• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Villemoa skrev 2010-03-03 10:40:21 följande:
    *viskar: vi har fått plus!!*
    *vrålar: WOOOOOOOOOAAAAAAAAAHHHHHHH!!!! Grattis, grattis, grattis!!!!*
  • Sonja68

    Nej, nej, inga negativa tankar nu *schasar bort alla neggotankar från Villemoa* Nu är det som gäller! på dig!

  • Sonja68
    Daa skrev 2010-03-03 11:35:29 följande:
    *viskar till Ninnis* Långhelg. April. Norrbotten. Har man tur med vädret under en apriltripp till Norrbotten börjar man allvarligt fundera på om man ska flytta dit. Eller hur, Sonja?
    ABSOLUT!!
    Åtminstone förstår man varför man envisas med att bo kvar där
    Kom hit!!!
  • Sonja68

    Daa: Skadeglädjen är den enda sanna glädjen säger de.
    Men det stämmer ju inte här i tråden förstås

  • Sonja68

    Lunch! Korv o makaroner i matlådan idag. Lyxigt va'? Inte ens hemtrillade köttbullar utan "köpes"

  • Sonja68
    Daa skrev 2010-03-03 12:17:50 följande:
    Köpes-köttbullar tillsammans med korven?
    Mäh, vad skrev jag ?! Köttbullar och vattumakaroner förstås!
    Ides inte ens göra mjölkstuvade. Bränner bara fast i kastrullen. Tips, någon? Hur gör ni när ni mjölkstuvar makaronerna??
  • Sonja68

    Fru Bygg skrev 2010-03-03 12:34:32 följande:


    Jag brukar koka makaronerna som vanligt och hälla av vattnet. Under tiden makaronerna kokar så gör jag en bottenredning (heter det så? ) Jag smälter lite margarin i en tjockbottnad kastrull och sedan rör jag ner mjöl i det. Tillsätter sen mjölk och lite salt och låter det koka upp. Sen häller jag mjölkröran över makaronerna och vips är de stuvade... Kanske ett fusksätt, men det funkar för mig. Vi ska ha köttbullar (hemlagade) idag tillsammans med stuvade makaroner, det verkar vara populärt idag.
    TACK Fru Bygg! Det verkar ju snabbt och enkelt Jättetack.
    När jag tänker efter så gjorde mitt XXXX:s mamma så! Och så rev hon ner lite ost i också. Det var supergott!
  • Sonja68

    Godmorgon! Jag hörde fågelkvitter imorse Och nu ser jag solens strålar lysa upp den vita, vita snön Åh, så lycklig jag blir!

  • Sonja68

    lanovia 08 skrev 2010-03-04 10:15:48 följande:


    Jag skulle behöva en massör som gör hembesök. Ajaj mina axlar. Nu känns det att vi burit runt på 4 kg 4 kvällar, plus att det blir en del på dagarna. E har helt klart ont i magen skriker massa på kvällarna och på dagarna ser och HÖR man hur det kör i magen. Stackars liten önskar man kunde göra något. Kan ju hoppas på att minifom hjälper snart.Gör det inte det så blir nästa alternativ att jag skall äta helt mjölkfri mat, hoppas på att slippa det.Nu ligger hon i babysittern här vid sidan om och jag sitter och stoppar in nappen med jämna mellanrum. Bäst skulle hon nog på av att få vara i min famn nu men jag behöver vila lite.
    Lanovia, stor och varm styrkekram från mig! Precis så där hade vi det också med T. Ohc jag vet hur maktlös man känner sig. och TRÖTT. Kämpa på med Minifom-dropparna. På vårt BVC sa de att vi kunde överdosera ganska rejält, att det är inget farligt, så att det verkligen börjar verka. Har de sagt det till er också?
    Napp tar hon. Bra. I det här läget.
    Har du provat massagen "Sol, måne, vattenfall" och så böja upp benen mot magen, så hon blir som en liten boll, hålla en stund räta ut dem och skaka loss lite. Även om det inte skulle hjälpa så brukar de tycka det är skönt och roligt.
    Och då brukar det komma en liten prutt och det är ju alltid skönt

    T visade sig senare vara laktosintolerant och jag vet inte men som du skriver, om inget hjälper kanske det är värt att du provar med laktosfri kost ett tag?

    *kramar om igen*
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan