• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Mugglan - fniss fniss..  jaa nåt större napp blev det ju inte...


    Ego - nu har jag tröttnat på att sitta här. Men herr Troll sover i mitt knä och det ligger inte i mitt intresse att väcka honom. Tycker nog mest att maken ska störta hem från jobbet fortare än kvickt så att vi kan dra till sväronen. Sen tycker jag att det är lite dåligt med skojiga planer för morgondagen.. hm... bara gå hemma hos sväronen och drälla (läs: äta) känns sådär... får nog poppa iväg på nån utflykt..

  • viktualia

    mugglan - de bor i kommunen L i minihålan G nära samma sjö som ligger i staden A. Kryptiska klubben!!!

  • viktualia

    Ore - nämen!!! jag fick vinka i valfri riktning imorgon! makens föräldrar har utsikt över sjön när det inte finns löv på träden.... fniss fniss

    Ego - har varit i sväronens sommarstuga och solat idag!! Ljuva liv!!!!

  • viktualia

    Snorkis - jooo jag har nog landat i det... ha ha ha..  All möda på att skaffa mig ett socialt liv har varit framgångsrik och då blir det ju bra. Dessutom är Trollet en rätt snäll bebis, vilket givetvis underlättar!


    Profylax - jag tittade på DVDn innan förlossningen och det hade jag mycket nytta av sen!!


    Ego - nu är jag hemma igen efter en mysig helg hos svärföräldarna inklusive en tur till solen igår! mys!!!

  • viktualia

    Lappis - även om jag haft en ljuvlig helg i solen så känns en långweekend i NY som en dröm...


    Tinga - hemskt hur länge matkrånglet kan pågå.. hm...  KRAM!!


    AM for TVkändis!! tjohooooo!


    Ego - Trollet sov rätt korta pass i natt. Får nog ta tag i nattmatande lite mer aktiv och se till att han blir mer mätt. För att vakna varannan timme på nätterna tär på åtminstone mig. Nåt som tär är också att jag önskar att jag inte var ensam om att kunna "läsa" Trollet, men jag vet... det handlar om kvantitetstid och går inte att fixa på något annat sätt. Fnissigt nog är nog risken att jag blir ännu mer frustrerad när maken är hemma och jag jobbar sen... jaja... föräldrarskapets förvirring!

  • viktualia

    Hattis *tycka synd om*-kramen!!! Och så lånar jag genast ut ett ilsket Troll som anser att bara mamma duger... och knappt det...

  • viktualia
    Hattis skrev 2010-05-24 17:50:46 följande:
    Tack Vickan! Och tack för att du påminner mig om att bebbar inte alltid är söta och glada. Vem vet, de kanske bajsar också
    japp, två splashomgångar inom loppet av en halvtimme.. och maken smet till köket så jag fick fixa båda omgångarna... gäsp..
  • viktualia

    Snaily -  fy vad jobbigt!! *kramar om* Själv hamnade jag inte i något liknande när vi gjorde KUB, men AM gjorde ju fvp före Hektors ankomst och det var inte helt odramatiskt om jag inte minns fel. Och sweetan har en massa kunskaper i frågan också.


    Jag hade gjort fvp i din sits. Men det svåraste är ju att bestämma sig för hur man ska hantera svaren och situationerna som kan uppstå. Vad är ok och inte osv. Det är beslut som jag inte önskar någon att få kämpa med....  hm... vill tipsa dig om en artikel.. men av olika skäl så lägger jag inte länken här.. mailar dig på fejjan istället..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen