• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS - Hon kan väl inte ha fått hjärnskakning av att trilla av en gunghäst? Det låter osannolikt, men svårt att säga om man inte var med förstås. Stackars iris!

    Just det, jag fick inte heller bristningar under någon av mina graviditeter, trots massor av bristningar på insidan av låren och brösten i tonåren. De på brösten tyckte jag var JÄTTEjobbiga då, nu syns de knappt och är dessutom mer en del av mig.


    Och jag tycker också det låter läskigt med Knock-ljud, men vet att det var lite läskigt ibland när bukmusklerna delade på sig. Fast så vitt jag minns det gjorde man inga såna övningar  (dvs som anträngde främre bukmuskulaturen) på gravidyogan?

  • _koko_

    Fan, Liten, paketet blir skrymmande, då måste du på "posten" och hämta ut det. Är det värt det eller ska vi försöka ses i nästa vecka? Jag ska in till stan på fredag, var jobbar din man? Kanske kan jag lämna det till honom?


    Ååååh, vad jag ångrar att jag inte beställde de där vakuum-påsarna när jag funderade på det förut...


    PB - Tack för kaffet!

  • _koko_

    Hos mig är inte texten så jätteliten? Men ctrl + kan och ctrl - man ju använda för att förstora/förminska allt på skärmen.

    BS - Om de är pyttesmå och turkosa/grön/grå-randiga, typ, är det lillebrors. Han använder dem inte så ofta eftersom han är så stor nu och vill pilla på saker när han ska somna, så jag har inte saknat dem. Hoppas Iris är ok!

    lappis/AM - Klart ni ska ha fest! Hahaha, det var ju bara några dagar sedan (typ), som du gnällde över att ingen har fest nuförtiden lappis!!
    Känner även jag igen mig i diskussionen kring gamla vänner. Fast jag har gjort tvärtom just nu och sökt upp en gammal kompis på FB som jag sa upp kontakten med en gång i tiden. Tyckte hon bara ville träffa mig när man skulle ha present med sig...

    AM - Trist med tajmingen och exfrun, men det kunde ju inte du veta och den enda som kan göra henne lycklig är ju hon själv, om hon släpper all gammal skit.

    Nu är det dagishämtning, håll tummarna för att det inte börjar regna igen!

  • _koko_

    Men hattis, vad tråkigt!!! Åh, vad jag lider med dig!!!

    (tycker {#lang_emotions_cry} borde vara blå)

  • _koko_

    Blev lite avbruten, men nu sover lillebror efter "frukost" (några smulor skogaholmslimpa och totalt ett par skedar gröt).

    snaily - Hoppas korven mår bättre!!! Usch, stackarn!

    lappis - Härligt med alla beställningar (visst var det beställningar??)!

    nenne - Grattis till 11000, vem tar 11111??

    BS - Vi kan ta dem nästa gång vi ses, så blir det snart!

    Telis - Kaffekokerska, KOM DIREKT!!! Men allvarligt, kan ni inte komma hem till mig nästa vecka, ni som kan? Om ni vågar er ut till de norra förorterna vill säga... AM kan kolla på sängen och ni andra kan bara ta det lugnt, eller jaga krypande barn.
    Tisdag funkar inte så bra, men annars kan jag alla dagar tror jag.

    Mrs B - Hoppsan!!


    Undrar om fruLlan kommer hem idag...


    Happ, nu snöar det lappvantar igen...


    Instämmer: BS for TS!
  • _koko_

    Jaa, grattis till lyckad intervju, MSW!

    Bra att andra skriver samtidigt som jag, så blir jag påmind om vad jag hade tänkt kommentera.

  • _koko_

    Ja, det var snaily som tog det! Och med ett lika innehållsrikt inlägg som nennes 11000.

  • _koko_

    Skönt att korven mår bättre, jag tror man kan vara lika orolig för sitt husdjur som för sitt barn faktiskt. Minns när vår äldsta katt höll på att dö när conny var nyfödd, jag var UTOM mig av oro!

  • _koko_

    Hinner bara skriva en jättekortis, för conny kom hem från dagis med ont i öronen. Nu verkar han dock opåverkad igen, kanske ville han bara därifrån. Vi har en tid hos doktorn kl 16 och den tänker jag ta oavsett, conny är ju världsbäst på att inte verka sjuk när han är det (inte ens slö vid 40 graders feber...)!

    snaily - I ditt fall heter VAH, jag har VAKat flera gånger (dvs jobbat hemifrån med sjuk/nykastrerad/osv katt).

    PB - Lustigt, tänkte också föreslå chili! Synd att det inte gick hem.

    telis - Ska du koka kaffe får du nog ta med dig kaffet också, jag har bara bryggdito.

    Liten - Fick aldrig iväg overallen idag eftersom det blev så stressigt med conny, börjar känna mig rätt dum... Synd att jag har båda barnen i morgon, annars hade jag kunnat ta en sväng förbi... Oooops, där höll jag på att skriva något dumt. Dina krokar menar jag.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge