• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • passionsblomman

    Herreguuuud! Min sambo ignorerade termometern i köket OCH att jag hade sagt att jag skulle fylla på ved i pannan när vi kom hem -eftersom ahn och sonen drog till träning.
    Alltså har han öst i MASSOR av mer ved fast det redan var varmt! Och nu ärdet földaktligen 24 grader AND RISING i sovrummet! Vad är det MED karln, VILL han att jag ska behöva sova naken eller???

  • Fjällbruttan

     


    passionsblomman skrev 2010-03-18 22:51:18 följande:
    Herreguuuud! Min sambo ignorerade termometern i köket OCH att jag hade sagt att jag skulle fylla på ved i pannan när vi kom hem -eftersom ahn och sonen drog till träning.Alltså har han öst i MASSOR av mer ved fast det redan var varmt! Och nu ärdet földaktligen 24 grader AND RISING i sovrummet! Vad är det MED karln, VILL han att jag ska behöva sova naken eller???

    Klart han vill, vilken dum fråga

    Fast jag håller med dig, varmt i sovrummet är hemskt!
    Maken surnar när jag har vädrat så det är 9 grader i sovrummet, så nu gör jag bara det när han jobbar kväll... då är det i alla fall 17 när han kommer hem
    Jag brukar säga att jag sover UNDER täcket

  • passionsblomman


    jag är en riktig frysare som har iskalla fötter och vill ha varmt UNDER täcket, men det ska inte vara 26 grader utanför! Här i huset är det svala nätter normalt sett, eller iallalfall sent på natten. Nu har man ju vant sig vid det och INTE över 20 vill jag ha när jag lägger mig. Eller ok 20,5 kan det få vara...
  • ingenjörsbruden

    Hej söta flickor!!

    Hinner bara kommentera lite....Busan har ont av sina bissingar så hon sover ap-dåligt på nätterna o ligger o bankar på mig hela nätterna.....så nu sover jag osså när hon sover på dagen.....maken höll på att få sig en smäll när han sa att han tycker det är mysigt att ha henne hos oss i sängen.....*morrr*

    Blommis: Va härligt med 9 jämnstora folliklar!! Def värda en hel plåt med muffins! Håller tummar o tår o hjälper även busan att hålla sina tummar o tår....måste ju tränas in i tid eller hur?!

    Leksi o Ankis: Skönt o höra att ni mår bra om än lite trötta...o den där otympligheten/osmidigheten.....ja jisses...

    Ninnis: *KRAMAR JÄTTEHÅRT* Hoppas ni får en riktigt supermysig helg!

    Nä nu gick larmet på busan....

    MASSA MASSA MASSA KRAMAR o till er allihopa

  • lanovia 08

    Oh måndag kl 10! Präntar in detta i mitt virriga minne. *svimmar av spänning*
    Herregud Blommis nu är det nära! Du får fyra tummar och tår härifrån, Ellen får så snällt knipa sina även om hon inte fattar varför.

  • Hvidbrud

    Kramar till er allihop!

    Drömde om dig, blommis, jag konstaterade att du såg nästan ut som jag förestält mig... *skakar på huvudet åt mig själv*

    E ligger och pladdrar, fler och fler samansatta ljudkombinationer, på morgonen ligger hon och viskar dem... Sötis... Men tänderna är osynliga och inte drar hon sig upp till sittandes ännu, men hon fixar pincettgreppet!

    Kram igen!
    Over and out

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan