• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Sonja68

    zxsdf katja sofia

    Katja har skrivit

    vbnm,xzasdfghjklöäsdfghjkklllööä

    Förstått?!

    Kram till alla! Jag läser och håller tummarna för hela bunten!

  • Jenny står brud 090801

    Tar det lite kort igen. Och förlåt för att jag bara är här inne och gnäller nu men vet inte vem jag skall ta det med annars.

    Har varit hemma idag, både för att vovven behövde till veterinären och för att jag inte mår bra. Har ont i huvudet och är helt slut i kroppen, känner mig typ febrig. Vovvens sår sprack upp igår så vi behövde kolla upp det, men visade sig inte vara någon fara. Att jag mår såhär beror bland annat på allt tjafs på jobbet, det har nog påverkat mig mkt mer än vad jag trodde. Och så allt annat som händer (eller inte händer) som jag hade trott. Är väl nere i en svacka helt enkelt. Tänkte stanna hemma imon oxå faktiskt, om det nu är så att jag faktiskt har feber kanske det blir fler dagar.

    Fick precis veta att kollegan kanske får vara kvar ändå, men inget som är helt bestämt. Och det är ju bra, då kanske allt tjafs lägger sig lite. Men får erkänna att jag blir besviken att jag inte får ha mitt andra ämne oxå, men då fylls säkert min tjänst upp med något annat roligt. I vilket fall är det värt det om det blir bättre stämmning på jobbet. Men det som känns jobbigt då är att det säkert skall bli "som vanligt" mellan mig och kollegan. Vi umgick en del innnan men om jag skall vara ärlig är jag inte sugen på det längre. Känns som hon inte är värd det efter att hon suttit vänd från mig i personalrummet och knappt hälsat på mig när vi mötts. Visst jag kanske är barnslig nu, och förstår att hon är ledsen men tycker det är fel att det går ut över mig, så att jag oxå ska behöva må dåligt över nåt jag inte kan påverka. Men förhoppningsvis kanske det känns bättre efter lite tid.

  • Jenny står brud 090801

    Det som är posivit om hon får stanna är att då kan vi fortsätta försöka med barntillverkningen. jag var nästan inne på att vi skulle vänta ett tag nu och skydda oss bara för det skulle kännas dum om hon fick gå och jag sedan skulle bli gravid. Inte för att jag tror att det kommer funka nu helt plötsligt men det hade inte förvånat mig om jag skulle behöva ha dåligt samvete för det oxå...

  • Leksi

    Vilken jättejobbig situation Jenny (eller fru sy?). Hoppas det ordnar sig så ni båda får vara kvar. Förhoppningsvis förstår hon att hon betett sig illa och ber om ursäkt så ni kan bli vänner igen. *kramar om*

  • Jenny står brud 090801

    Tack för du uppmärksammade det. Datorn loggade tydligen in på fel atomatiskt....


    Leksi skrev 2010-03-17 19:40:47 följande:
    Vilken jättejobbig situation Jenny (eller fru sy?). Hoppas det ordnar sig så ni båda får vara kvar. Förhoppningsvis förstår hon att hon betett sig illa och ber om ursäkt så ni kan bli vänner igen. *kramar om*
  • Leksi

    Tack för hälsningen Andbeyond, kul att höra ifrån dig! Hoppas du får remissen till urologen snart så du kan få veta vad som händer. Skönt att du har det så bra med din man och gulliga systerdöttrar!

    Bruttan, förstår verkligen att du blev less på din man!!! *arg gubbe* Jag blev jättesur på min idag för att han prasslade när jag försökte sova efter jobbet! Är så sanslöst trött hela tiden och sover jättedåligt. Så jag förstår dig, toleransnivån är inte vad den brukar vara.

    Vårt extra ultraljud idag gick bra i alla fall! Bebisen ligger med huvudet nedåt och allt såg fint ut. *pustar ut* Fast det verkar vara en stor bebis... Hon uppskattade vikten till ca 3 kg och normalvikten i den här veckan (35+2) är 2640 gram. Så jag hoppas jag inte behöver gå över tiden, då kommer det bli en 5-kilos!

  • Fru sy

    Härligt leksi att det såg bra ut på UL idag! Då skall vi hålla tummarna för att du inte behöver gå över tiden. Vilket datum är det uträknat till?

  • Fjällbruttan

    Leksi, tack för din omtanke och skönt att höra att man inte är ensam!
    Underbart att bebis står på huvudet, och hoppas att du "kläcker" i sådär 38+2... är nog ganska lagom att klämma ut då.. å andra sidan så växer ju bebbarna inte lika häftigt i slutet

    Å andra sidan verkar poletten kanske ha trillat ner här hos maken, sen jag bara grinat hela dagen.... är supertrött nu men har bara myst med mina töser ikväll (är nästan skönt att han jobbar) så snart ska jag nanna..

    Blomman, låter som du är en guldhöna Fortsätter hålla tummar och tår!
    och skönt att höra att flera förstår vad det innebär att känna sig som surhaggan...

    EA, håller givetvis tummar och tår för dig med! CD-bok kanske är nåt för dig om soffan blir för seg, då brukar man behöva koncentrera sig lite också, så tankarna inte hoppar runt för mycket

    Fru SY, kram kram kram!! I massor!!!

    Ninnis, snodde en kram i förbifarten
    Hoppas allt kommer gå bra för er! På jobbet och i övrigt!

    Lanovia, kanske dags för fisevakueraren som Blomman hittade på nätet
    Hoppas lill-sessan får mindre ont snart!

    Daa... tycker om dig! Och gillar att bilbesiktningen gått bra, fram för fler bra resultat

    Andbeyond, härligt att höra av dig och kul att du dykt upp ur ditt hål!
    Och du är inte minsta neggo!!

    Ankan, missU

    Sonja, vad duktiga de är att stava, K och T alltså

    Jag VET att jag glömt nån, men det är inte så att jag inte bryr mig, jag minns bara inget längre....

    Kram kram kram

  • passionsblomman

    Bruttan, är det inte märkligt att det alltid ska behöva gå så långt att man får böla ögona ur sig innan de fattar nån gång!
    Man blir ju så SLUT av det där hjärtskärande gråtandet!

    Såg du min länk till de norrländska dikesgrävarna tidigare idag? Du måste kolla på den!

  • Fjällbruttan

     


    passionsblomman skrev 2010-03-17 22:22:22 följande:
    Bruttan, är det inte märkligt att det alltid ska behöva gå så långt att man får böla ögona ur sig innan de fattar nån gång! Man blir ju så SLUT av det där hjärtskärande gråtandet!Såg du min länk till de norrländska dikesgrävarna tidigare idag? Du måste kolla på den!

    Klart jag kollade på dem, det var dagens gapskratt
    Och så vart det lite bättre när tjejen som städade här i söndags ( det har jag glömt att skriva om, jävlar i min lilla låda så skönt det var att få städat!!!!) ringde och undrade om vi var nöjda?? JAAAAAAAAAA!!!! Skitnöjda!!! Och hon hade funderat lite och kom med några förslag hur vi kan lägga upp lite i fortsättningen så jag får hela huset grundstädat.. snacka om att hon såg hur under isen jag är! Skönt!!

    Nu ska jag sova staxt för jag är verkligen skitslut på, gråtande tär som du skriver.
    Ett tag grät jag så jag kände att nu hyperventilerar jag snart....
    Fick inte fram mer än hulkande och snorgråt...
    Hoppas på en bättre morgondag....

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan