• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Bruttan ligger nog och krystar *håller tummarna att allt går vägen*

  • Sonja68

    Blomman, blir varm om hjärtat när jag hör om era trevliga grannar. Han som gnällde om häcken hade säkert laddat upp... har säkert bara dåliga erfarenheter av förra grannen, så ta det inte personligt
    Vettiga grannar är guld värt!
    Med mitt X bodde vi i ett bostadsområde en bit utanför stan. Där hälsade inte grannkvinnan fastän vi stod i varsitt land ca 10 m från varann, utan någon häck eller nåt som skilde oss åt. INgen som pratade eller kom och hälsade välkommen. Där stod husen ändå tätt.
    Hit hann vi inte mer än börja köra första släpvagnen med grejer till garaget, nån vecka innan vi började flytta in, så kom grannarna genast och presenterade sig, hälsade välkommen. När vi väl flyttat in kom de med jordgubbar till flickorna, gurkor o tomater från sina växthus, nybakta kakor, ja Gud vet allt, och tyckte det var SÅ roligt att vi flyttat hit och särskilt att vi har barn och ett på väg!!!!
    De är så bra våra grannar, för de är inte påträngande på något sätt, men vill man ha kontakt så är de redo s a s
    Vi har lekparksfest varje år i början av juni. (Det finns en lekpark inbäddad mellan husen här). Alla barnen leker och de vuxna har knytkalas med grillat osv. Starksprit går bort men vin är okej. Barnen leker och bekantar sig igen (man kan ha hunnit glömma varandraa under vintern då lekparken legat under 1,5 m snö) och föräldrarna uppdaterar sig om vilken unge som hör till vilken förälder. Sen spelar vi fotboll och brännboll (vuxna mot barnen förstås). NÄr det blivit sovdags för barnen brukar vi vuxna sitta kvar och mysa, dricka vin, gå över till varannn och kolla byggprojekt, bastun osv. Skitkul är detta har de haft tradition i 15 år. De menar att barnen är ALLA vuxnas ansvar och att det är otroligt värdefullt att känna till barnen i kvarteret och att alla håller koll på dem. Nåt kan ju också hända och då är det bra att veta att det där är Tanja, Sonjas och Ryssens flicka som bor i "Vita huset".

  • Sonja68

    Bruttan, håll ut! Snart så håller du i Grodan Boll
    Tänkte föreslå färdknäppen, men ser nu att ni redan tillämpar den
    Champagne och jordgubbar då? Provat det?

  • Sonja68
    Hvidbrud skrev 2010-04-16 21:15:50 följande:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3724663.htm... här bruttan! Så kan du läsa om Sonjas styrelse! Underbart! Blir så där fnissig när jag tänker på det! Hihi!
    Hihihihi, visst är det hysteriskt roligt?! Fick en hälsning i e.m. "från Styrelsen i en hyrbil någonstans i Hamburg. P.S. Calais-Kalix 270 mil..."

    De var så viktiga när de drog iväg till U.K. (som de säger) på styrelsemöte... fniss... De har fått flera pikar på sms o telefon idag om att "nu har ni tid att PRATA" och "Teambuilding på hög nivå" osv. hehehehe!
    Ja men tänk att man betalar dyra kurser i Teambuilding och här får de det som en skänk från ovan. Same, same but diffrent: Lös uppgiften! Samarbeta! Varsågod.
    *skrattar igen så tårarna trillar*
  • Sonja68

    Fortsätter spamma: Sitter o dricker vitt vin. Flickorna har somnat efter att ha dansat och sjungit till sin favvo Sasha Rybak. De blev så förvånade när han pratade o sjöng på svenska. Han är ju från Vitryssland och ganska känd i Ryssland. Är ofta med i rysk tv och så där.

    Maken (som har samma namn som ovannämnda Rybak) har grabbar här på grabb/bastu/ölkväll och de befinner sig på nedervåningen i bastun och gillestugan (som fungerar som relax, där finns braskamin, soffor, rottingmöbler och TV).
    Så kul när han har kompisar hemma. Jag är genuint glad för hans skull

  • Sonja68

    Bruttan: Många kramar och gossiga handdukar till dig nu! Håller tummarna hårt, hårt att Grodan tittar ut idag! Idag vore en bra dag att födas på
    Förstår så innerligt din längtan efter barnen!!

    Leksi, hoppas du tar dig till MVC utan alltför stora plågor. Det är inte länge kvar nu så kan du snusa bebis. Håller med föregående talare. Ha inte för bråttom med att flänga runt med barnvagn. Första två veckorna behöver man mest vara i boet med sin lilla unge... Inga långa utflykter. Och oftast har man inte lust med det heller!

  • Sonja68

    Alltså, man har inte lust med att fara så långt från boet menade jag. Man är HELT uppslukad av sin bebis

  • Sonja68

    Välkommen Grodan och GRATTIS Fjällis med familj !!!

  • Sonja68

    Jag vill också ha kramar!!!! *kramar om allihop*

    Jag är spy, spy, less på mina feta, svullna ben. På morgonen är det okej men på kvällen... Blä
    Hormonellt mest troligt men kul är det _inte_, vad det än beror på.
    Igår skulle jag vara så hurtig och forstätta min nya bana "smyga in motion i vardagen". Ja, yes. Hmmm...
    Kom på att istället för att köra dottern till hennes dansklass för att sedan köra hem, för att sen köra tillbaka och hämta henne om 45 min, så skulle vi cykla. Vi cyklade dit, jag lämnade henne, jag cyklade som en dåre i 45 min. Vår lilla håla cyklar du 2 varv runt på 45 min konstaterade jag. Sen hämtade jag henne, vi började cykla hemåt. Jag tänkte just att "det här med att cykla är ju bra vardagsmotion"... pyyyysssssssssssss....
    "Mamma vad är det som låter?" Yes. Ni anar rätt, punka på däcket INte för att jag cyklade på nåt vasst, tror jag, utan för att däcken är så gamla och slitna sen tidigare (och dessutom är de ojämna och några ekror av) och gummit alldeles sprucket. Så nu måste jag köpa ett nytt hjul...
    Tror jag fortsätter vara bilburen, lat, soffpotatis istället!

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-04-20 13:58:26 följande:
    *kramar alla fina tjejer*
    kram tebax! Hur mår du, vad gör du? Mycket på jobbet. Hur går det med renoveringen hemma, och håller du i ridningen? Nu kommer en sån där tid då det är så härligt att rida ute i skog och mark. Då saknar jag min häst enormt.

    Daa; Hur mår du nu?

    Blommis; Ja, grillsäsongen börjar. Maken marinerade och gjorde Shashlyk (ryska grillspett) i söndags och det var ljuvligt gott. Med fläskkött, lök och squash.
    Men det är det enda han grillar. Så har han lärt sig och kött/fisk på annat vis, det fixar han inte.
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan