• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hej på er!

    Testet visar klart att jag INTE är gravid och imorse kom indianerna. *pustar ut*
    Skönt, det blev genast så många färre svåra beslut att fatta.
    Inte för att jag hade valt bort ett ev barn, men det hade helt klart komplicerat mycket för oss. Men maken och flickorna hade nog tyckte det var skoj. Till en början.
    Modershjärtat hann förstås börja krampa igår när jag såg små bebisar på affären. De är ju helt ljuvliga!!
    Men jag har två, friska, härliga tjejer redan och jag tänker lägga ner all min ork, kraft, energi och kärlek på dem (och lite på maken ) de kommande åren. Och hoppas att jag får uppleva att bli mormor nån dag Jag kommer bli världens bästa och lyckligaste mormor!

    EA: Hur går det för dig?

  • Sonja68

    Grattis Fru E till husköpet
    Håller tummarna för att det ändå inte är indianerna som aviserar sin ankomst. Vi vill ha + för er!

  • Sonja68

    lanovia 08 skrev 2010-03-23 09:13:58 följande:


    Sonja skönt att du fick det resultat du ville.Men Hur kan du tro att vi inte skulle bry oss om ditt problem, klart dina problem är lika mycket värda även om de är motsatta till vad andra har. *kramar*
    Tack Lanovia, det värmer
  • Sonja68

    Fru Bygg skrev 2010-03-23 09:06:50 följande:


    Sonja, skönt att testet visade det du ville. Nu är ni ju inte pressade till beslutet, utan kan ändå prata om det. Förstår att du är nöjd med dina två söta tjejer, de är så goa! *kramar om*
    Ja, visst är det så. Även om jag inte planerar eller förmodligen inte vill ha några fler barn, som det känns nu, så skulle ett till litet kärleksbarn, som mot alla odds ändå slagit rot, självklart blivit lika mycket älskat som våra två andra barn
    Men nu blev det inte så, och det är nog bäst så.
    Vi kommer inte aktivt jobba för några fler barn.
    Men maken står som sagt redo vilken sekund som helst om jag ändrar mig
  • Sonja68

    lanovia 08 skrev 2010-03-23 09:23:19 följande:


    Förresten har jag nu vågat ta steget och möta smärtan. Dvs jag vågade tillslut mysa med maken igen. Kan bara säga TACK till er som kom med tipset om olja, den var behövlig.På måndag skall vi till barnmorskan för efterkontroll och diskussion om p-medel. Fast just nu är vi inne på att bara köra med kondom. Vi vill ju ha fler barn och vi vill inte ha för långt emellan dem även om vi absolut kommer vänta ett tag innan vi försöker igen. Men vet inte om det är värt att börja knapra hormoner eller sätta in en spiral för den relativt korta period som det ändå rör sig om.Saken är att vi vill ju inte ha för långt emellan, max 2 år känns det som och vem tusan vet hur svårt vi kommer ha att få till det nästa gång. Denna gång tog det 1 år, kanske tar det lika lång tid nästa gång eller funkar inte alls.Fast det där känns så oerhört avlägset just nu, vi kom bara in på ämnet när vi pratade p-medel.
    Det var ju det jag sa: Olja rules Olja rocks my world fortfarande

    Kör med kådis så länge! Det skulle jag ha gjort. Istället för att börja med hormoner. Om nu maken din inte har något problem med det.
  • Sonja68

    lanovia 08 skrev 2010-03-23 09:35:39 följande:


    Skönt att deppet släppt Fru Bygg. Vaknar hon om du går in i samma rum som hon sover i?Jag sitter också här förvånat och undrar om inte E behöver mat snart, men hon sover. Hon är väl trött efter att ha spytt ner sängen i morse. Alltså borde inte jag sittar här utan passa på att bädda rent, jaja sängen går nog ingenstans.Med oss är det bra. Ialla fall med mig. E har varit kinkig och skrikig sista dagarna, tydligt ont i magen. så nu skall jag testa laktosfritt i en längre period, minst en vecka. Kanske är det inte det som är problemet kanske råkar jag bara äta mjölkprodukter lägligt med att hon ändå skulle fått ont i magen, men det borde jag ju märka nu då.
    Prova köra laktosfritt ett längre tag. Hjälper det så är det ju bra
    Min T som hade likadana besvär som din E, hon visade sig vara laktosintolerant vid tvåårsåldern ungefär. När jag då började gräva och läsa om detta så har jag för mig att någonstans läste jag (men det behöver inte ha varit nån seriös, vetenskaplig källa, så ta det med en nypa salt) att många av de barn som är laktosintoleranta har haft kolikliknande besvär som bebisar.
  • Sonja68

    Ninnis: en parentes bara; jag var andra gången på den där Power Pilates igår (Mördar Pilates kallar jag den) på lunchen. Jag var helt knäckt och idag så har jag så träningsvärk. Men det är härligt. Nu är jag på G med min träning tror jag

  • Sonja68

    lanovia 08 skrev 2010-03-23 09:46:39 följande:


    Ja nu har maken handlat hem laktosfritt åt mig så nu är det bara att köra. Men Sonja T är alltså fortfarande laktosintolerant?Jag hoppades på att detta var något som skulle växa bort. Men det är väl så klart olika från barn till barn.
    Fr.o.m i höstas har T fått börja äta vanlig mat igen. Läkaren sa att det kan växa bort.
    Jag började succesivt öka på med lite vanliga grejer i maten, som crème fraiche, matlagningsgrädde osv. Det gick bra. Ibland fick hon för mycket, då fick hon magknip och fick rusa på toa och bajsa löst. Men nu dricker hon vanlig mjölk (även om hon ofta väljer vatten istället) och jag använder bara "vanliga" produkter. I skolan äter hon samma som alla andra och det funkar bra. Ibland om det blir FÖR mycket t.ex. glass i stora lass, så kan hon få lite magknip.
  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-03-23 09:42:20 följande:
    Sonja, vad skönt att beslutet liksom togs av sig själv. Håller förresten med, det som är ett problem för dig är naturligtvis lika viktigt som alla andras problem.
    Gulle dig! Så skönt att ha vänner som ni
  • Sonja68

    Tjohoooo!!! Maken hade aviserat att han ev. skulle hjälpa en vän att köra till Murmansk i helgen. Men nu ringde han och sa att det inte blir nåt av med det. Så vi kan sticka iväg med flickorna och åka slalom nånstans istället
    Åh, vad lycklig jag blev nu!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan