Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    CeKe: vad roligt! Det är mycket värt!

  • sarahkka76

    kärleken: det är bara lokalen. Vi kommer att ha 3st fram till tårtan och 1 person fram till hemgång. Det kostar oss ca. 5300kr.
    Nice med Jaguar

  • sarahkka76

    roses: vi kommer att skicka våra papper i slutet av denna månad eller i början på maj eftersom vi inte gifter oss förrän 31 juli och de ska vara giltiga i 4 månader.
    Det är en jättefin paviljong. den hade jag tittat på förra året.
    Ja, jag känner också så att det är en hel del små detaljer som ska till och man vet inte i vilken ända man börja dra i och tiden känns knappt, speciellt nu när vi ska få barn nästa vecka.

    mia77: så var det för oss också, inte ett enda samtal under första veckan. Andra vecka började våra föräldrar att svara sen kom resten och sista dagen i osa hade alla svarat ja

    casmel: vilket projekt det lät som! Det är så bra när allt ingår i priset! Vad gott det lät

    kärleken: ja, det var lite skillnad i priset. Nä, inget än men jag märker att kroppen förbereder sig för de få förvärkar jag får börjar bli lite starkare för var dag. Hoppas på att den kommer nu i veckan som kommer.

    katja: testade också våra bubblor och som du säger så kommer det massa små, det blir jätte fint! Kan inte du kolla ngn leveransstatus på deras hemsida?

    Idag fick vi svar från lokalen och det blir bordsplacering som ett E. Det var det bästa för antalet gäster samt hur lokalen ser ut. Så jag är nöjd. Nu ska både sambon och jag göra våra egna placeringar och sen kolla på varandras, kan vara lite kul att se hur vi har tänkt oss hahaha

    Har även haft kontakt med Matildas fest för prisförfrågan ang båda klänningar som jag har i mitt galleri. Fick jätte bra pris och jag kommer nog att slå till hos dem. Det känns tryggare att ha en svensk kontakt, ngn som man kan träffa, som mäter, och som i efterhand kan sy in om det skulle behövas. Det stället som klänningarna ursprungligen kommer ifrån är bara en mailkontakt och jag har inga referenser eller hört ngn annan som beställt därifrån och sånt gör en givetvis lite nervös. Matildas fest har här på BT haft jätte bra kritik så det känns bra.

  • sarahkka76

    CeKe: Åh vad bra att hon blev så nöjd! Bra för mig att veta också

    roses: bra att ni slog till på en gång! Ja, det känns precis så, allt det. Första barnet dessutom så man är på okänd land kan man säga hehe
    Hoppas att det går bra med köpet, för det mesta gör det som tur det är. Hahaha, ja, det är lätt att man överhandlar

    katja: mina? de fick jag för ett år sen

    Hur många program har ni bestämt att göra? För oss lutar det att göra varannan. Då kan gästerna interagera lite med varandra och sen räcker de exakt till ett program per hushåll om de nu vill ta med den hem. Tycker att det räcker.

  • sarahkka76

    tokisen: ja, det var så vi tänkte också. Åh vad snabbt!

    Undrar igen det här med hur många pappersservetter man ska ha. Blir det här bra tror ni?

    Brudskål: 1st/per
    Middag: 2st/pers
    Tårta: 1st/pers
    Fest: 2st/pers

  • sarahkka76

    katja: vad surt! Hoppas de skickar den tillbaka fort!

    kärleken: jag skulle ha satsat på silver.

    ceke: vad flitig du är!

  • sarahkka76

    jollyo: åååååh att du vågar! Det hade jag aldrig gjort, skulle aldrig våga lita på min karaktär

    kärleken: egentligen spelar det inte så stor roll. Som de andra tjejerna säger så kan det vara snyggt just att inte alla har lika, men jag skulle vilja ha det enhetligt just på den punkten och därför skulle jag satsa på silver för alla. Men det är en smaksak så i slutändan blir det bra oavsett Det måste ni känna vad ni tycker är snyggast i ert fall.

    katja: vad bra att den är på väg igen! Hade också velat sy egna stolsöverdrag men jag kan inte sy och den enda jag kan be om ska redan sy båda löpare och en hel del dukar så jag vill inte be henne om mer.

    aikidoaasa: visst är det härligt? Vi har också en uppsving i bröllopsplanerande nu

  • sarahkka76

    Så nu är bordsplacering klar Nu har vi räknat ut hur många festprogram vi behöver och hur många dukar och löpare. Ett steg närmare

  • sarahkka76

    kärleken: skönt att det löste sig. Det löste sig för oss med faktiskt, det såg lite mörkt ut där ett tag.

    Nu har jag pratat med vår vf igen och hin ville ha ytterligare redigering av vår text. Det blir så att en av våra solister kommer att inleda ceremonin genom att läsa vår text och sen avslutar vår vf genom att säga sina 3 meningar.
    Vi bjöd henne på brudskålet men hon tackade nej. Hon måste ha enormt människoskräck på något vis. Undrar vad jag ska ge henne som tack. Funderar på ngn flaska vin eller ngt för mer än så tycker jag inte hon är värd med tanke på att hon säger bara sina tre meningar och sen drar. Vad tycker ni?

    Vi har inga som har anmält tal, tvärtom vi har våra föräldrar som har ringt till oss och bett om att få slippa hahaha Vet att toastmadame ska hålla välkomsttal och sen har vi sånger i häftet men mer än så verkar det inte bli. Hoppas det inte blir för stelt.

  • sarahkka76
    JollyO skrev 2010-04-06 13:22:26 följande:
    Jag tycker inte att ni ska ge henne något. Hon är där och arbetar och förväntar väl sig inte något. Eftersom många brudpar tror att det är brukligt att vf bjuds till festligheter, fastän man inte ens känner varandra tror jag att de flesta vf och präster tackar nej till allt de blir bjudna på. Varför skulle de vilja lägga sin fritid på jobbuppdrag?
    Vår vf jobbar inte för kommunen längre, hon har redan gått i pension. Eftersom de inte hade ngn annan tillgänglig så hörde de av sig till henne för att se ifall hon kunde ställa upp. Hon gör det helt gratis för oss och hon får inte betalt av kommunen. Jag frågade henne om hon ville ha ngt och hon sa nej, men att hon inte klagade om hon fick en peng för bensinen. Det var därför jag kände att det vore en liten gest att ge henne ngt litet. Kanske en flaska vin eller nåt.
Svar på tråden Juli 2010