Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Fjällbruttan skrev 2010-03-07 12:34:02 följande:
    Blomman, ni skulle varit här och bränt idag, då hade ni blivit pressde av polishleikoptern till kontroller Är så glad att polisen är här och kollar ratt och styrnykterhet, det behövs!Inte för att det är många i byn som kör med alkohol i kroppen, utom en alkis, men mycket turister gör det....Dessutom så kom piketen och körde bort en främmande skåpbil (norskreggad) som stod med släp vid våran la´gård, och två snubbar traskade runt och kollade kring la´gårn och maskinhallen... piketen såg dem när de passerade och kom tillbaka efter en stund och skickade iväg dem Gissa om jag hade stått bakom blommorna i fönstret och spanat ochfunderat på att gå ut och köra iväg dem själv Ibland är det en fördel att ha en fjällräddare i huset som har mycket samarbete med polisen Härligt förresten med enliten grln skottspole Så underbart roligt att han hittat sin nisch! 
    Shit! Jag hade nog stått med näsan tryckt mot rutan....vilken aktion på hemmaplan! *går o stoppar en extra tegelsten i handväskan för säkerhets skull....vart är världen på väg!!!*
  • ingenjörsbruden

    Idag har jag o busan varit ute o vandrat runt hela byn...nästan iallafall! Härligt med sol, vintergäck o fågelsång! Känns ljuvligt att våren är på väg!
    Hittade ett napp-träd förresten! Var väääääldigt färgglatt!

    Har haft lykta vid kissens grav i natt osså....på något sätt känns det lättare när jag ser ljusen vid graven innan jag går o lägger mig. Känns tryggt!
    Är glad att vi har tomt nu så att vi kunde begrava honom nära oss. Förra kissen som dog fick vi skicka på kremering för då bodde vi i lgh.

  • ingenjörsbruden

    har inte vågat o orkat skriva...men i onsdags när syrran var här o hälsade på....visade hon mig ett bamse stort blåmärke..... hennes man hade varit på henne igen, förra söndagen....
    fatta hur skogstokigt förbannad jag blev....ville inte att hon skulle åka tillbaka dit....men han var väldigt ångerfull o hade tydligen druckigt en del....så nu fick han inte dricka ngt för resten av familjen.

    Syrran verkade stark o känner att hon hade ett övertag på honom nu.....men jag är väldigt orolig.....

    Nu har han inte fler chanser....tycker själv att han inte var värd denna chansen ens....men besluten måste hon själv ta o jag känner att jag bara kan stötta henne.
    Hon vet att det bara är att kasta ungarna i bilen o köra hit...vilken tid på dygnet som helst.

    Denna veckan har varit lite väl mkt tycker jag.....hoppas på en väldigt ljus, glad o underbar nästa vecka!

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2010-03-08 14:20:45 följande:


    *kliar huvudet gluffsar banan och låter som en apa*
    *oooohh ooååååhhh opidooooooo jag vill ju va som duuuuuuu, apidobidobaaaaaa, se ut som du...gå som du...duuuuuuuuu...jazzar loss*

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2010-03-08 14:28:10 följande:


    Appropå det läste jag en gång en tråd om att raka bikinilinjen inför förlossningen. När jag var höggravid tänkte jag ofta på denna tråd och kunde verkligen inte förstå hur folk gjorde. Jag hade en stor mage ivägen och såg inte ens dit ner. Någon som har smart lösning? Går man till maken eller bästisen då och ber om hjälp? Eller laddar man med ett vasst blad och hoppas på att inte skära sig?Nu är jag förmodligen bara helt korkad, men för mig är detta en gåta.
    Hade osså funderingar på detta ämne....funderade länge på HUR det ens kunde skapas en tråd i ämnet...men ja...sen tänkte jag på alla trådar man sett här på BT o ryckte på axlarna........ men ja spegel var det hjälpmedlet jag hörde...annars brydde jag mig inte.....bara när vi skulle till stranden o bada...men då kunde man liksom ta lite på fingertoppskänslan....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2010-03-08 14:37:35 följande:
    Hallå hörni!!! Jag har fått min blödning!! Så nu ska vi på undersökning på onsdag och få besked om när jag ska börja med sprutorna!
    Ohhh så glad jag blir!
    Spännande!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2010-03-08 14:57:56 följande:
    Jag kan inte tänka mig något som engagerar mina läkare mindre än min frisyr och olika linjer. Det där skiter jag fullständigt i. Däremot ska jag nog ta och boka benvaxning och sådär nu framöver. Det är så himla mycket trevligare än rak-stubb. Om jag tordes skulle jag vaxa armhålorna också. Har någon av er gjort det?
    Japp, rekommenderas helt klart....o det är MKT bättre än att försöka själv!
  • ingenjörsbruden

    Fru E skrev 2010-03-08 15:05:02 följande:


    Blommis-ja du aladåber, har konsistensen av en aladåb som man har på matbordet dallrig, genomskinlig, seg som bara den med lite gummikaraktär . Kommer ofta vid äl och är mer "kompakt" och sammanhållande än en flytning
    DET var ett farligt inlägg att skumläsa .....blev ju nästan rädd.....att det skulle komma en hel aladåb i trosan....plasfs eller?!
  • ingenjörsbruden

    Fru E skrev 2010-03-08 15:09:46 följande:


    Blommis-inte jag heller men nu med sprutorna så finns de i massor och man får nästan dra ut dem
    *svimmar med handen på pannan*
  • ingenjörsbruden

    Tack för alla arga gubbar o uppmuntrande ord om syrrans situation......japp jag finns vid hennes sida o det vet han om....idag vågade han inte komma o hälsa när jag var hemma hos dem en kort stund o inspekterade deras vinds-bygge.

    O så har han aldrig gjort förr...så han vet nog att hålla sig undan.... *har spikklubban redo i handväskan*

    Man uppfattar syrrans man som rätt harmlös, mesig o mest snackig o rätt godhjärtad, plus noll koll på sociala gränser o så.....men ja...harmlös beskrev maken honom som....o det var rätt träffande.

    Har i så många år velat att syrran skulle lämna patrasket.....men ja....de har två döttrar o så....o det har inte förekommit våldsamheter tidigare.
    Men att de finns nu är DEF inte bra, vare sig för syrran eller döttrarna.
    Men jag stöttar på o gör vad jag kan.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan