• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    FruLlan - bättre lycka nästa gång! (Nä, jag vet; det är jätteirriterande när man blir av med inlägg.)

  • Tinga

    Tack för trädgårdssvar! De ställen jag tänker på där det växer blommor i gräsmattan blir nog gräset ganska långt innan blommorna är överblommade. Därför var det ett bra tips från Parnassia att bara sätta lökar längs kanter och under träd och sådär, och lämna en plätt i mitten fri. Jag tänkte att jag skulle till plantskolan endera dagen för att handla lite blommor till krukor på trappan, så då kan jag ju kolla om det finns lökar att få tag på nu. Finessen är ju att få ner dem i jorden innan vi rullar ut den nya gräsmattan, så att vi slipper gräva i den sen.

  • Tinga

    FruLlan - nä, ljuset är det inte, för de vaknar inte i samband med att det ljusnar ute. Jag har tänkt den tanken själv och därför hållit koll på när det egentligen ljusnar (eftersom jag varit vaken då ). Jag tror att vi testar att ge en extra slurk i sömnen ikväll, så kanske vi får sova lite längre imorgon. För min och makens skull ser jag hellre att det är lugnt på morgonen, för har vi varit så pass vakna att vi gett Puff en flaska välling har vi svårt att somna om sen (särskilt maken).

  • Tinga

    Fru FruLLan skrev 2010-03-26 12:50:05 följande:


    Åhhhhhhhhhhhdet är sånt super väder och jag vill bara vara UTEmen jag har fyra stygn under foten precis på "trampdynan" och ska hållla foten högt KUL INTE en dag som denna när det är VÅR och underbart ute.Fasiken.
    Vad har du nu hittat på?
  • Tinga

    FruLlan - du har ju fortfarande inte talat om hur den där glasbiten hamnade i foten. Skönt att den är ute nu iallafall. Hur länge måste du ha foten i högläge?

  • Tinga

    Fru FruLLan skrev 2010-03-26 13:03:01 följande:


    Just detDet är ingen som har en röd liten katthane att sälja till mig omgående?Vi letar efter ljus och lykta men hiottar ingen Kissen behöver desperat en kompis och vår familj saknar en katt.Men det finns inga små röda karttungar.Eller andra heller för den delen.
    Inga katter här (tack och lov , det räcker så bra med den oreda två 1.5-åriga killar ställer till.
  • Tinga

    Lappis - alla partajade väl så mycket igår efter Snigelns plus, så orken tog slut. Själv sitter jag här seg och sömnig efter den tidiga morgonen. Ska snart dra hemåt, och passa på att ta en liten lur innan maken kommer hem från sin tur på stan med Piff & Puff (som sov middag i 3 h idag, så de var uppenbarligen trötta).

  • Tinga

    Lappis - är det inte champagne blandat med apelsinjuice som lär vara bra som återställare? Synd på champangen, iofs.

    Muggles - japp, Snaily har plussat! Tjoho! Så bara så du vet (och är beredd) så har en ny plusvåg startat nu.

  • Tinga

    Lappis - märk väl; jag har inte testat att blanda champagne och apelsinjuice, utan tror att jag läst det i någon "tantsnuskbok". (A la Danielle Steel och Judith Krantz, som jag läste som tonåring.)

  • Tinga

    AM - blev det några nya byxor? Och hur ser klädseln ut för övrigt?

    Undrar också över hur det står till med EA.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge