• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Ninnis, har du killarna hemma hela påsken nu

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-03-29 15:21:40 följande:
    Fast jag vill minnas att ortopeden var ruggigt snygg när jag var där sist, det är ju lite tröst om jag nu måste undersöka det
    Ett strålande exempel på positivt tänkande
    Du har verkligen förankrat din nya livsfilosofi nu, Ninnis
  • Sonja68

    Godmorgon
    Ninnis skönt att knät höll *pustar ut*
    Men cirkelgym... Nä, gör en Sonja du
    Fjällis, på tal om djupfryst och att inte åldras:
    När jag och min man var i St. Petersburg för drygt två år sedan så var jag på en salong och fick massage. I slutet, när det var färdigt och maken kom in i rummet och skulle betala, så frågade massösen hur gammal jag var (hon hade ju hört att jag har två barn, att vi bor i norra Svergie osv, bla-bla-bla-bla-bla-bla) När jag berättade det så sa hon (förstås bara fjäsk men ändå) "Nä men åh, det hade jag aldrig kunnat tro, du ser MYCKET yngre ut. Väldigt välbevarad". Då säger maken: "Tror väl fan det, vi bor ju i en frysbox!"

  • Sonja68

    Hej! Nu har jag varit och hejjat fram Lilla K i skidspåret. Dagis hade årets traditionella skidlopp och min skrutta är inte tävlingsmänniska (till skillnad mot storasyster som är _väldigt_ mycket tävlingsmänniska) så hon åkte lugnt och sansat och sjöng "Sexbomb, sexbomb, you're my sexbomb" hela vägen. Stannade till ibland och dansade lite, vickade på rumpan osv. Fröknarna skrattade så tårarna trillade, de hade haft underhållning hela vägen

  • Sonja68
    Daa skrev 2010-03-30 11:38:39 följande:
    Sonja: helt underbart! *hjärtar också lilla K*Frysboxkommentaren från din make får också en (kan också tillägga att det inte bara var fjäsk från massösen, för Sonja är en frejsching. )
    Daa, tack *rodnar* så snällt sagt
  • Sonja68

    Och så försvann resten av inlägget

    Daa, hur mår du idag

    Everybody hurts var en av mina gråtlåtar. Nu för tiden är det en sån där låt som jag torkar bort tårarna till, sträcker på mig och reser mig upp och hämtar styrka ur.
    Underbar låt och sångare!

  • Sonja68

    Föressten så har vi inte bokat Levi ännu. Vi avvaktar och ser vad som finns när det väl är dags. Maken ville bo närmare där våra bekanta ska bo, på andra sidan fjället. Men där är dyrare.

  • Sonja68

    Men kanske vi kan få nåt sista minuten pris...

    Påsk har vi heller inget inbokat. Känns konstigt. Men vi åker nog över dagen åt nåt håll... Dundret, Kåbdalis eller nåt.

  • Sonja68
    Daa skrev 2010-03-30 11:54:01 följande:
    Så irriterande med uppdateringarna som bara raderar allt. Tack Sonja. Idag känns det ganska okej. Jag vet inte riktigt hur och vad maken och jag ska göra för att lyckas glömma bort att vi tycker mycket illa om att vi har hamnat i barnförsökstadiet igen. Man borde ju kunna omvandla energin som läggs på att tycka illa om och vara ledsen över till något kreativt.
    Ja, det vore ju bra om man kunde det, men det är inte alltid så lätt. Ska ni göra något kul till påsk?
  • Sonja68
    Daa skrev 2010-03-30 12:13:06 följande:
    Vi har faktiskt inga planer. Kanske snor din idé om en dagstur till Kåbdalis om det är fint väder.
    Ja men gör det! Där är jättetrevligt. Kanske vi ses?! Hör av dig om ni åker dit
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan