• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    AM - fniss fniss... kan hålla med om att behöver och dessert inte riktigt passar i samma mening.. hihi.. och min tillgång till färsk ingefära är nog för liten... inväntar morgondagen med inspiration och matshopping..

  • viktualia

    Pirr - kära NÅN!!! Går du till tandläkarn??? *impad* Jag la helt ner det när jag mådde så där pissigt. Hoppas att det går bra i alla fall!!


    Lappis - skönt att texterna är inlämnade! *heja*


     


    Liten  - skrev för sisådär en miljard inlägg sedan och undrade om vi fått nån styrsel på Trollets sovtider och matintag. Svaret är nej. Det luriga är att han är så ojämn av sig. Natten till tisdag vaknade han tre gånger mellan 22 och 09. Inatt vaknade han första gången kl 4.30 -d vs sov 6 timmar i sträck utan pip! Får nog leva med variation ett tag till, men jag försöker se till att han äter länge när han väl vaknar om nätterna...

  • viktualia

    Fru E - glöm inte att det kan vara så att man inte känner ett jota! *håller alla lämpliga och olämpliga kroppsdelar*

  • viktualia
    muggles skrev 2010-05-26 12:15:15 följande:
    Hur är det förresten med Page - ngn som vet? Hur har det gått med J? Och ngn som har kontakt med Frejis? Skulle hon komma på Stora Trådträffen?
    Jag messade med Page och hon hälsar att hon kommer om hon får världen att fungera. Vet inte hur det gått med J dock.
  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-05-26 12:49:49 följande:
    Hoppar bara in snabbt och efterlyser Vännerfan! Jag har tänkt på henne och undrar hur det går för dem där hemma? Och vem var det mer som fick bebis i samma veva? Frejis? Kort sagt: Ho ho!?
    Det var väl Liten! Freijs dotter kom i höstas.
  • viktualia

    Sweetan! Näee jag är här men Trollet vill helst vara i famnen så jag lyckas inte komma åt tangentbordet så ofta.. läsa går däremot bra!

  • viktualia

    Snaily - du är ju utsatt för en rätt rejäl psykisk press så det är ju helt följdriktigt att du får utbrott. Himla bra att få det ensam hemma istället för på jobbet eller nåt annat mindre smidigt ställe. Risken är ju att man går lös på helt fel saker. *massa stödkramar*


    Fru E - hoppas att ni får huset sålt snart!!!!


    Tråddejtsfrågan och AM - jag känner att jag varit i farten och antytt att ni som bor i närheten har större möjlighet att komma på nån lösning om det regnar. Men jag har grubblat en del på frågan... bara lite tak över huvudet finns väl i trädgårds/parkpaviljonger.. men jag kan inte komma på några fler sådana än Ekotemplet i Hagaparken och där är det säkert vigslar en lördag i juni. En annan tanke är kanske att leta efter nåt brunch/bufféställe som kan rymma 15 pladdrande damer plus eventuella medföljande småentusiaster. Eller nåt loungeliknande ställe där man kan fika i evigheter och vara så här många...  Hm.. såväl mitt eget som mina föräldrars hus hade lätt kunnat rymma denna galna skara.. men så ligger de ju 7 resp 25 mil åt fel håll..

  • viktualia
    muggles skrev 2010-05-27 12:20:38 följande:
    Är det inte mkt jobbigare att sätta omonterade stommar? Jag har blivit varnad för det att tex IKEA-stommar är helt omonterade och därmed tar mkt längre tid och är svårare att sätta själv. El är jag ute och cyklar nu igen?
    Nopp inte alls! Vi köpte ett Marbodalkök och det kom monterat. SÅÅÅÅÅ mycket enklare!! Skåpdörrar och fronter var på plats från början. "bara" att hänga upp på rätt plats. Vi bodde ju dessutom inte i huset under tiden, så hela köksrenoveringen tog nog inte mer än 5 veckor med ytskiktsrenovering av övriga ytor plus rivning av gammalt och montering av nytt kök. Behövde besök av rörmokare för att fixa en avloppsstam och elektriker för att dra el till alla vitvaror. Annars gjorde vi allt själva. Och dessa fem veckor var kvällstid/helger eftersom vi jobbade samtidigt. Men som sagt: vi behövde inte BO i kaoset! (och kaklingen dröjde av olika skäl ett antal månader innan det blev fixat...)
  • viktualia

    nenne - våran grupp var ungefär på den nivån. Men idoga Vickan lyckades, när BM var och hämtade kaffe, få ur alla vad de sysslade med till vardags. (frågan jag ställde var hur nära inpå bf de andra skulle jobba). Detta underlättade rejält när vi råkade på varandra på stan efter att ungarna dök upp = har fikat med eller i alla fall småpratat med de flesta. Första träffen efter ungarnas födelse är IMORGON!!! och sen blir det "uppehåll" över sommarn...  Jag trodde också att det var mer intensivt och kontaktskapande... men det har vi alltså fått fixa själva..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen