• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Fjällbruttan skrev 2010-04-12 18:57:07 följande:
     

    Fullständigt vedervärdigt!! Det är ju det som är så viktigt med barn, att komma ihåg att det är ett ögonblicksverk..de är ju snabbare än illrar!Hade inte tänkt skriva det men igår VRÅLADE jag åt både maken och min far...Meddelade båda högt och tydligt att jag tog en ledig dag, lilla vild var inte mitt ansvar, har ni hört det nu??Ja, från båda. Går ut och sätter mig i solstolen, maken tar utt lilla vild, hon klättrar i snhögar och grejar, helt plötsligt går han in, men pappa är ju ute bredvid henne, två sekunder senare går den f-n också in och så hör JAG lilla vild skrika!! Rusar upp (JA; AJ!!!) och springer, för hon har trillat ner i vårt JÄVLA HELVETES förbannade krondike och åkt genom isen!!!Tack gode gud så hade hon bara benen nere, vad fan som skulle hänt om hon kanat med huvudet före gör mig så skräckslagen så jag gråter!!JAVLA IDIOTER till karlar!!! Gissa om jag bad båda dra åt helvete och satt länge och värmde mitt pyre!En sekund är en evighet i bland.....Hoppas det lilla barnet klarar sig och att familjen får mycket hjälp!
    !!!! Fy vad galen jag hade blivit
    Karlslokar alltså.
    Tur att det gick bra i alla fall.
    Det är bara att konstatera; en mamma kan aldrig "ta semester".
    Men jag blir så irriterad att man aldrig riktigt kan lita på pappan till sina barn. Det där är precis en sån där grej som han gör jämt. Säger att han kollar och så gör han det 5 minuter och sen så släpper han det...
  • Sonja68

    Ankan; tack för att du delar din underbara upplevelse med oss Så fint det var Kram till hela familjen! Fin-fint namn föressten!

  • Sonja68

    Hejja Bruttan o Grodan! Jag tar gärna några värkar så Bruttan får hämta andan!! Kom an bara
    Åh, så spännande...iiiiiihhhhhh!

    Blomman; Hoppas jag får tillfälle att träffa dig och din mysige son någon gång Ja och sambon oxå förstås.
    Men du berättar så fint om din son att jag blir alldeles varm i hjärat. Vilken go kille ♥ Med vackert namn

  • Sonja68

    Jag är lite stolt över mig själv; jag släpade mig iväg på mördarpasset i Pilates igår. Försökte först med "Nä, men jag kan inte, har värsta skavsåret på hälen efter söndagens promenad så jag kan inte ha på mig träningsskor" Eehhhh, vänta nu... Pilates kör vi barfota... Så jag släpade mig dit, och SLÄPADE mig _verkligen_ hem. Fy så slut jag var! Men f-n så nöjd över att jag besegrade min egen lathet.

    Leksi; det är ju hur nära som helst nu!!! Vem meddelar du när det är på G?! Vi måste ju veta här i tråden juh !

  • Sonja68

    Andbeyond; Helt rätt, lyssna bara på ditt hjärta. Och på Blommis Hon har kloka råd.
    Allvarligt, för alla passar inte jourjobb, ob-arbetstider, osv. En del klarar inte 8-17 jobb.
    Det är väl inget fel med att vara ekonom Här har du en sån, men jag är inte civilare utan gymnasieekonom (hur glamoröst och självförverkligande är inte det ), och jag jobbar 7:30 -16:30 och det passar mig utmärkt! Insåg det efter att jag jobbat 7-23 samt lördag och söndag i några år och skadade både hälsa och kraschade ett äktenskap.
    Men jag har ett jobb jag trivs bra med, jag stänger av det när jag går hem och sedan ägnar jag mig åt min familj helhjärtat.
    Okej att lönen inte är så vidare bra, men det känns ändå okej, det finns de som har det värre liksom.
    Jag känner att jag kan ha ett liv utanför jobbet, som tillåter mig att göra roliga saker på fritiden, gå kurser, träna umgås med vänner, resa osv. Däremot kanske de små barnen hindrar mig lite från att göra ALLT som jag skulle vilja göra. Men jag väljer hellre dem än det där andra. Det kommer en tid då de inte vill umgås med mig längre och då får jag tid till allt det där andra. Så tänker jag.

    Daa, undrar också hur du mår?!

    Och Lanovia; krya på dig!

    Fru E, hur mår du nu?

  • Sonja68

    Håller med Ankan, Stå-upp-epiduralen gillade jag också. Den var min räddning med första barnet. Då höll jag på med pinvärkar och öppnade mig jättesakta, så efter 2 dygn var jag helt slut.
    Med andra barnet skulle jag ha epiduralen men hann inte! Så då var det krampaktigt tag om lustgasmasken med ena handen och krampaktigt tag om makens arm med den andra Och att VRÅLA in i masken, det hjälper faktiskt

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2010-04-14 10:51:41 följande:
    Hihi, det har jag redan gjort. Helt självsvåldigt, från oss allihop! Fru E skrev 2010-04-14 10:50:24 följande:
    Helt rätt
  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2010-04-14 11:08:44 följande:
    Vet ni vad; i vår för övrigt helt platta trädgård finns ner mot ena tomtgränsen och ån en liten svacka som är full av träd och sly. Jag kallar detn "lunden" för där ska jag röja upp och plantera saker som ormbunkar och andra lundväxter. Har förut sagt att där skulle man låtit en gris gå någon säsong så har man markberett sedan men.......nu ser jag ju att det absolut inte kan släppas lös någon gris där-hela sänkan är helt TÄCKT av vintegäck, vitsippor, blåstjärna och vintegäck! Och jag kan kika på det från mitt fönster.
    Just nu avundas jag er som bor söderut... Vår... Vårblommor... Ahhhhhh *drömmer mig bort*
    Här är mycket snö kvar, men för lite och för tung och blöt snö för att det ska vara kul att åka skidor. Så nu vill man bara ha bort den, att det ska torka upp och bli VÅR på riktigt. Så ungarna kan cykla och vara ute utan att vara sand och lergubbar.
  • Sonja68

    Kanske jag också kommer... och hälsar på alltså...
    Vi planerar en bilköpartripp till Uppsala o Sthlm i mitten av maj. Ska passa på och hälsa på våra vänner i Uppsala då. Hoppas jag får lite vårupplevelser då, för det börjar värka i min kropp också snart!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan