• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej Nennemannen! Jag har minsann sparat en lite gullig halsduk efter mina barnklädesutrensningar - till er lilla Pricken. Nu får hon se till att bli en tjej, för den är väldigt rosa!

  • fru AM

    Eftersom en eventuell inomhuspicknick med ca 15 personer inverkar menligt på min mans tillvaro så måste jag höra med honom innan jag säger att det är ok att ha vårt hem som plan B.


    Telis: Vad sägs om måndag eller tisdag för klädhämt? Vi kanske kan äta lunch eller fika? Tro att det är bäst du tittar på grejerna - du kanske inte vill ha allt (Televinken kanske är för stor för vissa saker) - innan jag säger ngt pris. Det blir överkomligt hur som helst.

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-27 09:50:34 följande:
    Am – åh herregud, jag skojade!
    Hursomhelst så måste vi ju ha en plan B med tanek på hur lynnigt vädret varit. Och jag har sett det antydas tidigare i tråden men inte orkat ta itu med det (att prata med maken).
  • fru AM

    Jag kommer aldrig mer göra om ett kök i hela mitt liv (hoppas jag). Det var det mest stressande jag har varit med om och det tog tio veckor.

  • fru AM
    Telis skrev 2010-05-27 10:13:21 följande:
    AM, måndag blir perfekt!
    Toppen! Tid?
  • fru AM

    Telis: vi kanske kan göra så att du kommer hem till mig 11.30 och så tittar du på grejorna o tar med det du vill ha och sedan äter vi lunch hemma hos mig eller ute i parken - det som passar väder och vind. Jag kan handla wraps innan.


    ?


    Ang picknicken så är det ju givet att vi måste haen plan B. Ni andra Stockholmare: vet ni någonstans med tak över där man kan vara om vädrets makter är oss emot? 


    Men jag ska prata med maken - måste bara komma på ett sätt att lägga upp de hela (är det regnigt så kan ju inte heller han o barnen pipa ut på stan hela eftermiddagen ...)

  • fru AM

    Satan! Mitt fotvårdsställe ska lägga ner! Någon som har tips på bra ställe mitt i stan?

  • fru AM

    Äsch glöm min fråga - chansade och bokade en tid på oprövat ställe

  • fru AM

    Snaily: det är bra att lätta på trycket. Självklart så blir det turbulent i huvudet av såna här grubblerier, oro, beslut som ska fattas. Boxa på en kudde. KRAMAR!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen