• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    Cicci - tänkte på dig innan idag, och undrade hur ni har det. Usch, inte kul med sjuka barn hela tiden. Fast ännu värre är det ju förstås för barnen, som är de som är sjuka. Vad skönt att ni kommit till en bra läkare nu iallafall. Kram!

  • Tinga

    PB - åh vad härligt att höra att det blev ett embryo till dig och ett till frysen! Är så glad för din skull. Jag förstår att det är ett par ångestfyllda veckor som väntar, men vi ska göra vårt bästa för att förströ dig under tiden. Kram!

    Koko - bläh för råttunge under soffan! Fast tack och lov att den var död iallafall, så att den inte kom springande över golvet. Tänk om Lillebror lagt sig till med en ny vana; att somna själv.

    Snaily - håller helt med Koko angående test eller inte test. Vilken vånda, men nu är det ju inte många dagar kvar. Kramar!

    AM - kul med lyckad shopping! Och inget är så kul som att köpa vår- och sommarkläder; mycket roligare än höstkläder, tycker jag. Trist med exet som inte hört av sig! Dålig stil, men det kanske finns en naturlig förklaring? Valde du att få ett kvitto på att mailet öppnats? Annars är det en bra funktion i sådana här lägen. (Fast lite sent att applicera just nu, på det här fallet.)

    Puff har ryckt upp sig lite igen på matfronten nu, så nu går det lite lättare att mata honom igen. Skönt! Imorgon ska logopeden studera Piffs lunchätande på dagis; ska bli väldigt spännande att höra hennes rapport efteråt. Vår egen bedömning är att han gärna smakar på saker och ting (dvs stoppar dem i munnen), men att han sen inte sväljer.

  • Tinga

    Just det, Hattis - beklagar din BOM. Kram!

  • Tinga

    porchez - låter som en toppenhelg. Var vädret bra också?

  • Tinga

    Imorse var det Piff som var morgonpigg, så maken och jag är lite sega idag. Två tidigar morgnar på raken är inte riktigt vår melodi. Därför blir det snart sängen. Jag ska dessutom hålla två globala seminarier (via webben) imorgon, så jag ska helst vara på topp. Det är verkligen fantastiskt vad man kan göra med telefoner och datorer nuförtiden.

  • Tinga

    Vänner - vad kul att se se dig här, och grattis till lillprinsen igen! Det låter lite besvärligt med kryckor, men jag gillar din positiva inställning. Hur länge ska din man vara hemma nu i början?

    Muggles - vad skönt att det känns lite bättre nu. Jag tror att det är bra för din sinnesfrid att ni gör den här utredningen, för då kan du känna att ni verkligen gjort allt, och inte anklaga dig själv i efterhand. I det stora hela är ju 5 000.- inte hela världen, och särskilt inte om det leder till ett barn. 5 000.- för sinnesfrid är ju också relativt billigt. Stor kram!

    MSW - hoppas att du får bra besked från CSN idag!

    Undrar också hur det går för EA!

  • Tinga

    Snaily - det där testdatumet är väl satt "extremt" långt in i framtiden, men visst; progget kan väl göra att mensen blir sen. Men ingen blödning är ju väldigt positivt! Kram!

    Lappis - så surt med bilderna du fixat med! Förstår verkligen din ilska.

  • Tinga

    MSW - japp, det är idag logopeden ska observera Piff på dagis. Hon skulle ringa efteråt, men jag vet inte om det blir idag eller senare.

  • Tinga

    MSW skrev 2010-03-25 11:00:05 följande:


    Spännande att höra vad hon säger.. Finns det något "bra" svar att hoppas på?
    Ingen aning!
  • Tinga

    AM - Ceannis har mycket fint! Jag köpte själv en kudde i svart och grått sidentyg från deras kollektion tidigare i vintras. Fyndar man är det ju extra kul att shoppa.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge