• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Blomman; du har fått en hälsning och kram i Tanttråden

    Ninnis, din kombo var ju fenomenal

    Jag känner mig helt dränerad på energi efter denna vinter. Är verkligen supertrött. Trodde orken skulle återvända med ljuset...
    I alla fall så var jag på Yoga igår och blev sådär avslappnad och fick ett inre lugn. Yoga är verkligen super!

    Ankan; Hoho? Var är du?

    Fru Bygg: *hjärtar lilla E som är på uppegupptäcksfärd*

    Har lite dåligt samvete för att mina barn är på dagis resp fritids så här i påsklovstider. Men vi kan faktiskt inte ta ledigt varje lov!
    Å andra sidan så har T superduperkul på Fritte, hon får vara med de "stora" barnen och de gör en massa skoj; igår var de till bagarstugan och bakade klådda (Daa, du får förklara vad det är ) och idag ska de till simhallen och bada.
    Lilla K har det lika skoj som vanligt på dagis, igår när jag hämtade hade de "bio" för hela dagis, med klippta biobiljetter och allt. De såg Pippi LÅngstrump. De läser en massa sagor av Astrid Lindgren för de ska ha en sagoföreställning i slutet av våren med hennes olika sagofigurer.

  • Sonja68
    Daa skrev 2010-04-08 12:10:00 följande:
    Sonja: "Klådda", det är något ni har hittat på i dina trakter. Det får du förklara själv. (hmm... eller så är det något jag har missat helt enkelt. )Kram!
    Va?!?! Menar du allvar?? Har ni inte klådda där du bor?
    Det är ju mjukt tunnbröd, fast inte sånt där tunnt, vitt som man köper på Ica utan lite tjockare, nästan som mjukkaka (men tunnare) och lite segt så där. Åh, det är ju världens godaste bröd!! Direkt ur vedeldad bakugn med extrasaltat Bregott som smälter på... mmmmmmmmm......
  • Sonja68

    Sådär, då är det dags att åka hem. Maken lovade att göra kycklinggryta och jag har bokat in mig på 30 min Torso (mage/ryggövningar för att stärka musklerna där) ikväll.
    Jag har så jädrans ont i ländryggen, svank, osv nu igen. Torso är bra för att stärka mag och rygggmuskler har jag hört.

  • Sonja68

    Bruttan! Så himla skönt att din BM har full koll åt dig. Så du bara kan släppa den biten och få vara trött, less, och gravid Inte länge kvar nu! *kram*

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-04-09 08:14:39 följande:
    Sonja, hur gick det på Torson? Klarade ryggen det?
    God morning!
    Jo, det gick bra, men lite öm är jag allt.
    Behöver ju stärka upp magmusklerna och alla andra muskler där omkring som håller bäckenet på plats.
    Men just själva ländryggen gör förstås fortfarande ont. Bränner liksom. Men på sikt ska det bli bra har jag bestämt. Bara att få igång cirkulationen där är ju bra. Samt musklerna. Så jag kommer nog fortsätta med en blandning av Yoga, Torso, Spinning, ja vi får se vad det blir. Men kobran i t ex. Yogan får jag vara försiktig med. Så jag måste vara noga med att känna efter vilka rörelser jag ska göra och inte göra.

    Imorse var jag på Galvanic SPA en anskiktsbehandling. Superskönt!
    Hon sa åt mig när jag kom dit: Men, vad gör du här, du har ju inga rynkor och du har jättefin hy redan Kändes skoj Men det är så skönt att bara få ligga och slappna av och bli ompysslad. Framför allt så blir huden så reeeeen!
  • Sonja68

    Kram allihop!
    Undrar vad Ankan o Bruttan sysslar med. Och Leksi?
    Blomman: Du är beundransvärd. Verkligen.

    Fredag. Fredagsmyyyyyyys sjöng min dotter T imorse Go'ungen ♥

    Tackkorten är på väg per post. Rätt lagom va' att skicka tackkort precis ett år efter bröllopet, tycker ni inte?! Då ser de ju att vi i alla fall stod ut som gifta i minst ett år!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan