• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    GRATTIS Liten! Här gick det verkligen undan i svängarna! Grattiskramar i mängd!

  • Tinga

    Angående babyskydd så köpte vi en utgående färg, så det kostade 700 kr. Sen sålde vi det efteråt för 500 kr, så det kostade alltså oss inte mer än 200 kr att köpa ett helt nytt babyskydd.

  • Tinga

    Fru E - grattis till alla äggen! Starkt jobbat av både dig och maken.

  • Tinga

    Cicci - åh, vad jag lider med dig! Det är verkligen jättejobbigt när ens barn inte vill äta, och hur jobbigt det är kan man inte riktigt förstå förrän man själv varit där med sitt eget barn. En av mina bästa kompisar fick sitt första barn för någon månad sedan och där var det stora problem med att få igång amningen, så dottern gick ner ganska mycket i vikt i början. Min kompis sa sen efteråt att även om deras problem bara varade i några dagar så förstod hon mig mycket bättre sen, och vad vi gått igenom i princip sen Piff & Puff föddes.

    Att läkare inte tar en på allvar är verkligen irriterande. Det är lätt att bli avfärdad som varandes en hönsig mamma, för det har jag också blivit. Jag signalerade tidigt (redan i november 2008) till Piff & Puffs neodoktor att det var problem med maten, men hon menade att det var något som skulle lösa sig av sig själv och inget som man skulle göra något särskilt åt. Nähä, nu sitter vi här 1.5 år senare med sond! Förlåt; inte meningen att komma in på mina problem, men vad jag vill ha sagt är att du ska stå på dig. Som förälder känner man sitt barn på ett helt annat sätt än vad en läkare gör, och det är så irriterande när de inte tar en på allvar bara för att man inte har en medicinsk utbildning. (Man behöver ju inte vara korkad bara för att man inte är läkare. )

    Sen behöver du absolut inte vara rädd för att sänka stämningen i tråden och därför hålla dig härifrån. I tråden gäller vigsellöftena i nöd och lust, så du får gärna gråta ut och kräka av dig här. Herregud, det hade inte blivit mycket till tråd om man inte fick vara ledsen här! Våga sänka garden och skit i fasaden! Många kramar!

  • Tinga

    AM - Hektor verkar sikta på att bli lång och slank som sin mamma.

    Oupsie - ojdå, 950 ansökningar! Det förklarar ju varför du inte fick jobbet, men det är ju trist att veta i allmänhet att det är så många som konkurrerar om ett ynka litet jobb. Kram!

    Snaily - men 6 ägg var väl inte så illa! Visst, sen är det förstås det där med om de är mogna eller ej, men första steget är ju att få ut dem. Kram!

  • Tinga

    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-11 16:11:18 följande:


    närmare 15 år innan vi blir föräldrar, yeiks!!!!
    Det var kanske tur att ni inte blev föräldrar efter bara 1.5 år, men lite kortare tid än 15 år kunde det ju gott ha tagit.
  • Tinga

    Guten Morgen! I casa Tinga har maken fått vinterkräksjuka samtidigt som han ska vara ledig med barnen idag, så jag räknar med en kort arbetsdag. Har jag tur överlever han förmiddagen, så att jag åtminstone får några timmar på jobbet.

    Fru E - hoppas att allt går bra idag!

    Snaily - håller tummarna för dig också!

  • Tinga

    Sweet - härligt med ett så sprudlande inlägg ifrån dig!

  • Tinga

    Som tur var, var det inte vinterkräksjukan maken hade, utan vi tror att det var migrant. Han krätes nämligen bara en gång på fredagsmorgonen, men har haft en dunkande huvudvärk i flera dagar. Vanliga Alvedon har inte bitit alls på den. Och koko ? maken hade inget val angående kring om jag skulle stanna hemma eller ej, för jag smet iväg innan han stigit upp. (Han mådde lite halvtaskigt redan torsdag kväll, så därför ilade jag iväg så fort jag kunde och tänkte att han åtminstone kunde försöka klara förmiddagen själv, så att jag fick jobba några timmar. Kanske egoistiskt resonerat, men jag har ju inte mer än 10 minuter hem, så hade det blivit katastrof hade jag snabbt varit hemma igen.)

    Snaily ? det är ju fantastiskt med fem befrukatde ägg av sex möjliga! Jippi!

    Fru E ? supergrattis till fin skörd och återfört embryo! Det blir verkligen några (väl) spännande veckor vi har framför oss nu. Hoppas att överstimuleringen snabbt ger med sig mha vila. Kram!

    Liten ? vilken liten sötnos! Och vilken förlossningsberättelse! Det var ju väl att det iallafall gick långsamt i början, så att du hann fatta vad som var på gång. Känner du dig nöjd med förlossningen, så här i efterhand? Fick tårar i ögonen när jag läste om Mindre och Grynet. Vilka var hans födelsemått , förresten? Kram och grattis igen!

    Snorkis ? kul med ny bil!

    Vickan ? lycka till med din äta-rätt-satsning. Låter väldigt klokt och sunt. Känner du att du vacklar får du hojta, så att vi kan peppa dig här.

    Muggles ? kul att se dig här igen!

  • Tinga

    Nenne - nä, han har aldrig haft migrän förut, det var därför vi trodde att det var vinterkräksjukan när han kräktes. Vad surt att slänga ut pengar på taxi när du ändå missade tåget!

    Izzie - hej, vad kul att du tittar in!

    Lappis - men då var det ju jättebra att ni faktiskt tittade på huset, så behöver du ju inte fundera mer på det nu. Som Vänner säger kan det vara bra att titta på några hur när det inte är skarpt läge, så kan man lära sig en del inför framtiden. Jag tycker att det ofta är så att bilderna ljuger - många gånger ser det mycket finare ut på bilderna än i verkligheten.

    Mrs B - hur är det med dig? Inte ofta du syns härinne nu. Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge