Inlägg från: miris |Visa alla inlägg
  • miris

    Juli 2010

    Jag fick också i min hemort först och igår här där jag bor nu. Denna gång fick jag träna karate :) , basta, bli sminkad (provsminkad inför bröllopet då min sminkös som jag känner var med på hippan), bowla, äta och dricka gott.. En jättekul dag!


    Jag ligger just nu i sängen och har inte gott upp än, men jag känner ändå i benen.. Aj. Träningsvärk. Får se om jag kan gå idag. Har inte tränat på läänge.

  • miris

    Vi 3 - näää, så tråkigt!! :( Vet alla om det nu då? Eller ska de tre som fick veta vara tysta om det nu? Tråkigt om ni får ändra era planer!

  • miris

    Ja, det börjar bli lite nervöst. Är just nu inne i ett planerarstadie där allt bara känns jobbigt. Får nästan lite "ångestkänsla". Jag VILL gifta mig, så det är inte det, bara att allt känns jobbigt på nåt sätt. En massa smågrejer som ska fixas och bestämmas. Känns som vi sitter lite fast. Men mest är det bara en känsla. Blir irriterad när något litet "problem" uppstår.


    Hoppas att det snart går över och att det blir roligt igen!

  • miris

    Jag har samma panik som du. En massa smågrejer som ska bestämmas, göras.. Vill bara ha allt klart! Och vi ska också vara utomhus. Är vädret dåligt vet jag inte hur vi gör. Plan 1 är att sätta upp nåt tak av något slag, plan 2 (men då ska vädret vara i princip snöstorm. hehe) får bli inne i logen där festen ska vara, men då vet jag inte hur vi gör. Det är fullt med bord och sånt ja..

  • miris

    Vi får nog ge max 500 för min bukett och corsage till mannen. Men då har jag en kompis som är florist som ska göra den och det blir väldigt enkla blommor.

  • miris

    Fick just veta att den vigselförättaren vi tänkt ha inte fick tillstånd att viga oss. Hon har vigt många förut, men nu är det nta regler så domare inte får viga o.s.v.. Skit. Men vi har en backup som preliminärbokat oss. Hoppas att han fortfarande kan. ;) Tråkigt, men skönt att äntligen veta vem det blir! FYRA veckor kvar! Ghaaaaaa! :) :)


    Måste kolla igenom alla hundra listor och kryssa av vad som är klart och inte.. Känns lite nervöst detta!


    Pratade med pappa häromdagen också och han hade ordnat så vi kan åka i en cadillac fram till vigselplatsen (utomhus). hihi.. Tänk när man sitter där i bilen och man ser alla på håll att de står där och väntar. Gulp. Jag kommer säkert vilja spy! haha. Ska vara glad om jag lyckas få fram ett Ja i all nervositet.


    Hur känner ni?

  • miris

    Nu är den blivande på sin svensexa. Vet inte om jag ska vara orolig eller inte. ;) Tror att de är ganska snälla, men är rädd att han blir lite väl mycket för full! Han har en tendens till det.. Hoppas att det finns någon som inte är lika full som har lite koll, så han kommer hem i alla fall. :)

  • miris

    Ingen som skrivit på hela dagen. Är det p.g.a. fint väder, eller är ni på möhippor tro? :)

  • miris

    Samma här! 4 veckor! :) Jag ska förhoppningsvis prova klänningen i morgon. Inte helt klar, men ska prova innan allt ska "sys in" och sys upp o.s.v. Ska bli så spännande!

  • miris

    Suck.. det verkar som att jag hade rätt angående fyllan några inlägg upp. Facebook är inte alltid så kul. Vill inte bry mig, men blir både irriterad och ledsen och orolig.

Svar på tråden Juli 2010