• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB ? jag kommer jättegärna på fest hos dig! 

    MSW ? Piff & Puff är 18.5 månader i korrigerad ålder, vilket är den som kan jämföras med A. (I kronologisk ålder är de 21.5 månader.)

    Jag sällar mig också till skaran som gärna kollar på OS, men invigningen klarar jag mig fint utan. Nu har ju inledningen inte varit så strälande ur svensk synvinkel, men förhoppningsvis blir det bättre.

    Mrs B ? tröstkram i depphålet!

    Koko ? vad kul med en lyckad tjejkväll. Den var du väl värd! (Förresten ? jag hängde inte alls upp mig på ditt yoghurtinlägg. )

    AM ? när ska du avslöja presenten? *nyfiken*

    Vi har ätit en god middag ikväll, ugnshalstrad gös med pinjenöts- och västerbottenosttäcke och till det rödbetsrisotto. Sen höll jag på att slockna i soffan, så nu ligger jag i sängen och läser ikapp, medan maken kollar på OS.

    Lappis - jag hejar på dig i kampen mot färgburken!

  • Tinga

    Heja Vickan!

    Heja Ore!

    Sweet - åh, vad gulligt sagt av Lillskruttan! Jag förstår att du smälte.

  • Tinga

    Apropå det här med lh-stegring, ÄL eller inte ÄL osv - man kan ju ta ett prov runt dag 25, som visar om man haft ÄL eller ej. Är det någon som vet vad det egentligen är man mäter på då? Nivån av gulkroppshormon? Isåfall - om man haft en dålig ÄL, som en skrumpen äggblåsa som Snaily nämnde, blir nivån av gulkroppshormon lägre då? Något måste det ju vara som gör att man ger progesteron?

  • Tinga

    Vickan - där ser man! Men då vet du iallafall att det inte blir någon utflykt på torsdag, varken för dig eller maken. Stort lycka till! Hur känner du dig; pirrig, nervös, lugn, spänd, glad...?

  • Tinga

    Hos oss var det faktiskt bara jag som fick en Valentin-present ; välförtjänt tycker dock jag, eftersom maken uppvaktats två gånger på Fars dag, medan jag inte fått någon på Mors dag, trots två chanser.

  • Tinga

    Sorry AM, det glömde jag ju berätta. Jag fick en deckare som fått pris för bäst översatta deckare till svenska 2009. Deckare är min favoritgenre när det gäller böcker, så det var en bra present.

  • Tinga

    AM - trist med soffan! Fick just lite ångest inför blöjavvänjning i det här huset så småningom - vi köpte ju en ny, snordyr soffa för bara ett par månader sen. Förvisso är klädseln avtagbar, så man kan ju tvätta den, men stoppningen består delvis av fjäder, och det känns inte som att det mår så bra av att bli vått. Kanske ska sy ett överdrag av plastad frotté tills dess?!?

    Muggles - hoppas att laddningen häromdagen är tillräckligt för att fixa ÄLen.

    Snaily - jösses, vilken snurrig doktor! Vilken tur att du har så bra koll själv, men det känns ju tokigt att det ska behövas. Låter som att ni fick en mysig skidtur "på köpet" iallafall. Hoppas nu att din kropp fattar galoppen, och ser till att bli nedreglerad inför sprutstart. Kram!

    Snorkis - kul med bild.

  • Tinga

    Porchez - usch, vilket tragiskt alla hjärtans-minne. Skönt att du kommit över honom nu.

    Vickan - hoppas att du får sova gott inatt, så att du vaknar med laddade batterier imorgon.

    Jag är med på vågen, Porchez! Vilket fantastiskt lopp av Kalla!

  • Tinga

    Telis - Televinken-talibanen! Du har en underbar uttryckningsförmåga, bara så att du vet. Och jag är säker på att du är en jättebra mamma också, fastän Televinken skriker en del. Var det inte du som sade tidigare idag att bebisar inte alltid skriker? Eller är det när de ligger i sin pappas famn du menar då?

  • Tinga

    EA - stort lycka till idag! Hur gick det med allt firande i helgen? Blev det en kul fest? Goda muffins? (Jag vet; retoriska frågor, men jag vill gärna höra dig berätta.)

    Apropå hus - har ni någonsin sett något liknande? w4.objektdata.se/mediapresentation/bildlista.aspx&develop=&firmanr=24389&objGid=OBJ27350_1015883704&dbSpace=47&groupName=&mediaGid=&site=wp

    PB - usch ja, jag led också något alldeles grymt med Hellner. Men det var ju en himla bra laginsats, så stafetten kan nog bli riktigt spännande. Och sämsta svenska var bättre än bästa norrman!

    Ouspie - tack fö tipset om sofföverdrag!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge