• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    koko: ja vi tänkte att man kanske skulle göra det också. Aha, så det är nödvändigt då alltså Bra med tips! Det är ju så surt om man gör ett jobb och så får man göra om det igen för att man inte var tillräckligt noga första gången.

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-03-29 13:43:58 följande:
    mugglan - hade jag varit en så där 3-5 år yngre så tror jag att jag hade fortsatt ett tag till med IVF, prover etc men då jag vet att det hela tiden bara går utför och nu i ganska så rask takt så känns det bara så hopplöst. Sen så tär det så på psyket och just nu känns det som jag har en ganska bra balans där men längtan finns hela tiden och speciellt när vi träffar våra vänner som har små barn.
    Ja jag vet precis hur du menar med att längtan finns där. Det är väl den stora fördelen med adoption att ni vet att det BLIR ett barn i slutändan, även om väntan känns lång.
  • muggles
    Hattis skrev 2010-03-29 19:42:28 följande:
    Jag är skitlöjlig. Skulle på restaurang med makens familj förförra veckan och planerade för att vara nyplussad och tänkte ut att man skulle kunna välja vitt vin på glas till köttet och ringa till restaurangen, beskriva hur jag ser ut och låta dem vara med på att beställa och betala för riktigt vin men att det skulle vara alkholfritt. Sådär håller jag på hela tiden.
    Haha, känner igen mig!
  • muggles

    Koko: Piggelin har fullt upp med jobb och har lagt ner tråden tror jag (ev smygläser hon lite?).

  • muggles

    Parnassia: oj vilken resurs - jag läste varje ord! (skulle jag inte ha gjort för ett halvår sedan) Jag tror det är rotogräs - det såg ut som maskros, vanligt gräs och ngt mer odefinierbart, def inte förgätmigej iaf! Aha, då ska jag nog ta ett rensartag till, lägga duk och 8 cm täckbark Ah, tråden är bra till mkt!!!

    Tinga: vilket otroligt skräp (som BS skulle sagt) med ätandet! Ja vad ska man välja - att få in ngt i munnen som inte sväljs el inte få in ngt i munnen. Suck. Jag har verkligen inga råd men bra att ni har kontakt med logopeden och att dagis är så engagerade.
    Nästa steg är att nu testar jag med äl-stickor och ska ringa när jag får ett utslag för då ska jag dit 8 dgr senare och ta blodprov (tror de kommer progesteronhalten).

    Vänner: hoppas du mår bättre snart!

    Lappis: jag förstår precis hur du menar med att inte vilja börja röja i barnkarusellen igen nu när du funnit din balans. Vad tycker maken?

  • muggles

    glömde ordet "mäta" före "progesteronhalten"

  • muggles

    Lappis: kan nog säga att jag håller med honom. Han är klok!

    Parnassia: jag gissar att ÄL blir på söndag el så, brukar ha den ca 14 dgr efter BOM. Kliniken beordrade att jag skulle börja testa redan igår morse men då hade jag inte ens haft min första aladåb. Och jag får alltid en aladåb 4-5 dgr innan ÄL, sedan en massa flytnignar och först när de nästan har gått över kommer utslaget. Kan nog säga att jag känner mig kropp vid det här laget Fast det skulle iofs vara typiskt om ngt blir annorlunda denna gången bara för att man räknar med att det ska vara regelbundet så det är väl bäst att följa klinikens order.

  • muggles

    Telis: här kommer lite alliteration: "frostfri frys" Underbart! (Fast alla frysar kanske är frostfria nu för tiden?) Annars har jag inga tips. Vi har haft Electrolux vitvaror och de funkar bra...

    MSW: vad läskigt med dina värden, hoppas att det bara var en tillfällig dipp!

  • muggles

    Telis: nej jag upplever inte att de låter mkt, har absolut inte hört ngt "skval". Den uppgiften kan du säkert hitta i ngt datablad och jämföra. På Electrolux hemsida kan du jämföra olika modeller och få "diff-fakta" har jag för mig. Jag jämförde olika diskmaskinsmodeller just med tanke på tysthet kommer jag ihåg.

    Lappis: då avfrostar den nog sig själv...

  • muggles

    Nä skit i flaskhållare med - oftast värdelöst.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge