• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Kram till Villemoa och Lanovia ♥

    Sömn, det är en underskattad hälsofaktor! Det är bara såååå viktigt! Så kom ihåg att sova tjejer!! Lanovia, din man är för go!

    Här är jag!

    Är också rätt upptagen med jobb, ungar som går på dans och Lek o Plask, deklarationer, skrivelser till Skolnämnden, samtal med rektorer och lärare och så trycker jag in lite träning där emellan. Igår var jag på ett skitjobbigt, härligt Pilatespass. KÄnslan efteråt är oslagbar!
    Hemma håller huset på att gro igen och maken är skitsur, har ryggskott bla-bla-bla-bla.

    Men jag smyger in och kollar hur ni har det!

    Bruttan: Hur mår du och grodan i solen?

    Puss o kram, nu ska jag gå och dricka kaffe och äta tårta. Kollegan fyller år.

  • Sonja68

    Lamm! Så gulligt Fru Sy {#lang_emotions_heart}
    Lammkött är också bra (min man är sju år yngre än mig)
    Äta lamm har jag nog aldrig gjort *funderar* JO, förresten, min mor bjöd oss en gång på lamm, och det var gott. Men man vill ju inte gärna tänka på de små söta liven när man äter, för då blir man lite lessen.
    Men å andra sidan, jag älskar hästar och jag älskar hamburgerkött och äter det utan betänkligheter. Är jag lite kallhamrad kanske? Men jag tänker att det är oftast hästar som var gamla eller sjuka. Skulle man veta att det var små söta föl så skulle det nog kännas värre. *funderar vidare... skulle kunna bli vegetarian... men jag älskar kött för mycket!*

    Ninnis; så skönt att höra att du är ovanför ytan i alla fall. Kram!

    Jag skriver till Skolnämnden eller skolchefen för att jag protesterar mot att de gjort indragningar på modersmålsstödet för de ryska barnen i förskolan. Samlar in namnunderskrifter från föräldrar och så. INte för att det hjälper men då kan jag i alla fall känna att jag gjort vad som står i MIN makt för att kämpa för mitt barns rättigheter.

  • Sonja68

    Hej alla!

    Leksi; iiiiiiih, så spännande! Här är en till som kan ta några värkar åt dig! Håller tummarna allt vad jag kan.

    Blommis: stor kram o PMS är för jävla dåligt alltså... Blä.

    Ninnis: Skönt att du överlevde Ullared. Har hört att det kan vara med livet som insats Har själv aldrig varit där, men vore säkert intressant Och skön helg du haft med kompisen!

    Lanovia: Vaccineringen går bra. Andas djupt.

    Daa: Hoppas du får en bra dag, trots intågande indianer (eller inte intågande?.)

    Ja, jag önskar alla en bra dag förstås

    Valborgs gick ganska obemärkt förbi. Vi var hemma hos mina föräldrar och höll dem sällskap eftersom de inte orkade ut till nån brasa. Hade tänkt svänga förbi majbrasan i byn, men den tändes först kl. 20 och då är det läggdags redan för våra töser, och det regnade, så vi åkte raka vägen hem istället.
    Har lämnat in cykeln på rep (hjulen o däcken), köpt gummistövlar till tjejerna (det var hål i BÅDAS stövlar!!) och vi har kollat film, grillat och umgåtts i helgen. En bra helg. Men vädret var skit. Men ack så skönt att med gott samvete kura inomhus

    Nu, när det är måndag, så skiner förstås solen, och vi har blivit bjudna på våfflor på jobbet. Mums!! En bra start på veckan

  • Sonja68

    Familjen Leksi: STORT GRATTIS!!!! Bra jobbat. En liten prins *smälter* ♥

  • Sonja68

    ...fast så liten var han ju inte ! Förstår att du är helt slut. Hoppas ni mår bra och får komma till ro nu, där hemma, utan alltför mycket ståhej. Kram!

  • Sonja68

    NU har jag läst tillbaka här lite och jag blir ju bara alldeles varm och glad  ända in i ♥-roten!!! {#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_flower}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_gravid}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}!!!!!!! Åh, vad jag hoppas, hoppas, hoppas och ber att allt går vägen denna gång! på dig, kära Daa!

    Har svinmycket på jobbet nu, skriver mer sen! Kram till alla härliga tjejor! Ciao *dyker ner i fakturahögen igen*

  • Sonja68

    Ninnis: Det där var kloka ord om tro och hopp. Precis min filosofi. Min man däremot är ett riktigt neggo och en gnällspik. Han borde ta till sig de där orden!!

    Jag hade platt däck på bilen när jag kom fram imorse !

    Ytterligare en oförutsedd kostnad på den gamla skrot-jävla-bilen!!!{#lang_emotions_frown}

    Kram alla härliga!

  • Sonja68

    Fru Sy; det kan väl aldrig vara fel att mysa med maken, äl eller inte äl?! Eller? Mer mys åt folket

  • Sonja68

    Blomman: Krya på dig vännen!! Blåbärssoppa säger jag bara. Men det vet du nog redan. Kommer det båda vägarna eller?

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan