• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hinner inte läsa allt.. Ska in för att möta upp maken för lunch!

    Tinga: Tack!

    Ville bara tala om att senaste blodprovet visade 149 trombocyter! (vilket är på normalnivå)! Säger som mamma dock: Jag orkar inte med den här berg-och-dalbanan!!

  • MSW

    Tack för grattis! Hoppas också att värdet kan hålla sig där omkring! Men hittills har det juh varit bra varannan provtagning och dålig varannan, men eftersom det låg ständigt lågt innan operationen, så är det juh rätt mycket bättre nu ändå, fast det vore juh skönt om det låg stabilt på ett högt värde! Annars får jag helt enkelt se till att skada mig/föda barn/eller vad det kan vara när det ligger bra! *fniss*

    Vi passade på att titta lite på sulkys till plutten, fastnade lite för en brio spin ( www.brio.net/BRIO_NET/Sverige/ ).. Vad tror ni?

    Grattis Vickan till att äntligen få den vagn ni har valt!

    Pb: Låter som ni har det slitigt i trädgården!

    *skickar över lite extra ork och energi till alla som behöver*

  • MSW

    Tinga: Besvärligt med sömnen! A har också krånglat ett tag, men nu verkar det som det går bättre igen.. Får se hur länge det håller i sig! Bra kämpat med lönen!

    Porchez: Spännande med intervjun! Håller tummarna för att det går bra så att du behöver "oroa" dig för om du är redo osv osv!

    Oms: *vinkar* kul att du tittar in! Låter extrem jobbigt med dottern bara! Hoppas att det vänder snart! *kram*

    Vad är det mer jag har smygläst om?

    Idag var det lite roligt på bussen hem, var nämligen en kille som satt i sätet tvärs över (mitt emot) mig, och först frågade han ifall jag ville ha tuggummi (jag tackade nej), och sedan precis innan vi var framme så sa han: "Jag måste bara fråga om jag får bjuda på fika någon dag?" Jag blev helt chockad och visste inte alls vad jag skulle svara! Förutom maken är det nog ingen som har visat intresse så! Sen när jag kom hem var jag tvungen att titta lite extra i spegeln om jag var särskilt snygg eller nått idag, men det tyckte jag nog inte att jag var!

    Nu ska jag gå och krama på maken lite!

    Godnatt!

  • MSW

    Nenne: ring till 1177! För att du ska bli lugn om inte annat! Jag tror säkert inte att det är något farligt, men det är bättre att kolla istället för att gå och oroa sig! Jag tror åtminstone att stramet/kliet beror på att huden töjs!

    Och lappis: Förstår att du tycker det känns jobbigt att tänka på "du är inte min mamma".. Lät så himla ledsamt tyckte jag!

    Nu ska jag krama på maken!

  • MSW

    Godmorgon!

    Värst vad lugnt det blivit på morgnarna! Jag har varit och lämnat A på dagis och han grät så tårarna sprutade.. Så nu tänkte jag försöka jobba ordentligt idag med min uppgift så kanske vi kan ta två korta dagar.. (Tycker det är bättre än att han får vara hel ledig, för han måste juh vänja sig vid att bli lämnad på dagis)..

    Ang flörten igår så var det väldigt roligt, fast att jag blev helt chockad och inte alls fick ur mig något smart! Men det är EXTREMT modigt att göra så! Det hade jag aldrig vågat!

    Nu ska jag fortsätta med uppgiften!

  • MSW

    Jag måste juh också prova detta nya konstiga!


    Är mellan "Bokbyte" med pluggandet (alltså skrivit allt jag tänkt ur en bok och inte börjat med nästa) Då är det lätt att ta lite längre paus!


    Mugglan: Skönt att allt ser bra ut, fast vad hjälper det när det inte funkar ändå.. *kram* Sa de något mer? Hur de tycker ni ska göra nu? Jobbigt med magsjuka också!


    Nu ska jag koka te och försöka komma igång med plugget igen!


    Förresten så snöade det som 17 här i går kväll och i natt! Vaknade till ett vitt täcker på ett par cm! Fast det är plusgrader och soligt (i mellan åt iaf) så det ska nog inte bli långvarigt!! Är ändå glad att det inte var så på födelsedagen iaf!


    Nehe, te var det!

  • MSW
    fru AM skrev 2010-04-21 13:44:22 följande:
    Dramat med makens exfru har fått ny fart. Sitter och chattar på FB med en av deras gemensamma vänner och har fått lite ny nfo ...
    Spännande..
  • MSW

    Jag förstår inte vad som händer med mig efter lunch! På förmiddagarna jobbar jag på så bra, men sedan är det lögn att komma igång igen på eftermiddagen!


    Jaja, ska ge det ett försök till en halv timme, sedan börjar det snart bli dags att hämta plutten! Fast jag har skrivit 4,5 av 5 sidor.. Så det ska nog hinnas med!

  • MSW

    AM: Ojdå! Vad tråkigt att hon är så bitter! Mest för henne själv, man kan juh förstå om ingen tar några initiativ att umgås, om man är rädd för att bli utskälld!
    Håller mig nog till Lappis taktik, håll dig borta!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge