• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis: bra idé med öronproppar vid lappen om festen! Annars kan de kanske vara bra att ha på picknicken, om den blir hemma hos oss och Livia är hemma - eftersom hon babblar så mycket nu när nappen är ett minne blott ...

  • fru AM

    Vad har du i  krukorna då, Muggles? Eller har du bara krukor (det skulle passa mig)?


    Eftersom alla är så flitiga trädgårdsfixare härinne så måste jag skryta om min hortensia (krukväxt alltså). Fick den för ÖVER TRE VECKOR SEDAN och den lever än. Fullständigt otippat (den förra levde ett dygn). Den ser till och med konstgjord ut så fin är den.

  • fru AM

    Angående granitskivor så säger jag bara: har ni råd så ta det! Naturmaterial står av uppenbara skäl emot vatten så bra. Gediget ch snyggt. Vi har granit och trä i köket. Träet åldras så snyggt och stenen liksom bara är självklar. Älskar vårt kök (fast det är lite för litet). Dessutom fick jag välja granitskiva - fick den med guldglitter ...


     


    ooops arg Hektor-larmet går

  • fru AM

    Ska man olja in granitskivan? Hoppsan! Det har vi aldrig gjort. Med vadå? Vi har stenskiva - med infälld diskho - och teakskiva i köket. Teakskivan oljar vi ju in med jämna mellanrum men graniten ...?

  • fru AM

    Symaskinsolja! Det har jag ju hemma! Måste testa inatt.

  • fru AM

    Grattis till glad gubbe, PB!


    Telis: "fastighetsskötaren/badrumskillen" kanske kan bygga om ert kök? Själva funderar vi på att dela av matsalen till en matsal och ett tv-rum så att Hektor kan få nuv. tv-rummet till sitt rum. JAg tycker vår matsal är alldeles för stor för att vara mysig.


    Idag tror jag tanten kom! Dag 47 - lat kärring men trevligt att hon masade sig hit. Idag har jag också fyndat ett par chinos på ngn märkesrea som min brorsa släpade med mig på. Han är en riktig rea-galning vilket är bra ibland!


    Idag ska jag hämta Livia lite tidigare så ska vi gå ut på stan och spana på studentflak. Det är det roligaste och festligaste hon vet. 


    Trevlig fredag till er alla!


    Kom-i-håglista inför 12 juni:


    Picknickfilt Mat Dryck
  • fru AM

    Nejmen Porchez - vad tråkigt! Fast det är bra att du bekantar dig med andra i hålan såklart - men det hade varit kul att träffa dig ju!


    Ego: nu är det auktionsdags igen! Har precis bjudit på två grejer ... Spännande värre.


    Bakade idag Tingas rabarbertårta! Rekommenderas! Fast vi hade grädde ist för glass till.


    Hoppas Lappis kalas var lyckat!? Trött idag kaninen?

  • fru AM

    Meddelande från PB:


    "Eskimån ser bra ut. Alltså åker vi vidare och kl 14 är det återinförande!/Passionsblomman"


     


    Hejaheja!


     


    (Och jag har inte sett mig på Expressens sida - träffade Cicci på stan som berätade att jag var där, men tydligen inte längre? Tycker det verkar konstigt att de kan norpa mitt foto och någon statusuppdatering - jag har ju alla möjliga privacy settings ...)


    Inför picknicken: Det finns ett sallad/mackställe på Sturegatan 18 precis bredvid bion (TROR att det är öppet på lördag). Det finns en sushi på Brahegatan 3. I t-banan uppgång mot Stureplan, mittemot livsmedelsbutiken T-Jarlen finns ett wrapställe som förhoppningsvis är öppet på lördag. ÖStermalmshallen har väl lite godsaker också (ÖStermalmstorg). Några andra förslag?

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-06-07 15:50:09 följande:
    Lapinette, nej det är inte makens jacka. Jag hittar förresten inte AM men hon kanske inte finns på nätet?
    Det var på nätet Cicci sa att hon sett mig. Men jag hittar inte mig själv heller. Mycket talande
  • fru AM

    Hej i tråden!


    BS: vad läskigt med Iris höga feber! Har ni fått ngt provsvar än?


    Cicci: insåg nyss att den spalten på expressens hemsida redovisar vad ens FB-kompisar har länkat till för expressenartiklar. Fast det stör mig att expressen håller reda på det ...


    Inför lördag: är det inte smartast om alla ses vid ett visst klockslag på ngn lämplig plats - så bestämmer vi var vi är ute eller inne beroende på väder? Vad sägs t ex om under Svampen på Stureplan kl 12? Eller tycker ni att vi ska stämma träff i parken?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen