• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Pb: magsjukan är jag pigg från (var i början av veckan).. Men jag hoppas också att värdena stiger!

    *ynklig* helt plötsligt känns det inte riktigt lika roligt med stockholms helgen, som jag sett fram emot så mycket..

  • MSW

    Godkväll!

    Jag har nu fått bekräftelse från csn, och det har gått igenom!! Gött!!!

    Jag har inte hört något om provsvaret från idag, vilket jag tolkar som att det åtminstone inte blivit sämre, med tanke på hur oroliga de var igår.. Så det är väl med så bra som det kan, för oavsett om det kommer att höjas igen så tror jag inte att det kan höjas jättemycket på bara en dag.. Så nu ska vi försöka njuta ordentligt av den barnfria stockholmsvistelsen! Humöret och stämningen här i huset är kanske inte riktigt lika bra som innan samtalet igår, men betydligt bättre än igår kväll!

    Och när jag satt på långtråkig föreläsning idag så kom jag och tänka på vår snigel, och var tvungen att kladda ner en snigel mamma och ett snigel barn i mitt block! SÅ härligt med pluset!!

    SOv gott!

  • MSW

    skriver med skärmtangentbordet.. Så nöjer mig med att tala om att vi är hemma och skickar kramar till alla!!

  • MSW

    Godmorgon!

    Helgen blev jättebra! Grease var bra och maten var god (www.mesogios.se/)! Jättehärlig helg, men nu är det ändå skönt att vara hemma! Har idag fått in pengarna från csn som blivit missade, så känner mig rik, har inte fått in en sådan summa sen jag jobbade innan A föddes (om ens då.. ) Så idag ska jag ringa försäkringskassan!

    Nahe, plutten vill att vi ska läsa bok!

  • MSW
    MSW skrev 2010-03-29 08:41:14 följande:
    Godmorgon!Helgen blev jättebra! Grease var bra och maten var god (www.mesogios.se/)! Jättehärlig helg, men nu är det ändå skönt att vara hemma! Har idag fått in pengarna från csn som blivit missade, så känner mig rik, har inte fått in en sådan summa sen jag jobbade innan A föddes (om ens då.. ) Så idag ska jag ringa försäkringskassan!Nahe, plutten vill att vi ska läsa bok!
    Ringa försäkringskassan hade egentligen inget att göra med att pengarna kommit in.. (konstig syftning)..

    Får se om jag även ringer och tar reda på vad andra provsvaret var.. Eller om jag avvaktar ett par dagar till, för att se om de hör av sig..
  • MSW

    Mugglan: Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, tror jag förstår hur du menar med det positiva tänkandet.. Och även om det inte är säkert att det funkar för att allt ser bra ut, så tycker jag det är jättebra att det ser bra ut så här långt! Med tanke på att ni har ett barn och lyckats bli gravida igen, så bör det juh funka fler gånger så länge allt ser bra ut, men det hjälper juh inte att allt ser bra ut, eftersom man ändå inte vet hur det går!

    Koko&BS: Japp, nio är lågt.. Jag vet inte hur mycket det varierar av sig själv, men om man tänker på att mitt normala kanske är som förra gången när det låg på 46, då är det juh inte så långt att sjunka och känns mer rimligt att det sjunker till nio av en infektion, medan om det har sjunkit från 135 känns som mer orimligt! (snurrigt) Avvaktar till slutet av veckan innan jag hör av mig och undrar hur det står till egentligen!

    Ang att lämna bort: Så har A sovit borta kanske fyra gånger eller så, de första gångerna var det just för att vänja honom vid att vara borta, och då har vi juh varit högst 20min bilväg ifrån och har kommit och hämtat honom så fort vi har vaknat (för att jag har hållt på att längta ihjäl mig..), nu i helgen var första gången som han har sovit över "på riktigt", och då lämnade vi honom tidigt på lördagen och hämtade honom runt 18 på kvällen på söndagen! Han verkar inte har några direkta men!

    Nahe, nu har jag gjort en stor del av det jag tänkt göra idag med skolan, inte allt jag hade tänkt, men nästan mer än jag trodde, så nu ska jag bort till mamma, som passar A idag, en stund innan jag ska åka in och möta upp maken för att handla!

  • MSW

    Godmorgon!

    Fick provsvar i går, och det dagen efter var på 10, vilket jag skulle gissa är ungefär så mycket som man kunde se.. Och det betyder juh att åtminstone inte har sjunkt mer, nu ska jag ta blodprov om typ 3 veckor (på min födelsedag, vilket jag tänker ta dagen innan eller efter.. För SÅ roligt är det inte mer blodprov, och allt analyserande som följer..).. Så det har med andra ord inte hänt så mycket mer...

    September: Stort grattis till pickande hjärta!! Hoppas så att det ska gå bra den här gången!

    Snaily: Spännande med inbokat VUL! Du får säga till när du vill/vågar vara med på BF-lista..

    Vad var det mer jag tänkte kommentera... *hm* Läste ifatt igår men när jag läst färdigt var jag för trött för att kommentera..

    Nahe, nu är det plugg som gäller en stund!

    Kramar till alla!

  • MSW

    Jag glömde juh passion!! Förstår att det man kan bli lite lagom knäpp, och öht så är det helt knäppt att gå och vänta på att något INTE kommer oavsett eget försök eller ivf... Det är juh ändå något positivt att det inte är något blod som kommit! Hoppas det håller sig borta fortfarande och för lång tid framöver!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge