Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    katja: ja, jag får nog kika efter det.

    Vi ska också titta på texten som vi vill att vf ska läsa upp. Hoppas vi hinner med det ikväll så jag kan maila det på en gång.
    Det är lite mkt nu när förlossningsdatumet börjar närma sig, därav att jag kanske inte kan vara lika aktiv längre. Om jag försvinner ett längre tag, ja då kan ni misstänka vad som händer

  • sarahkka76
    Racolina skrev 2010-03-18 17:31:50 följande:
    tittade isenaste numret av buffé och såg en matmuffin, kan man ha det till förrätt? visst borde de gå att frysa?Vi ska ha buffé så vi tänkte inte ha någon jätte mäktig förrätt.
    var det den som innehöll potatis? I såna fall skulle jag inte frysa den för potatis blir lite mjölig efter att ha varit i frysen.
  • sarahkka76

    Vi 3 skrev 2010-03-18 19:23:55 följande:


    Nu har vi haft vårt möte med vf, det kommer bli så bra!!! Och det blir ännu bättre, min ring är färdiggraverad och ska avhämtas idag eller imorgon! Vilken bra dag idag blev!!
    Åh vad roligt!
    Vi mailade till vår vf igår kväll, så nu inväntar vi svar
  • sarahkka76

    vi 3: Ja, det kan vara en trygghet att ha repat åtminstone en gång För oss gick det inte så bra. Vf ringde nyss och sa att hon inte ville säga mer än sina 3 obligatoriska meningar, vilket hon från början sade att det inte skulle vara ngt problem. Ev kunde hon tänka sig att hälsa gästerna välkomna, suck! Så nu måste vi likförbannat leta efter ngn bland gästerna som vi kan tänka oss att fråga om han/hon har lust att läsa den texten för oss.

    Det är beräknat till 12:e april Så det är enhel del kring det nu också, puh!

  • sarahkka76

    Vi 3 skrev 2010-03-19 09:58:02 följande:


    Men vilken tråkig typ!! Det går inte att byta? Varför har man ens tagit det uppdraget om man så uppenbart inte tycker att det är kul?De sista veckorna är ju de som verkligen är värst, men snart är bebben här!! Nästan så jag blir lite avis..
    Dessvärre är hon den enda i vår kommun som kan viga på annan plats. Hon jobbar inte ens kvar på kommunen utan är pensionerad men ville ändå ställa upp. Så vi har inget val om vi inte vill gifta oss i kommunhuset vilket vi inte vill.
    Det får lösa dig. Hon skulle maila mig hennes text som jag skulle väva in i våran och sen får vi helt enkelt hitta en annan som läser resten. Men man undrar vad man ska med henne till egentligen.

    Ja, nu är det drygt, nu vill jag att den ska komma ut!
  • sarahkka76

    vi 3: vet inte alls hur det ligger till, bara att det de gör är frivilligt så de måste ingenting egentligen. Men jag förstår inte varför 2min hit o dit skulle spela sådan stor roll.
    Kul med retuschering

    katja: det spelar ingen roll hur mkt jag kortar av texten, hon vill inte säga mer än sina 3 meningar och helst inte hälsa gästerna välkomna heller. Så det är bäst att hitta ngn annan som gör det så får hon säga sina 3 meningar när det blir hennes tur.

    mia: kul att det händer lite saker. Surt att de inte kan höra av sig som de lovar.

  • sarahkka76

    katja: ja, det är typ så vi tänker lösa det hela, med att ngn av våra gäster läser eftersom vi vet att det inte finns ngn annan vf att tillgå.
    Det låter så gott!

  • sarahkka76
    Casmel skrev 2010-03-21 15:53:43 följande:
    Vi har en vf som är från en annan kommun och det är helt ok. Kan ni inte kolla med grannkommun om dom har någon annan som är lite mer tillmötesgående?
    Kanske, vi får se. Jag ska snart få barn och det är så mkt redan med det och allt annat som är kvar från bröllopet. Vill helst inte röra för mkt i grytan just nu.
  • sarahkka76
    KatjaB skrev 2010-03-22 09:59:18 följande:
    Är på lite dåligt humör.. har ju min blogg som jag tycker är mest för min skull och så är det kul att kunna inspirera och bli inspirerad av andra, men nu så var det någon som läst/läser min blogg som snott bilder på mina stolsöverdrag som jag sytt och fotat själv, till sin blogg. Hon varken frågade eller skrev nåt om att det var mina, och jag känner ju att det där är ju mina alster.. det är ju inte riktigt samma sak att kopiera upp en bild från något kommersiellt, som att ta någons personliga bilder. Ju mer jag tänker på det, desto mer retar jag mig. Det är ju rätt fräckt att göra så.Vad tycker ni?
    Det är jäkligt fräckt att göra så. Det kan hända att personen i fråga inte tänkte på att de var privata men i vilket fall som helst så är det sånt man måste kolla upp innan man tar ngt.
    Försök att be den personen att ta bort de, eller så kanske du kan lägga din signatur på bilden som en copyright, går det tro du?
  • sarahkka76

    Hej tjejer! Ser att det händer en del för er men har inte så mkt ork att kommentera. Har börjat få förvärkar nu och har så lite energi. Ligger mest och vilar och förbereder de få sakerna som är kvar inför bebisens ankomst.

Svar på tråden Juli 2010