Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    FruE - skoj att det närmar sig för dig.

    Snaily - kram till dig och äggisarna. De kanske inte hann hämta sig sen förra gången?

    PB - trist med ledsna bröst. Hoppas att de kommer igen!

    September - till dig kan jag rekommendera Salomons goretex skor (gå-skor) som vi haft uppe i tråden förut. Till lilltjejen vet jag inte. Måste lista ut vad Mindre ska ha på fötterna med när snön väl smält. Men det kan ju ta ett tag förstås. Blir säkert gummistövlar o gympaskor.

    FruE igen - inga känningar alls. Magen min är ju konstig jämt - så den är inget säkert tecken. Ont i bäckenet blir värre för var dag, o trångt i magen med. annars bökar bebisen runt i godan ro och verkar inte vantrivas.

  • Liten med Mindre

    Lappis hellre ont i benen av pump denna vecka, än under skidåkningen nästa vecka. Beroende på hur i form benen är förstås...

  • Liten med Mindre

    Lappis - du kanske hinner pump någon annan dag?

  • Liten med Mindre

    Vad mysigt det låter med resor Muffins!
    Vi brukar alltid boka våra "krångliga" dykresor via Discovery Diveteam. De har fixat de mest mysko resor, och bokar även icke-dykresor. Men just Vietnam är ju lite magert för dykare, så de kanske inte har så många kontakter där. Kolla!

  • Liten med Mindre

    Snorkis - mår du extra dåligt av det för att du är gravid så ska du säga till. Bara säga som det är - förut gick det fast det var jobbigt, nu funkar det inte. Det är arbetsgivarens sak att fixa. De måste väl ändå ha en lösning till när du slutar???

    Du är inte skyldig att tiga!

  • Liten med Mindre

    Tar en liten fika efter promenaden till dagmamman. Eländiga fogar som gör att jag inte kan gå lite längre i det fina vädret.
    Ska nog sova lite middag innan jag gör så mycket annat.

    Mindre gillade i alla fall att klättra runt i nya vagnen. Det blev katastrof när vi ställde ner den i vagnrummet. Å andra sidan var det många små katastrofer igår kväll, så det var nog något annat som bekymrade i grunden.

    Det är för övrigt väldigt mycket "vill inte" och "bort pappa/mamma" just nu. Trist. Gissar att det är en fas? Någon med tips?

  • Liten med Mindre

    AM - nåt ska jag lyckas med när jag går här och dräller, utom att tömma frysen och snarka.

    Jo, vi försöker skoja bort och avleda när hon börjar sparkas å slåss/rivas/bitas. Tyvärr hjälper det inte. Men vissa dagar är ju "symptomfria" och det går bättre. Nån gång växer det bort. Gör bara ont att se när maken utsätts för det mesta(precis som ifamiljen BS). Vet inte om det är hans sätt att reagera som "lockar" eller om det är något annat.

    Jaja, det är väl få tonåringar som ska rivas i alla fall, även om man kanske då skulle tycka att det i alla fall är ett tecken på kontakt/reaktion.

  • Liten med Mindre

    Tinga/Vickan - vi tyckte också det funkade så bra med pyttiga lappar tills Mindre blev 3-4 veckor... Inte för att skrämmas Vickan, de behöver inte bli större heller. Men vi blev riktigt rädda första gången det sa plask på golvet och allt kom upp. Nu är man lite luttrad. Inträffar ju vid varje högre feber eller slemmig hosta o magsjuka.

    Brunch - avstår troligen, av storleks eller bb-skäl. Ni kan ju fundera över hotellfrukost också om andra alternativ inte funkar? Scandic vid Stureplan ha vi ju varit till någon gång. Öppet tidigt i alla fall, fast mycket folk.

  • Liten med Mindre

    Zozo - skoj att det funkar på nya hemorten med.
    Runt 18 månader inträffar vanligen en lite extra orolig period, som kan ge störd sömn etc. Försök fortsätta med era rutiner så kommer hon nog in i gängorna igen sen. Så var det för oss i alla fall - fick oroliga nätter som vi inte annars hade.

  • Liten med Mindre

    PB - fokusera på att få in en middagslur mot tröttheten, och skit i allt det andra.
    KRAM!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge