• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Pb: Sitter här med tårar i ögonen! Du skriver så bra! Åh vad jag önskar att jag kunde ge dig det du vill ha eller åtminstone säga att det kommer bli bra, du kommer att få det du önskar! Men i denna karusellen finns det ingen som kan komma med löften, det om något har man väl lärt sig i den här tråden!

    *kram kram kram*

  • MSW

    Kram till alla andra glada och ledsna också för den delen!

    Nu ska jag packa ner datorn och gå ut till bussen och åka hem från skolan igen!
    På återseende!

  • MSW

    Kikar in kort innan det är dags att hämta min lilla älskling (som tyckte att man kunde hoppa lite på mamma i natt mellan 3-4 typ, alternativt sparka på pappa)..

    Ordning: Jag ääälskar att ta mig tid och sortera och hitta på system, men jag håller dem aldrig! Så här blir det oordning ganska snabbt igen...

    "Leksaker" har vi en del av, men som typ aldrig används.. (ligger i en påse högst upp i en garderob)..

    Stödstrumpor har jag inte använt!

    Lappis: Piss att vara sjuk igen! Hoppas att det går över snabbt!

    Tinga: Så gött att ni fått komma hem!!

    Förresten, vi funderar på att köpa en typ sulky till sonen, han åker så sällan vagn, även om han älskar det, så det känns som att det hade varit skönt med en liten lättstyrd sak som är lätt och inte tar någon direkt plats ihopfälld.. Har ni några tips?

  • MSW

    Förresten blev jag lite lagom snopen när jag stod vid busstationen idag och började fundera på vad jag hade min plånbok, jo minsann den låg kvar hemma i skötväskan, så det blev att ta bilen till skolan istället! *suck* Det mest irriterande med det hela är att jag tycker att jag är en sådan person som är bra på att planera och ha koll på saker och ting, men den sista tiden känns det bara som att jag gör mer och mer tankspridda saker! Jaja, det var inte hela världen, men blev inte som jag hade tänkt!

    Nenne: Så mysigt med Nancy att hon blev så glad!

  • MSW
    passionsblomman skrev 2010-04-07 14:44:33 följande:
    Joho, den funkade!
    Jag fick också fram den! *fniss*
  • MSW
    passionsblomman skrev 2010-04-07 14:50:39 följande:
    Tinga, underbart att det är så mycket bättre! AM, Florens...det lät ju...trist. *håller fingrarna i kors bakom ryggen* MSW, just precis! Jag kan göra så in i baljan och minutiöst jättefint ibland, men sedan stökar jag till det om en stund igen....
    Skönt med folk som är lika!

    Ja, AM ha det SÅ FÖRBANNAT JÄVLA skönt i Florens!! Är inte det MINSTA avundsjuk!
  • MSW

    Pb: Hur är läget idag? Har du ringt Cvl? Eller var det imorgon det var TD? *kram*

    Lappis: Krya på dig!

    Åter till pluggandet en stund innan det blir lunch (börjar redan bli sugen...)!

  • MSW

    Jag hade också ont av gallan när jag var gravid.. Kommer inte ihåg vad de gjorde dock... (hur glömsk kan man bli?) Gjorde nog inget särskilt, fick dock kolla några extra värden ett tag.. De konstaterade genom UL-iaf att jag hade något i gallan (som inte var hårt som gallsten..) Hm.. Måste nog kolla om jag skrivit något om det i min gravid dagbok!

    Nu ett litet sista ryck innan dags för dagis hämtning!

  • MSW

    Fastnade i dagboken! hittade inget särskilt om gallproblemet.. Men det var skit skum känsla att läsa om "bebisen" som nu har kommit ut och hur jag tänkte/kände! *mys* Nu ska jag gå hämta den där "obestämbara" bebisen som var i magen och som nu är det allra bästa som finns!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge