• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis: det är försent att neka bytet. Han började ställa krav i samband med kontraktsskrivningen i fredags. Så egentligen får han skylla sig själv - han sitter nu med en lägenhet som han inte kan tänka sig att bo i eftersom det inte finns tillräckligt många duschar och toaletter. Pga sin våtrumsfetischism kallar jag honom mr Yasuragi. 

  • fru AM

    Ang receptet: kom dock ihåg att INTE använda pinjenötter från Kina. Med tanke på den där läskiga åkomman jag drabbades av för ett tag sedan (som gick över på tio dagar)

  • fru AM

    Lösvikt och utgånget datum ska man nog också akta sig för.

  • fru AM

    Snaily: vilket datum är RUL (så jag vet om jag är hemma vid en dator då eller måste hemsöka er trådisar per sms för att bli uppdaterad)

  • fru AM

    Snorkfröken: har sett att du redan fått svar fr Vickan angående  amningstoppen osv. När det gäller bndor så satsa på såna där tjocka och långa varianter. Det knan vara rätt skönt med stoppning/att vara väl vadderad när man ska sitta på det där området


    Jag tyckte det var flera saker i apotekets kit som verkade lite onödiga. Jag skulle satsa på att - till en första början - köpa hem:


    - bindor


    - amningsinlägg


    - zinksalva/inotyol


    - torra servetter + våtservetter


    - en rumptermometer


    Det kommer man långt med. Hektor fick sitt hår tvättat med schamo första gången när han var över året Vanligt ljummet vatten räcker oftast. Babyolja kan ju förstås vara bra att ha - funkar som mild tvål på en tvättlapp.


    HAr du hämtat hem ett sånt där gratispaket från Libero? Det är lite kul att sitta och plocka med de grejerna.


    Snorkis förresten - var det du som ville ha mina två XL-plagg (nattlinne/klänning (blått) + lång topp/tunika/nattlinne (rosa)? Inboxa mig din adress så skickar jag.

  • fru AM

    Hej Blivande fru L! Kul att se dig här och härligt att magen växer!. Vet ni något om kön på barnet? Har ni några namntankar? Har du några cravings som jag kan pröva mina teorier på?

  • fru AM

    När man inte trodde att miljardären kunde bli jobbigare så tar han det ett steg längre.


    Nu hatar jag honom verkligen. Kul att han ska bo här sedan, en trappa upp. Verkligen kul.

  • fru AM

    Ska inte tjata vidare om min förryckta hyresgäst  - det kommer bli en långkörare. Det enda jag kan hoppas på är att han bytar lägenheten innan han ens flyttat in.


    Stor kram till dig PB!


    Porchez: Kul att gymmet öppnat i ny regi!


    Snaily: jag hoppas kunna följa tråden via mobilen när det är dags för ert RUL! HAr det varit ngt mer Yngelsprattel?

  • fru AM
    snaily skrev 2010-06-22 20:26:11 följande:
    AMTycker mig känna små puffar ibland... ungefär som om någon petar en snabbt och distinkt på insidan med ett lillfinger, men en stund senare tror jag oftast att jag bara inbillat mig och att allt är tarmrörelser. 
    Aaaah - låter precis som en sprattelbebis!!! Mysigt!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen