upp kvart i 8. Tjohoo!
    Men det var det värt.
    Conny var hos mina föräldrar och hade det jättebra.

  • _koko_

    snorkis - Som självutnämnd expert på området förstoppning kan jag varmt rekommendera laktulos när man har problem "på riktigt". På längre sikt bör du ju se till att få i dig tillräckligt med fibrer och VATTEN, speciellt nu när du är gravid och tarmarna arbetar långsammare. Psylliumfrön eller varför inte krossade linfrön (godare och nyttigt också), aprikoser/russin/katrinplommon, havregrynsgröt, hårt bröd, osv är bra att få i sig varje dag.
    Sen är det A och O att röra på sig också. Promenera duger utmärkt.

    *förtränger jobbiga relaterade minnen från tiden då jag åt vetemjöl...*

  • _koko_

    BS - Vad jobbigt att iris blivit sjuk. Idag är första dagen på dagis för conny sedan i tisdags, känns som värsta semestern. Förutom att jag är så trött då.

  • _koko_

    BS - Vi "tvingar" conny att städa undan en sak innan han tar fram nästa, inte alltid men så ofta som möjligt. De gör så på dagis så det brukar fungera bra även hemma. I stället för att vi städar åt honom hela tiden får han lära sig att göra det själv (än så länge hjälps vi åt).

  • _koko_

    BS - Just den här första tiden innan ni fått några rutiner tycker jag att du ska blunda för röran! Det blir som det blir och ingen tar skada av det! Sen när du börjar känna att det blivit lite vardag med två barn, då kan du börja försöka få ordning på städningen och kanske försöka göra det till något roligt som Iris VILL göra. Tror dock vi har det lättare också eftersom conny som sagt får lära sig att plocka undan på dagis.

  • _koko_

    BS - Ja, jag har tänkt mycket på det, men det har ju känts lite risky med Astrids immunförsvar så jag har inte velat föreslå något ännu. Förhoppningsvis växer hon inte ur 74 innan vi får chansen att komma förbi.

  • _koko_

    Hej cicci! Vilken härlig dag ni har! vi bakade matbröd i fredags, vad roligt det är att baka med sina barn!!!

    Och kräftor, ja tack! När som helst. Ska kolla kalendern.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge