• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    pirr! skrev 2010-05-20 11:30:35 följande:
    Just det, angående lergigan comp så föredrog min läkare tydligen den utan koffein pga att den var något mer verksam mot själva illamåendet, men  bättre med lite effekt än att ha tabletterna i skåpet.. Får kolla upp detdär!
    men en tillvaro minus illamående plus trötthet är väl sämre än minus det mesta av illamåendet?? jag spydde varje morgon på bussen till jobbet, men med L comp gick det över...när jag  väl sökte hjälp.... något som folket här i tråden fick tjata rätt länge om innan jag skärpte mig...
  • viktualia
    pirr! skrev 2010-05-20 11:56:51 följande:
    Ja, precis! Inte kul att spy på bussen. Sååå förnedrande på något sätt. Jag gjorde det första gången i typ 16 v.. långfärdsbuss  alltid fullsatt och inga hållplatser på ca 40 min att kliva av på... ångest för mindre! Hoppas att det värsta lagt sig tills jag börjar jobba (o därmed börjar busspendla) om typ en vecka!!! Hur länge höll ditt i sig? Ska till bm nästa vecka o då ska jag be o få comp! Alltid lika goda råd här i tråden!
    jag mådde illa från vecka 6 tills typ v 33. Åt Lergigan Comp från vecka 17 till 32. Och japp, jag busspendlar också... 1 h 15 min enkel resa!
  • viktualia

    Piggelin - tjohooo!! skoj att se dig här!


    PB - japp, visst bör kommunen vara med och betala om det behövs en lantmäteriförrättning. Eller så försöker ni komma överens utan Lantmäteriet. Men det är då jag menar att ni borde få ner det på papper så ni slipper bli osams och så att ni har något att hänvisa eventuellt stridande grannar till. Så att det syns vem som ansvarar för vad och när ni resp när kommunen inte skött er!


    (komiskt nog har jag ägnat mig åt lite telefonsupport på samma tema idag... en kompis föräldrar har lite problem med en puckad kommuntjänsteman... hm.. kanske borde konsulta i detta... )

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-05-20 16:22:02 följande:
    Aahh! Hilfe! Genom någon konstig knapptryckning som jag tror innefattar "shift" lyckades jag ändra teckensnitt på hela sidan tror jag! Hur ändrar jag tillbaka!?
    Använd Shift och plus eller minus beroende på om du vill ha större el mindre bokstäver!
  • viktualia

    Telis - beklagar sömnbristen!! Själv har jag just tagit första steget mot att Trollet ska få en egen dygnsrytm. Har en teori om att han inte orkar vara vaken så länge som maken och jag är. Egentligen tokdålig dag att börja eftersom vi åker bort imorgon. Men men.. får väl se det som ett första experiment!

  • viktualia
    Telis skrev 2010-05-20 21:03:54 följande:
    Har ni gått och lagt er hela familjen tillsammans förut eller?! Låter ju lite gulligt i och för sig.
    Japp det har vi. Dvs Trollet har fått nattas när maken och jag behagat gå och lägga oss... vilket då har blivit ganska tidigt för att vi gett upp när Trollet bara gnällskriker. Nu börjar jag tycka att det där spårat ur... Gå och lägga sig klockan 21 för Trollets skull känns inte helt nödvändigt. Framförallt för att han sover ganska långa pass numera, runt 6 timmar och upp till 8 om man har tur. Det var ju en annan sak när han vaknade var tredje timme varje natt.

    Det verkar i alla fall som att jag lyckats få honom att sova utan att vi är i rummet. Nu återstår det spännande i vad som händer när vi går och lägger oss. Och när han tänker vakna i natt. Känner mig dock rätt laddad och lugn inför eventuella sömnavbrott i natt, därav testomgången.

  • viktualia

    Snigeln - kalvning kräver nog en mer vaken insats än vad som krävs för att ta hand om Trollet nattetid. Fnissigt nog lyckades han (efter att ha somnat 20.40) vakna vid 24, 3 och 8. Vid 3 orsakade han lite härj eftersom han lyckats kissa ner sängen. Men men... vi satsar vidare mot god sömn om nätterna framöver..

    mugglan - himmel vad snygg skylt man kunde få till där.. hm... vi har ingen.. man kanske borde skaffa en..


    mat - min make fick mig på fall med purjopaj till varmrätt och baileys till "efterrätt"...

  • viktualia

    MSW - jag känner igen känslan SÅ väl... 'skickar över en dos av min obefintliga självdiciplin'


    Pirr - jaaa ha ha ha... behövde nog lite sprit för att lugna nerverna... hade åkt från Sthlm hit till hålan på lite vinst och förlust... urkans vad läskigt.. kom på fredagen och hade bokat hemresa till söndagen efter att ha träffats en kväll tre månader tidigare och därutöver umgåtts via nätet/telefon. Snacka om modigt! Kände ju inte en kotte här i hålan då, men hade i och för sig en kompis på backup i grannstaden 4 mil bort.


    Ego - fick just ett mms från min kusin på hennes precis nyfödda son!!!! Måste tänka en stund på mormor som gick bort för ett år sedan och inte fick träffa någon av de tre barnbarnsbarn som väntas i år... Nu kan vi meddela himlen att det hittills finns två välskapta herrar som är släkt i rakt nedstigande led med mormorSkrutt... (mormors yrke var för övrigt barnmorska...)

  • viktualia
    Oupsie skrev 2010-05-21 12:47:06 följande:
     Vickan, gud vad modigt!
    Japp! Jag var ung och galen... fniss..
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen