• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    MSW skrev 2010-03-25 09:50:59 följande:
    Snaily: Hoppas Lappis har AM's gåva! Hur sov du inatt?
    När jag hade bestämt mig för "har inte tanten kommit i natt så testar jag i morgon" med A så vaknade jag typ kl 6 och kunde inte somna om, för att jag var så nervös om det hade kommit tant eller vad testet skulle visa...
  • MSW
    snaily skrev 2010-03-25 09:52:53 följande:
    MSWGanska bra faktiskt! Duktigt med avklarat köpstopp! Fast trist med elräkningen förstås...
    Sen är vi inga storkonsumenter direkt i vanliga fall, men det har inte varit så svårt.. Det som vi kanske mest känts tråkigt har varit när det varit tal om att gå ut och äta med vänner och så, då sådant också fallit under köpstoppet.. Inte för att det heller blir särskilt ofta, men då vet vi juh att det tycker vi är sånt som är viktigt att lägga pengar på..
  • MSW

    Skönt att du sov bra! Och nu ska du juh fördriva helgen med Koko och lillebror! Blir det test på måndag nu då om inget dumt händer?

  • MSW
    Lapinette skrev 2010-03-25 10:15:07 följande:
    MSW - låter förnuftigt men inget jag tror vi skulle klara av om även restaurangbesök innebär köpstopp. Vi äter ute minst en gång i veckan. ´snaily - tyvärr är jag inte ett dugg synskt och har fått erfara att de som har haft massor med känningar efter IVF har fått minus medan de som absolut trott att allt gått fanders har fått plus. Tror inte att det finns någon logik i det här spelet. Men det finns en sak som gör mig jättepositiv när det gäller dig... du har ännu inte sett någon tant!!!
    Fast man bestämmer juh reglerna/undantagen själv, tillexempel så var A undantagen (fast typ leksaker och sånt föll under köpstoppet).. Hon i boken hade filosofin att det man absolut måste köpa skulle försökas hittas begagnat eller att man kunde byta med kompisar! ( www.adlibris.com/se/product.aspx )

    Håller med om symptomet att tanten inte har kommit känns positivt!

    Tinga: Jag hoppas också! Skönt att mattrenden vänt igen.. Var det idag logopeden skulle spana på dagis? När får ni höra "resultatet"?

    Mugglan: Skönt att det känns lugnare nu! *grooouuumph*
  • MSW
    Oupsie skrev 2010-03-25 10:42:53 följande:
    MSW, hoppas att CSN hör av sig snabbt med positivt besked. Men läser du heltid så bör du ju vara berättigad till lån och bidrag för heltid också.För oss är det mer logiskt med 1 poäng per vecka så att 20 veckor också blir 20 poäng. Att det nu mera är 30 poäng beror på den så kallade Bologna-processen där man har försökt att harmonisera den högre utbildningen mellan länderna (främst i Europa). Det är också därför som de flesta utbildningar numer är 3 år (bachelor/kandidat) + 2 år (master).
    Ja, hon trodde inte att det skulle bli några problem att få igenom det, vad hon kunde se, men hon kunde inte få igenom den medan jag var i telefon eftersom utbetalningen låg och väntade.. Jag tror att jag har läst och någonstans vet att det är så där med poängen, men att det föll väl bort på något vis när jag ansökte.. (det var juh i höstas så jag kommer inte ihåg riktigt).. Fast jag lär väl aldrig göra om det misstaget iaf...
  • MSW
    Tinga skrev 2010-03-25 10:53:32 följande:
    MSW - japp, det är idag logopeden ska observera Piff på dagis. Hon skulle ringa efteråt, men jag vet inte om det blir idag eller senare.
    Spännande att höra vad hon säger.. Finns det något "bra" svar att hoppas på?
  • MSW

    Oj, vilken lång paus det blev! Nu får jag försöka samla ihop mig och ta ett ryck till med plugget innan det är dags för lunch!

  • MSW

    AM: *fniss* Dessutom måste du juh leva upp till ditt glamourlöfte!

    Vickan: Ja, den största delen av det iaf (el gör vi juh av med varje månad, så den delen kan man inte riktigt räkna med att vi hade sparat) och det är juh bra, men det hade juh känts bättre att se att saldot på sparkontot ökade motsvarande ist!

    Start: Magsjuka brukar juh bryta ut ordentligt ganska snabbt efter att man mått illa! Åh vad jag hoppas att allt är som det ska i magen! När var det ni skulle på VUL?

    Jag har nu skrivit mina två sidor, (lurade min motivation med att ta med mig boken ut och sitta och läsa en stund i solen) och har nu tagit paus igen för att få lite distans innan genomläsning och inskick!

  • MSW

    GRATTIS snigeln!!! Såå härligt!!! Har också kikat på testet och det är juh helt tydligt två streck.. Själva gjorde vi tre test innan vi verkligen trodde på det!

    Pb: Välkommen hem! Härligt med embryo i magen och frysen!

  • MSW

    Behövde lite goda nyheter, då jag var och tog blodprov innan idag, och nu ikväll ringde det från akuten och värdet låg på 9, NIO!! Skit! Det var nästan hon ville ha in mig till sjukhuset ikväll, men då jag inte har några blödningar eller blåmärken blev domen att jag ska ta nytt prov imorn innan skolan.. Förhoppningsvis beror det på magsjukan! Fan vad jag hatar det här helvetes vågorna, jag vill juh att det ska vara bra!!

    Så csn problemen känns rätt små i jämförelse.. (har inte varit inne och sett om ngt hänt sen i eftermiddags!)

    Nu, lyxfällan!

    Godnatt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge