• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne: fast vad betyder det? Jag tror fortfarande på för låg prog-halt el för gamla ägg... och då hjälper inte motorväg

  • muggles

    Lappis: är det hon som ännu inte har lyckats hela vägen (dvs inte har ngt barn)?

    Träffade förresten på ännu ett par i vårt område igår när jag rensade häcken - de var föräldralediga med sin son som de hämtade för 6 mån sedan. Så två par i närmaste omgivningen har adopterat.

  • muggles

    Förresten så fick jag GRATIS äl-stickor! Det var fin-stickor (CB). Klart det kostar fläsk med utredning om äl-stickor ingår! Och jag fick mig en kaffe idag också

    MrsB: jag hittar inte ord för dina släktingar - är de inavlade??? Synd att din make inte hjälper till mer. Om han nu jobbar så mkt och inte kan vara hemma och göra sin del, kan ni inte lägga lite av de pengar han drar in på att ta in hjälp (städhjälp tex)? Är itne det bättre att lägga lite pengar på det och slippa gräla? Livskvalitet...

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-29 13:10:08 följande:
    mugglesnej men ett hinder mindre på vägen för att ni ska fixa det själva!
    Ja Jag försöker bara hålla mig på jorden och vara realist...
  • muggles

    Vad är det för superläkare då? Kan han undersöka medan han snurrar på kontorsstolen???

  • muggles

    Frullan: tack förresten för fina ord. Ja det är för jävligt men life's a bitch (and then you marry one)... Men nu när jag inte är lika deppig längre så tycker jag inte det är så hemskt om vi bara blir vi tre i familjen. Såklart kommer jag alltid att ha en längtan om ett barn till men ibland måste man bara inse att man inte kan få allt man vill ha, och trots det gå vidare i livet.

  • muggles

    PB: jag är lite förbi att tänka goda tankar. Jag har gjort det i ett års tid och det hjälpte inte. Nu är jag mer neutral och försöker dels att inte deppa ihop men heller inte göra frivolter över att allt ser fint ut (för det har inte gått ändå). Förstå mig rätt - jag uppskattar alla peppande ord men jag tror tyvärr inte att jag kan påverka det här med psyket det minsta.

    Det som jag tror att det "positiva" tänkandet kan påverka är att inte ge upp som i att sluta med äl-stickor och att inte ens vilja göra en utredning för att "det är ändå ingen idé". Men jag tror inte att det blir mer bebis för att jag sitter här och aumm:ar och tänker positiva tankar. Om du förstår vad jag menar.

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-03-29 13:24:53 följande:
    mugglan - bara bryta ihop och gå vidare ! Ja, du den där superläkaren ska visst ta prover som ingen annan gör så jag vet inte ... kanske ska man gå dit och visa muttan också (snart har ju halva stan sett den ).
    HAHA!

    Det är inte utan att man har en lite skum känsla när man sitter där på fertilitetsmottagningen. Alla vet varför alla andra är där... "Jaha, så ni är också infertila". Jag tänker varje gång - tänk om ngn man känner kliver in (typ en kund el så).
  • muggles

    Lappis: jag hade satsat på adoptionen och skitit i att göra fler tester. Du känns rätt genomundersökt nu... Hade det inte varit så lång kö till adoption (och så dyrt) hade jag anmält oss också; jag hade gärna tagit emot en liten flicka/pojke från Sydkorea.

  • muggles

    Sept: grattis! Vad härligt!

    Är det ngn i tråden som vet: våra grannar har alla lagt täckbark vid roten av sin häck vilket ingen hade gjort åt oss såklart så vår häck var full med ogräs. Jag rensade bort det i helgen och tänkte lägga täckbark snart. Men hur noga bör man vara med ogräset? Ska man vara nitisk el räcker det att ta bort allt man ser och lägga täckbark. Vad jag menar, hur stor är risken att det växer upp ogräs ändå (även med täckbark) om man har slarvat lite? Ngn som vet?

    PB: håller tummar och tår för dig!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge