• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lapinette skrev 2010-06-01 11:49:01 följande:
    Tänkte att när någon väl får bingo så läser jag upp den personens tre i rad och så får vi se om det stämmer (står det att Margaretha är tidsoptimist så måste hon ju säga om det är sant eller falskt). Vi måste ju få en värdig vinnare till "the grande salami" .
    låter jättekul! vilken bra idé
  • fru AM

    Igår fick jag plötslig panik över min uteblivna tant (dag 44 idag) och testade (som tur var) negativt. Mysteriet kvarstår dock.

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-01 15:35:25 följande:
    Jösses, det där hade jag aldrig hört talas om, trodde det var ett humorinlägg först, sen klickade jag mig vidare via länkarna... har du drabbats menar dU? Fyamej! Hoppas det går över snart!

    Ja - jag googlade på 'besk smak i munnen' och insåg att jag åt pinjenötter i lördags ... Ingen trevlig åkomma {#lang_emotions_throwup} men ofarlig och tydligen övergående 

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-01 15:36:46 följande:
    Shit i morgon har jag avverkat 30 veckor. Nu är det inte långt kvar!
    Slutspurten!
  • fru AM

    Grattis Piggelin!


    Resor ... just nu är jag glad om vi kommer iväg till vår hyrvecka i Italien och inte askmolnet (det gamla eller ngt nytt) lägger några hinder i vägen. Men det är klart man är sugen på att resa längre bort, längre tid ...

  • fru AM

    BS: Livia är väl nästan äldst (av barnen) i tråden och vägrar hårdnackat att kissa i potta eller toa hemma (för ett par veckor sedan sa hon att hon "vill vara stor på dagis och liten hemma"). På dagis brukar det gå bra (där har de ju en minitoalett som tydligen är trevlig att sitta på). Nu efter nappavslutet så verkar hon ha regriderat ytterligare och vill nu ha blöja hela tiden - även på dagis. 


    Vi får ge det sommaren - är hon inte närmare blöjfrihet då får jag nog skicka henne i terapi. Eller mig själv

  • fru AM

    BS: jag tror att Iris och Livia är osedvanligt viljestarka och lite bekväma. Jag frågade Livia idag om hon aldrig kommer sluta med blöjor. Nä, sa hon. Nähä, så när du blir stor och börjar jobba - ska du kissa i blöjan då? Vem ska byta blöja på dig på jobbet? sa jag. DU, sa hon.


    Sedan tror jag att blöjan är en av de saker de kan kontrollera omvärlden med hjälp av. Det är liksom DE som bestämmer om det funkar att sluta med blöja eller ej. Förra sommaren så blev vi t o m rådda av BVC att strunta i potträning med tanke på att Livia nyss blivit storasyster (och pga att hon vägrade så hårdnackat). Iris har ju också blivit storasyster nyligen.

  • fru AM

    Men vad konstigt med smileysarna! Det funkade ju igår!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen