• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis skrev 2010-06-15 13:46:33 följande:
    AM, eller hur! (om musiken) Vad är det för spruta där reaktionen kommer så länge efter? Stackars lille T bara sover idag, han är väl trött efter sin igår.
    Det är den där Röda hund, mässling, påssjuka. De kan få som minivariant av röda hund efter tio dagar.
  • fru AM

    Good morning Tråden!!


    Jaha igår skulle jag och maken slå oss lösa och gå ut och äta. Tänkte att vi skulle vara lite spontana (dvs vi hade glömt/struntat i detaljen att boka bord). Gick sådär. Alla restauranger hade en väntetid på minst 50 minuter och vi var vrålhungriga. Hamnade till sist i baren på Bistro Berns i väntan på bord, hetsätandes salta mandlar. Sedan fick vi för oss att inte den restaurangen var bra så vi ringde och beställde bord på Sturehof 50 minuter senare. Och där fick jag inte bra mat! Ostronen till förrätt var jättegoda men Kalvlever Anglaisen var direkt äcklig. Vilket jag berättade för den sura servitrisen. Nåväl - sällskapet var trevligt så vi hade faktiskt en lyckad kväll även om vi blev lite för mycket på sniskan innan middagen på grund av all väntetid i olika barer

  • fru AM

    Och inatt sov Hektor hela natten i egen säng! Förmodligen knockad av kombon skrovmål på makaroner med smör + prinskorv + en helflaska välling: DONK.

  • fru AM

    Aha, där har jag aldrig varit Kan till en annan gång rekommendera Terrenos Vinotek på Scheelegatan om ni inte testat det än.

  • fru AM

    Men Terrenos är jättemysigt. (om man bokar) kan man sitta på deras gård (med infravärmare) eller inne. Jättegod italiensinspirerad mat och vinautomater för provsmakning.

  • fru AM
    Fru E skrev 2010-06-17 10:35:03 följande:
     AM-att bli på pikkalurven en onsdag är väl inte helt fel
    Fast torsdagen blir ju lite trött ... Speciellt eftersom jag glömt att köpa mjölk så kaffet inte går att dricka. Sojamjölk ser väldigt ofräscht ut i kaffe - vet ni det?
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen