Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    Tack casmel!

  • sarahkka76

    Mia: det är ett jätte bra pris, om ni har råd så ska ni slå till tycker jag!

  • sarahkka76

    Jag ska försöka ge mig iväg nästa vecka dit jag ev ska beställa min bukett och se vad de kommer med för förslag. Än så länge harjaginte funderat värst mycket på vad jag vill ha men är väldigt förtjust i buketten jag har i mitt galleri

  • sarahkka76

    Angående festprogram så kommer vi att skriva ut de själva, det blir billigare så.


    Ja, det verkar som att det är många som problem med det här med barnfritt, inte lätt att ta de diskussionerna direkt.


    Åh vad frustrerande! GRRRR Min beställning från Calligraphen har kommit men då har jag fått helt fel!! Jag beställde 100st matservetter och 50 kaffeservetter alla i mörklila, vad får jaf då? 50 matservetter i mörklila och 50 matservetter i vanilj?! Kollade min bekröftelse och jag har beställt rätt och den bekräftelsen jag fick med i paketet är helt fel, så de har gjort fel. Det blir till att ringa imorgon och försöka få ordning på det.

  • sarahkka76

    nightelf: ja, precis, speciellt när man är nybliven förälder har man en hel annat att stå i. Lycka till med tårtan! Du får berätta hur den blev!


    kärleken: kul att det gick så fort med ringarna!


    casmel: vad fint det blev!


    sunflower: vi med!


    katja: skönt att det går framåt på hemmafronten Surt med felräkningen på pappadgarna! Det där är intehelt lätt att räkna på så det är inte så konstigt att det blir fel. Vi får se om vi klarar oss.


     

  • sarahkka76

    ceke: jag gillar den filmen jätte mycket Skönt att osan är snart äver så ni kan fortsätta med annan planering.

  • sarahkka76

    VI har inte heller presenter till gästerna av samma anledning, budgeten, men också för att det känns bara onödigt, vi bjuder på så mycket under hela den dagen. De får väl vara glada att de är bjudna eller hur? hahaha


     


     

  • sarahkka76

    De barn som kommer tillhör familjen så vi har sagt till föräldrarna att de ska ta med sig saker så de kan sysselsätta sig. Hade det varit andra barn också så hade vi nog fixat ngt annat.

  • sarahkka76

    Idag har vi varit och detaljplanerat med lokalen, jätte kul! Ett bakslag dock var att priserna har tydligen ändrats och enligt den tjejen som vi haft hela tiden har sagt att vi skulle få behålla de priserna men idag hade vi mamman och hon säger att det inte går för då går de back att hon måste kolla med sin dotter. Hoppas det löser sig annars innebär det en del tusenlappar till för oss som vi inte hade räknat med

  • sarahkka76

    Ja, det där med OSA är ett fenomen. Vi hade problem med några gäster ang infobaldet. Vi ska nämligen ha en lunch dagen efter som folk ska OSA till samtidgt som till bröllopet. Många har inte hört av sig än. Har ringt och påmint vissa och då får jag höra, jasså det visste inte vi, vi läste aldrig hela bladet. HALLÅ?! Hade det inte varit för att jag känner de bättre så skulle jag undrat hur intresserade de egentligen var att komma. Hade tolkat det som totalt ointresse.

  • sarahkka76

    Jag tror inte att det är sant! Kommer ni ihåg att jag beställde servetter från Calligraphen och att de skickade fel paket till mig så jag fick skicka tillbaka paketet? Idag fick jag paketet och det var fel varor igen! Denna gång fattades 50 servetter! Inte nog med det enligt de så var det den beställningen jag hade gjort så de skickade till och med en kreditnota för att dra av beloppet som jag hade betalt för mycket enligt dem. Efter mycket om och men så hittade de den ursprungliga beställningen och de kunde inte förstå hur det hasde gått snett, men nu skulle de skicka de 50 resternade kvar, vi får se vad som händer, lär få de i fel färg denna gång, suck!

  • sarahkka76

    Eriane: vad roligt, och vad bra att det var mindre fel bara.


     


    Jag är såå lycklig! Nu blev det klart att min pappa och faster ska komma! Att det är så viktigt för mig är för att de bor utomlands och jag har inte sett de sen 98. Min pappa har jag sett totalt 6 dagar på 20 år! Så det är jätte viktigt för mig att de kunde komma till bröllopet och lära känna A


    Är det ngn som vet om det finns stödstrumbyxor? Tänkte att det skulle hjälpa mig mot svullnaden eftersom jag har lätt att svälla upp i värmen.


    Amningen har inte lyckats för min del så jag tror att jag ska börja joina er i viktminskningskampen

  • sarahkka76
    Vi 3 skrev 2010-05-25 08:12:59 följande:
      Apoteket har stödstrumpor i stay ups. Kommer inte ihåg vilka färger bara..  Det är prisvärda kan jag säga! Jag köpte på en skobutik på Danderyds Sjukhus, betalade det tredubbla priset för istort sett samma stödstrumpor.
    Vad bra då ska jag kika!

     


     


    Vi 3 skrev 2010-05-25 08:12:59 följande:
      Apoteket har stödstrumpor i stay ups. Kommer inte ihåg vilka färger bara..  Det är prisvärda kan jag säga! Jag köpte på en skobutik på Danderyds Sjukhus, betalade det tredubbla priset för istort sett samma stödstrumpor.
    Vad bra då ska jag kika!

     


     


    ZemraBullen skrev 2010-05-25 10:23:58 följande:
    Hej alla. Oj vad det var länge sen jag var inne här. Har varit på företagsresa och sen har det varit mycket med trädgården. Ska läsa ikapp sen hur ni haft och har det. Såg att ni pratar en del om att gå ner i vikt. Jag har hittat ngt som heter Zumba. Det är jätte roligt och effektivt. Ett litet tips.   Ha en underbar dag

    Zumba vill jag också ha


     

  • sarahkka76
    Vi 3 skrev 2010-05-25 14:45:53 följande:
      Var inne och kikade på stödstrumporna idag, då jag tänkte ha det själv när vi gifter oss. De på apoteket finns i svart och den vidriga färgen beige. (Dvs "solbrun") Jag ska ju ha en klänning som slutar mitt på vaden (om jag nu får hem den i tid....) och då blir det inte så snyggt med svart eller beige kan jag tänka...
    Det beror på hur den beiga färgen passar ihop med ens eget hudfärg. Min klänning är lång så då syns de inte. Det skulle vara om man drar upp klänningen när man ska dansa så att skorna syns och då lär beige var bäst i mörkret
  • sarahkka76

    Äntligen har jag fått alla servetter från Calligraphen, och alla i rätt färg

  • sarahkka76

    Hej hej. Har varit borta nu några dagar. Har haft en hel del med bebisen och inte haft varken möjlighet eller ork att titta in.


    Nu har jag varit och beatällt min brudbukett Formen på den kommer att vara lite grann som den buketten som finns i mitt galleri, lite asymmetrisk m.a.o. Den kommer att ha lavendel, mörklila kallor, ljusrosa rosor som var lite speciella från Colobia som doftade tydligen jätte gott. Kommer inte ihåg vad de hette men de ser lite ut som vildrosor men stora istället. Ev ska det dekoreras med en orchide samt lite grönt. Tror att det var någon mer blomma men jag kan inte komma ihåg nu. Buketten skulle iaf gå i olika nyanser av lila. Den ska bindas med ett lavendelfärgat band och den ska inte bindas hela vägen utan man ska kunna se lute av stjälkarna för att ge den mer "vild" känsla.


    Ska ha kontakt med floristen 2 vckor innan för att gå igenom alla detaljer en gång till. Det känns jätte spännande!

  • sarahkka76

    En fråga tjejer, var ska ni beställa era tack-kort ifrån?

  • sarahkka76
    Vi 3 skrev 2010-06-09 21:56:09 följande:
      Vi kommer beställa de med kort från fotografen. Vet att en stor del av våra vänner inte skulle uppskatta att få kort på oss (dvs behålla dem) så de får nog vanliga köpta i affären.
    Vi kommer att ha 2 vänner som fotograferar oss så vi kommer att använda ngn av dessa bilder till kortet. Menar du att di köper ett vanligt kort på affären som du sedan klistrar ett foto på?
Svar på tråden Juli 2010