• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Bra jobbat Lanovia!

    Godmorgon allihop!

    Hvidis: GRATTIS!!!!!

    Blomman: UNDERBART!!!! Tycker även att det är gott att höra hur du beskriver känslan att ni kom "hem" till sagoslottet i Småland. Ett kliv framåt. Måste kännas skönt!

    Åh, vad jag känner mig gammal... 1968, sug på den ni "Sextitalist"

    Lanovia, RS är verkligen något att ta på allvar när man har bebisar i huset Jag vet... K fick ju det som bekant när hon var 2 veckor gammal Kunde ha gått illa. En _riktig_ pers.

    Idag är det fredag och jag har skallebank. LIte väl tidigt, tycker ni inte? Men det är pga indianerna så jag tänker inte klaga alltför högljutt. Knaprar Panodil istället.
    Jag ska på massage idag och Gud så jag ser fram emot det. Vet inte om jag ska ta Ansiktszonterapi (= jag somnar garanterat) eller ryggmassage. Min ländrygg känns som att den håller på att kollapsa, så den kanske behöver få sig en omgång.

    Kram allesamman!

  • Sonja68

    Fru E *kramar om länge, länge under deppmanteln*
    Så fruktansvärt tråkigt

  • Sonja68

    Godmorgon!

    GRATTIS VILLEMOA PÅ FÖDELSEDAGEN! HURRA, HURRRA HUUUURRRRAAAA!

    Vilka fina magar tjejer, och Bruttan dina töser är helt underbar. Vilka mysiga bilder när de kramar din mage

    Eeeeh... vår?! Vad är vår för något? Har precis pulsat mig igenom 30 cm nysnö här på gården på jobbet. Har "trasat" och snöat hela natten mot söndag och hela dan igår.
    Min bror kör plogbil non-stop i princip. Förutom de obligatoriska pauserna som de måste ta.

    Idag har jag skickat iväg T på friluftsdag. Hela skolan, även sexårs skulle vara i slalombacken. Hoppas de får roligt

  • Sonja68

    Nu är jag minst sagt orolig. Undrar om svärmor kom till jobbet imorse. Har för mig att hon passerar stationen "Park kulturyj" på väg till jobbet.
    Själv åkta jag varje morgon resp eftermiddag via Park Kulturyj alternativt Ljubljanka när jag pluggade på Universitetet i Moskva...
    Hemskt med dessa terroristdåd
    Måste få tag på maken, för jag har inte svärmors mobilnummer med mig på jobbet. Måste ringa och kolla hur det är

  • Sonja68

    Lanovia: Det där med att lämna sitt barn, jag vet precis hur du känner det. Jag är/var likadan. Just att lämna lilla knytet. Jag minns så väl känslan, kallsvettig, hjärtat bankade, det var något som jag inte kunde styra, en nedärvd instikt. Människobäbisen ska vara nära människomamman. Plötsligt förstod jag hur vår schäfertik känt sig när vi plockade upp någon av hennes nyfödda valpar. Hennes oro och stress och hur hon höll koll på exakt var alla åtta befann sig. Ångesten om någon saknades. Hur hon spetsade öronen vid minsta lilla pip från de sina... Plötsligt så var jag inte så olik henne. I det fallet är vi inte så långt ifrån djurmammorna, vi människomammor. Punkt.

  • Sonja68

    Stor kram till EA *kramar hårt*

    Vi har inte fått tag i svärmor, men min make sa att hon nog inte åker till den stationen. Nu är det dock så att jag känner till Moskvas tunnelbana bättre (särskilt den linjen) än min man, för han har inte åkt tunnelbana på en sisådär 20 år... Det har däremot jag. Jo, han åkte en gång för 3 år sedan när bilen gick sönder mitt i Moskva. Han fick ringa till sin pappa och fråga hur man köper biljetter och vart han skall åka
    Hur som helst så sa han att svärmor oftast åker buss eller så skjutsar svärfar henne. Så jag hoppas verkligen hon är okej.
    Makens bror åker också aldrig tunnelbana och hans jobb ligger åt ett annat håll.

  • Sonja68

    Daa: kramen till dig också. Förstår att det känns depp-depp-depp, men hav förtröstan. Jag känner i magen att jag förr eller senare kommer att få skicka gratulationshälsningar åt ert håll. Men allt har sin tid.

  • Sonja68

    Vinkar till alla, jag måste gå och äta, magen kurrar ljudligt!

  • Sonja68

    Usch, jag är lat... Bokade av lunchpasset i Pilates... Har ont i halsen. Mest på morgon o kväll, men förra gången när jag tränade Pilates så fick jag värre i halsen.
    Blä. Jag vill vara fri från halsont!!!

    Ja, ja, jag får väl ta nåt spinningpass längre fram i veckan.

    Vill boka en natt i Levi (och två dagar slalom) till mig och maken. Nu i april. Finns ETT dubbelrum kvar till vettigt pris!!
    Måste boka när jag kommer hem. Bara ingen hinner före

  • Sonja68

    Det bidde nämligen inge slalom för oss i helgen. Vädret var inte så inbjudande och vi åkte till storstan i bilärenden i stället och till kusinen.
    Söndag var jag med flickorna till min bror för där var hans barnbarn som är 5 år (mittemellan mina tjejer i ålder). De leker så bra ungarna, så de lekte ute i all snö som kommit och jag passade på att åka och storhandla medan jag hade barntillsyn.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan