Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis - köp en badring!

    *skaka skaka*

  • Liten med Mindre

    Äsch - nu kom solen i datorskrärmen - vet inte om jag orkar fippla med persiennerna, eller får lägga ner fotobokandet ett tag. Ingen tar ju jobbet ifrån mig i alla fall.

    Vad ska man göra då då?

    FruE - skippa godiset om du inte måste... Önskar jag kunde slippa, men sista månaden blir jag alldeles skakig om jag inte få sött på em, eller före lunch, eller... Skyller på Grynet, och gör inget åt det förrän efteråt om det kvarstår.

  • Liten med Mindre

    Pulkaåkning med Mindre och pappa uppskattades av alla. Fast det hade varit skoj att vara mer än fotograf.

    Middag, bad o mys i soffan, och nu är det de vuxnas tur att mysa vidare i soffan.

    Trevlig kväll!

  • Liten med Mindre

    Godmorgon! Ännu en strålande dag. Mindre fikar bulle efter en stor laddning välling o risgrynsgröt. Trodde julen var över, men den lär fortsätta om det är något hon gillar. Tomtegröt till midsommar?

    Inget skoj på gång än, får väl masa oss ut i solen och motionera familjen innan svärfar med fru dyker upp.

    Ha en solig skön dag!

  • Liten med Mindre

    FruLlan - mollipect är slemlösande. Vanligen får man den nog till hosta. Jag fick min vid bihåleinflammation, och säkert lite förebyggande mot hosta efter som jag sa till doktorn att jag inte skulle orka hosta med min mage efter 2 veckors snytande.

    Tyvärr finns den inte i barnsmaklig version. I varje fall fick inte vi sån, och inte fanns det när jag var liten heller. Men en chokladboll efteråt gjorde susen på min tid.

    Skönt att barnen börjat krya på sig här o var.

    Vi hade svärfar med fru på eftermiddagsfika, och Mindre imponerade grymt med att kunna både farfars namn och var han bor. Tyvärr sover vår tjej sällan middag på helgen, så det är ganska sega eftermiddagar. Vet inte om vi tröttar ut henne för dåligt på fm, eller om hon föredrar dagmammans sovstund i vagnen.

    Fortfarande bara ont i magen av fötter o armbågar som putar på fel ställen. Och för lite sömn jag med... kanske för många scones och sockerkaka hjälper till.

    Fotograf - har vi inte varit till alls. Kanske lite trist. Vi har faktistk inga bilder uppe på Mindre hemma, förutom en dagmammabild med alla barn vi ställde upp när hon var sjuk så mycket. Lite pinsamt.

    FruE - hoppas kroppen håller sig i schack!
    Trevlig kväll! Vi får väl dega på soffan idag med.

  • Liten med Mindre

    En kväll till ända i väntans tider... I brist på bättre blev det ett återseende av Bourne ultimatum. hur kan tv ha så uselt utbud egentligen???

    Gjorde mig slutligt bekväm i en av makens jättetröjor och ett par gamla pyjamasbyxor - äntligen något som inte satt åt. Måste ju offra lite tid att tvätta de 2 par trosor och 1 par mysbyxor jag står ut att ha på mig. Undras om man kan åka till förlossningen i pyjamabyxor? Fast vem bryr sig när det är dags???

    Snaily - det låter sjukt härligt och jobbigt med din dag på fjället.

    PB - kramisar från en lågis till en annan. Känner mig oxå gråtig ikväll - tror i och för sig mycket beror på trötthet, och oformlighet.

    Dags att läsa lite Cathy och vältra mig i säng.

  • Liten med Mindre

    Godmorgon - liten fröken hade sovit klart kl 6 i morse. "sovit klart mammaaaaa!"

    Inget skoj på gång än - det kommer hinna bli en jättebebis det här. Lär väl få ännu mer nytta av profylaxen denna gång kanske.

    Mysbyxor - går ut i de jag har nu, eftersom vi oftast drar överdragsbyxor över när lilltjejen är med.

    Snorkis - det låter som du är lika fin som jag i morgonrock. Fast min täcker inte ens magen längre.

    Ska nog ta med Mindre ut tidigt så det blir mycket frisk luft och kanske middagslur idag.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Åh - blir helt slut av helger och ha lilltjejen hemma just nu. ute i snön i två omgångar, dammsugning, lek och pajbakning (ost o skinkpaj). Nu är jag o magen trötta o lägger oss i ett skönt bad.

    Skönt att höra att det är fler som "såsar" runt hemma i myskläder. Ser fram emot att få dra på pyjamasbyxorna efter badet - ytterligare ett nedåtsteg som jag annars aldrig såsar omkring i tidigt på kvällen. Men det var grymt skönt igår.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Godmorgon!

    Ännu en bökig natt till ända - även om helger är slitiga så är ändå bökiga nätter med ständiga uppvak värre. Och det är jag själv som står för eländet... Skäms på mig! Men idag kan jag ju vila middag efter behag, så det löser sig.

    Vänner - skoj att ni kom iväg på bio. Avatar hade varit skoj att se, men det blev aldrig läge med våra sjukdomar.
    Förresten - jag är lite nyfiken på hur ert utedagis hanterat vinterns myckna snö och kyla. Eller har det kanske inte varit så kallt hos er?

    koko - krya på huvudet! Solen var verkligen skön idag. vad gäller musik så är Mindre en sångfågel med. Eller i alla fall sjunger hon texten till en väldig massa sånger. Ibland hänger man inte med vad det är och får leta i minnet efter något jag trallat. I fredags kom det ut "wimbad wimbade" på väg till dagmmamman. Det dröjde innan jag kom på "the lion sleeps tonight". Värsta Singing Bee...

    MSW - skönt att ni satt en tidpunkt gemensamt. Tar bort en massa frustration.

    AM - kan inte råda ang tjejträff. Hoppas det löser sig till det bästa.

    Häpp - ska hitta på nåt annat konstruktivt ett tag. Jobbmejl kanske?

  • Liten med Mindre

    September - GRATTIS! Hoppas verkligen att det går er väg denna gång mitt i allt elände! Krya på dig snabbt!

    AM - problemet med att fylla frysen tidigt med allt gott man kan tänka sig - är att när det drar ut på tiden med väntan så går allt det goda åt. Och inte kan jag motionera bort det än heller... Får se om jag orkar fylla på.

    Nåja, jag har ju mycket kvar att göra på Mindres fotobok, kanske är Grynet hänsynstagande till det? Eller att pappsen ska återfå normala energinivåer?

    Ananas - gott. Har ätit mycket tidigare i graviditeten utan negativt resultat. men det kanske är på slutet det har effekt?

    Nåja, snart lunch. Ska nog värma på ugnen för att slippa microvärmd paj.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge