• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    7 är ju bättre än 3 men jag tycker marginalen känns lite tajt. Har faktiskt surfat in på Adoptionscentrums sida idag för att se om vi kan adoptera el om det är kört. Jag skulle mkt gärna kunna tänka mig att adoptera. Verkar vara två alt: Kina el Sydkorea (de andra länderna har ju nästan inga adopterats ifrån så jag antar att chanserna är små där). Så antingen 4 års kö och dyrt (Kina) el 3 års kö och ännu dyrare (Sydkorea). Stämmer det Lappis?

  • muggles

    Lappis: Gonal-f 300 ml per kväll. Har tagit det sedan start fre för över en vecka sedan. Började med Orgalutran i fredags (den svider lite efter att man sprutat in tycker jag). Har redan maxdos vad jag vet, pga ålder. Så de förlängde tiden istället. Plock var eg planerat till början av denna vecka. Känns därför lite mindre hoppfullt...

  • muggles

    Om man kan tänka sig ett barn med "speciella behov" - får man välja vilket sorts handikapp barnet får ha el inte? Det är ju rätt stor skillnad på läpp/gomspalt som man lätt opererar i Sverige och tex epilepsi el mentala funktionshinder... El säger man bara ja till speciella behov och så är det ett lotteri vad man får sedan?

  • muggles

    Lappis: jo men iom att jag inte tror att kvaliten är så hög från början hos mig (pga MA och inget plus sedan dess), så känns det som att jag kanske behöver ett större antal för att ev kunna vaska fram ETT med hyfsad kvalitet. Så tänker jag iaf.


    Länken till Colombia verkar vara ur funktion. Vem fasen kan vara borta 6 mån - vad är det med dem?!

  • muggles

    Har tagit 10 dgr med Gonalen nu och fram tills på ons blir det 12 dgr. Vet inte om jag ska fortsätta fram till fre el om det är stopp på ons.

  • muggles

     


    Mrs B skrev 2010-05-24 19:53:03 följande:
    Muggles = Har haft två bra dagar med "skitungarna" förlåt skolungarna så vi får hoppas på att det håller i sig. Imorgon ska vi på utflykt så då kommer den stora prövningen!!!!! Håller tummarna för dina blåsor!!!!  Är i Götet på lördag om du har lust att ses......

    Förlåt! Jag skulle ha svarat dig ang lördag men det kom bort (minne som en guldfisk). Jag kan förmodligen inte på lördag då maken fyller år och vi har ett spa-besök inbokat. Dessutom kan det bli äggplock om det vill sig illa (för då ryker makens födelsedagsfirande). Så jag vågar inte boka in ngt. Men skulle gärna träffa dig. Kan vi höras på mobilen på fre?

  • muggles

    Snaily: men vad är det här för skit! Vilka bra svar du fått av Sept mfl, själv har jag inga råd. Utom kanske att höra en gång till med Sweet, hon kan ju väldigt mkt om sådant här. Du kan nog kontakta henne på hennes blogg för hon läser ju bara här sporadiskt. Jag inboxar hennes bloggadress.Stora kramar!

  • muggles

    Hattis: nej inte minus nu igen! Jäklaskithelvetesfanrumphål. Stora kramar till dig också!

    gosnosen: aha då kanske jag fattat fel om maxdos el så hörde jag fel. Hoppas så att det ska funka för er nu innan sommaren! Kul med lite spam från dig!

    Lappis: finns det inga bra adoptionstrådar på FL där de kan ge råd och exempel på vad de skrev - herregud det finns ju Bugaboo-trådar, då borde det väl finnas adoptionspapper-trådar!

  • muggles

    Kram till dig Cicci, hoppas kalaset går bra!

  • muggles

    Snaily: jag blev likt AM lugnad av att få höra om näsben, lårben, gallblåsa, fingrar mm. Vi hade en otroligt bra NUPP-sköterska som berättade väldigt mkt. Typ "här ser man ett tydligt näsben - det brukar vara kortare på barn som har Downs" mm.  Det finns ett gäng markörer förutom näsben som ni bör få spana extra på. Om dessa markörer bara visar på Downs el även på de andra trisomierna vet jag dock inte, men det vet säkert Sweet.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen