• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    Muggles - har du BIM i dagarna, eller? Känner att jag inte alls har koll på läget just nu.

    Angående det här med förlorad graviditet så tycker jag inte alls att det är konstigt att du fortfarande sörjer den, med tanke på att jag fortfarande sörjer min, som ändå var över för nästan två år sen. Enligt psykologen är det något som alltid kommer att sitta som en tagg i mitt hjärta, även om man lär sig att leva med sorgen. Jag jobbar ju nära en kvinna på jobbet nu, som jag ska ersätta när hon går på föräldraledighet och jag kan ärligt säga att jag hade lite ångest inför tanken att befinna mig så nära en gravidmage jämt och ständigt. Tack och lov har det gått bra, men jag känner ändå ett sting av avundsjuka varje gång hon lägger handen på magen, sådär som bara gravida gör.

    Många kramar!

  • Tinga

    Muggles - wow, det måste vara kortaste väntetiden ever för utredning! Super! (Det måste ha varit någon som hörde den otålige ingenjören i dig som bokade tiden. ) Kram!

    PB - grattis till ert 6-pack! Här hålls tummarna för fullt nu.

    EA - hur går det för dig? Några mer symptom eller spår? Kram!

    Vänner - vi kan verkligen inte klaga på din uppdateringstakt. Kul med en bild på sötnosen!

    Snorkis - hoppas att magen har vett att hålla sig i trim framöver.

    MSW - krya på er!

    Här blir det hyfsat tidig sängång nu, efter läsning sent igår kväll (Karin Alvtegen rules ) och en morgonpigg Puff (kl. 5 - vart tog min sjusovare vägen? ). God natt!

  • Tinga

    Fru E - grattis till husköp! Blev det budgivningsrally, eller? När är det inflyttning?

    AM - ångest! Gissar att du kommer att kolla mailen var 5 minut idag?

    Muggles - aha, visste inte att det var privat. Men om du nu funderar så mycket på det här är det väl lika bra att utredningen tar fart direkt, så att OM det skulle visa vara sig något vajsing så får ni reda på det så fort som möjligt? Kram!

  • Tinga

    Muggles - är utredning (och ivf) via landstinget uteslutet när man redan har ett barn?

  • Tinga

    Lappis - välkommen hem! Då blev vädret bättre än vad prognosen sa? (Med tanke på ditt tomatröda ansikte. )

  • Tinga

    PB - hurra! Det var ju ett jättebra resultat. Vad kul!

  • Tinga

    Parnassia - Pergo är ett ägglossningsstimulerande läkemedel. Jag fick det utskrivet för att jag har PCO, men lyckades bli övertimulerad, trots att min egen ÄL inte var att lita på, så det är därför jag har tvillingar. (Vi har inte tvåäggstvillingar i släkten på min sida, så jag är ganska säker på att det inte blivit tvillingar annars.)

  • Tinga

    På neo fick vi lära oss att flaskorna bara ska diskas med kallt vatten (eller diskas med varmt, men slutligen sköljas med kallt) för att inga bakterier ska kunna växa i dem. Så länge Piff & Puff var spädisar kokade vi flaskorna i vatten en gång om dagen, men numera blir det med längre intervall (vanligtvis några dagar). Vi använder aldrig diskmedel, men det är möjligt att man kan göra det nu när barnen är "stora".

  • Tinga

    Telis - jag tolkade AMs svar som att hon använder en MAM-liknande napp, inte själva MAM-nappen alltså.

  • Tinga

    God morgon!

    Snigeln - en god morgon är det här; fågelkvitter och solsken på morgoncykelturen till jobbet är precis vad man behöver nu. Kan tro att det är många tankar som far runt i huvudet på dig. Bara att hoppas att tiden går fort, så att du snart får veta. Kram!

    Lappis - åh, vilket hus! Vilken dröm att få bo så!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge