• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Skrev ett inlägg tidigare ikväll som visst aldrig kom in?!

    Short version:

    Grattis PB, vad härligt!!

    Lappis - Jag ska på bröllop 5e juni, så då kan du ju inte ha fest! Vadå? Inte bjuden?

    snaily - Jag skulle som sagt testat i morgon, fast om maken är väldigt bestämd skulle jag lyssna på honom, man är ju två om det trots allt. Tycker förresten det låter bra att låta nattens sömn avgöra, du kommer ju bli helt slut om du inte ska kunna sova förrän på måndag...

    cicci - Stackars lilla skorpan!! Hoppas att hon mår bättre fort nu och att ni kommer till botten med allt nu när ni hittat en läkare ni litar på. Kram!

    Idag luktade det återigen kattlåda i vardagsrummet, och jodå, visst låg det ännu en död liten gnagare under soffan när vi kollade... Den här gången en råttunge... Huuuu...

    hattis - SKIT!

    AM - Lite spännande är det allt det här med makens ex.

    oupsie - Om du visste hur mycket jag rockade i lördags.

    Nä, nu måste jag visst titta till lillebror som INTE vill sova!

  • _koko_

    Mäh, sidan laddade om utan att jag hade tryckt på någonting, och då försvann ju ett helt inlägg för mig! Det kanske var det som hände tidigare ikväll också...

  • _koko_

    Var med om något märkligt nyss: Gick ner för att lugna ledsen lillebror. Tog upp honom och vaggade honom i min famn en kort stund. Först blev han lugn men sen började han spänna kroppen igen och skrika. Testade att lägga ner honom (de senaste kvällarna har jag varit tvungen att amma honom till sömns), och döm om min förvåning - han la sig på sidan, borrade in ansiktet i snuttefilten och SOMNADE!!

    Och apropå snuttefilt glömde jag det viktigaste i mitt förra inlägg: Söta, söta, söta Telis!!! Vad glad jag blev när jag kollade brevlådan idag! Och visst är de precis lika tunna och fina som mina andra, tack så jättemycket!! Tips till tråden är alltså att det finns snuttefiltar på ikea!

  • _koko_

    Först och främst: 1000 kramar till EA, blev så ledsen när jag hörde hur det gått för er.

    Sen en stor kram till MSW, hoppas värdena går upp igen och att det berodde på magsjukan. 9 är ju superlågt!

    muggles - Skönt att du verkar må lite bättre. Hoppas undersökningen idag går bra! Jag var sövd när de kollade mina äggledare, så jag vet inte hur ont det ev kan göra.

    telis - FY för 4h konstant skrikande, förstår att även du gråter då! Håller med dig om att kolikföräldrar är ofattbart tappra. Jag slutade ju med mjölkprodukter rätt omgående när lillebror inte längre blev lugn när han bars på kvällarna och då blev det ju bättre snabbt. De få skrikkvällarna vi hade var fruktansvärda...

    Cicci - Krya på er ordentligt nu, det är ju helt osannolikt vad mycket ni drabbats av! Försök ta det lite lugnt bara, tror det går fortare då.

    BS - Hoppas ni har det bra på öland!

    Mrs B - Vilken skitfamilj, håller med om att det börjar låta väldigt konspiratoriskt... Skit i dem och fira påsk bara ni tycker jag också.

    telis - Barnvakt: Conny lämnade vi jättetidigt utan problem, han var ju nöjd hos vem som helst. Lillebror har fortfarande inte haft barnvakt och det kommer nog dröja ett tag till eftersom han varken tar flaska eller äter mat fortfarande... Televinken kommer INTE få anknytningsproblem av att vara hos barnvakt en kväll, eller ens en hel natt!

    fruLlan -

    tinga - Kram!! Kan ni låta piff försöka äta puré själv? Conny har ju aldrig gillat att bli matad och är nu en av de "bästa" på att äta soppa på dagis. Han fick inte direkt i sig något i början, men det gjorde han ju inte när vi försökte mata heller...

    nenne - Vad härligt ni verkar ha haft det!!! Och sparkar utifrån också, åååååh.

    Vill man bli väldigt ompysslad och äta fantastisk mat kan jag även rekommendera ett besök i casa snaily! Åååååååh, vad mysigt vi har haft det! Långa promenader, mycket snack, härliga utflykter (ja, jag är både blåslagen och har fortfarande världens träningsvärk, men det var värt det, gud vad roligt jag hade! ), och sååå god mat o dryck! Vädret var ju rätt kasst, men det gjorde faktiskt inget, herr och fru snaily, och KORVEN förstås, sken som solen hela helgen.

    Bussresorna gick klart över förväntan! Lillebror sov gott och var glad när han var vaken, blöjbyten och amning klarades av på matstoppen (förutom en slurk på varje resa som jag gav honom på bussen ála cicci, dvs med honom kvar i bilstolen ), och det kändes inte alls som 8h varken dit eller hem!

    Lillebror har förresten precis tagit sig genom ett utvecklingssprång. Han är helt ljuvlig igen, go och glad! Och han når plötsligt överallt och pratar mycket mer. Han kan dessutom sitta långa stunder själv nu, så det är mycket som hänt på en gång!

    Sen myser jag fortfarande över fina snigelns plus, vilket jag även sett i verkligheten. Inget snack om att det var ett plus! Sen hoppas jag det är ok att jag rapporterar att det blev ett plus även idag. Du kan ju inte lämna tråden i ovisshet såhär!

  • _koko_

    Håller förresten med lappis ang CB-reklamen på tv, och är inte alls nöjd med bytet från böj till glad gubbe. Hur kul är det att ha den stirrande tillbaka på sig försök 9, 13, 20??

  • _koko_

    tinga - Hoppas du inte tyckte jag var dum och påpekade det uppenbara? Man känner sig själv bäst, och det här är ju tjejen som behövde en kompis att upplysa om att smör är gjort på mjölk, så det är ju det jag utgår ifrån när jag försöker "hjälpa" andra...

    cicci - Exakt så, det kändes som att jag var på ett lyxigt all-inclusive!

    Fan, nu vaknade lillebror, återkommer!

  • _koko_

    Sådär, en slurk behövdes visst. Hade nästan räknat med det eftersom han var för trött för att äta innan han skulle sova. Tänk att jag sitter här med en 7-månaders som fortfarande i princip helammas... Suck, men vad gör man, han får smakportioner 2-3 gånger varje dag (orkar ibland inte på morgonen), men det blir liksom aldrig bättre. Ska fråga bvc om de har några råd. Har försökt styra upp frukost, lunch, mellanmål, middag osv, men det verkar inte hjälpa.
    Däremot sover han väldigt bra när vi sover i källaren med luftvärmepumpen i rummet brevid, så förhoppningsvis underlättar det även dagrutinerna om ett tag, nu har vi ju bara gjort det några nätter och dessutom med avbrott för snaily-resan.

    cicci igen - Är glad att du avslöjade amma-i-bilen-tricket för jag hade nog inte kommit på att testa själv. Och det funkar verkligen jättebra! Förutsatt att man sitter i baksätet då (eller brevid i en buss), annars måste man ha väääääldigt långa tuttar.

    Nu är sambon hemma och jag ska gå och lägga mig. Känns som att det var massor mer jag skulle kommentera, men det har fallit bort alldeles.
    Kram på er!

  • _koko_
    Är jag FÖRST idag?? Ah, nä, där var ju lappis! Hej! Surt med ev bröllops/semester-krock, hoppas det löser sig så ni kan göra båda!
    Så svårt att hålla ett "nu räcker det"-beslut när man hela tiden får höra om än den ena än den andra mirakelmetoden, "tänk om..."

    Kikar bara in och säger God Morgon. Fast någon vidare morgon är det inte, är skittrött efter jobbigt natt. Men men, ska försöka vila när lillebror sover, och eftersom jag är så van känns det inte så farligt.

    Hur är det med piggelin förresten, saknar henne! Muggles?

    Har kommit på att jag ska köpa en begagnad tripptrappstol eftersom vi bara har en och jag vägrar betala nästan 2000kr för en ny barnstol. Men de verkar gå åt som smör i solsken på blocket.
  • _koko_

    september - ÅH, grattis!!! Hade helt missat att det var nu du skulle på vul! Ett stort steg på vägen nu, håller tummarna för fortsättningen!!

    vänner - Krya på er!! "Sötsliskigt", det låter ju som laktulos iaf.

    snaily - Ser ut som att du räknat helt rätt och efter 7 fulla veckor ska ni absolut kunna se hjärtat! Du kan kika i lennart nilsson om du vill, där står det när hjärtat ska börja slå.
    Jag skrattar förresten fortfarande inombords när jag tänker på vår skidtur, tur att jag var ärlig med hur länge det var sen jag åkte senast.

    liten - Kram!

    PB - Gud vad spännande det börjar bli! Jag är som för snaily försiktigt optimistisk, tycker det är mycket som låter bekant...

    tinga - Vi har nu börjat lägga mat på brickan åt lillebror och låter honom gegga själv. Sambons förslag och tanken är att han kanske lyckas få lite i munnen ibland och börja äta mer då. Vad jag menar med det är ju att man griper efter alla halmstrån man kan, men jag kan inte ens föreställa mig frustrationen när det pågått i över ett år, jag är less efter knappt 3 månader...

    Mrs B - Krya på barnen och skönt att påskmiddagen löst sig!!

    Jag ska verkligen inte dricka franska viner, drack 1½ litet glas igårkväll och har ont i huvudet idag... Samma visa varje gång...

    Fick förresten tag i en stol igår, så det var inte så svårt som jag trodde. En rätt sliten för 300kr, men jag tänkte nog ändå försöka måla båda stolarna och då kändes det som att det kvittade.
    Idag ska jag hämta ut mina kuddtyger och min leverans med knölar från odla.nu. Måste så några tomater också, börjar bli sent, kanske borde investera i en uv-lampa så de växer snabbt?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge