• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ang Mammagrupper: jag är så glad för att de finns. Jag träffade t o m min man tack vare mammagruppen !


    Och frånsett det så har jag och mammagrupp nr 1 haft mycket kul - bl a var vi på mamma-/barnsemester i Grekland när barnen var nyss fyllda 4. Mammagrupp nr 2 har också inneburit vänner för livet. Mammagrupp nr 3 var dock en besvikelse - alla var så himla busy och ej leksugna, men jag har kontakt med en tjej därifrån i alla fall.

  • fru AM

    Åh, PB - kan ni ta er råd så åk på Sea Cloud!

  • fru AM

    Oj Telis, passade inte kläderna!? Jag har hittat lite fler (stl 74) - du kanske vill komma och byta? Eller få pengarna tillbaka?

  • fru AM

    Gaaah - detta är en jävla skitdag för mig ursäkta att jag bara hoppas in och berättar det. Började med kontraksskrivning med ny hyresgäst som plötsligt vill bygga om hela hyresrätten, dra nya rör osv. Tar inte nej för ett nej utan fortsätter att tjata. Fan - jag hatar halvmiljardärer (hoppas jag inte trampade någon på tårna nu). Tycker han kan bo i bostadsrätt i stället (men det kan han inte för då måste han betala skatt i Sverige om han äger något här. J-vla fifflare!)


    Och sen gick datorn sönder - skärmen är randig och rutig och har ett stort svart hål mitt på - håller på o säkerhetskopierar för glatta livet här och skriver på känn ...


    Det enda bra med dagen har hittills varit att jag var hos gynekologen och hon sa att jag nog inte hade livmoderhalscancer (vilket jag trott en vecka elelr så). Nu ska man kanske inte ropa hej än men det såg bra ut okulärt i alla fall


    Idag ska jag dock gå på bio och gå ut och äta så jag tror att dages slutar bättre än den började!


     


    FREDAG


     


    Ursäkta egoinlägg men ibland måste man vräka ur sig.


     


    Fredagskram till alla

  • fru AM

    Det är ju en laptop så skärmen sitter liksom ihop med resten. Och det är skärmen som ballat ur och det är mitt eget fel eftersom jag lyfte den med ett bestämt grepp mellan tummen och pekfingret. Kanske ska be halvmiljardären om en ny - så kanske jag kan överväga hans ombyggnation (som han alltså skulle bekosta själv men det är det självsvådliga sättet jag retar mig på)

  • fru AM

    OCH till råga på allt så är det någon leksak som ligger någonstans i våningen och skäller som en hund och jag kan inte hitta fanskapet-.

  • fru AM

    Tack för kramar!


    TAck för rådet Vickan - har sparat det - inte på min skitdator som lägger av vilken sekund som helst, men jag mailade ditt inlägg till mig själv

  • fru AM

    Muggles: låter som samma gubbe. Han ville säkert anlägga gräsmatta i vardagsrummet så då behövar man ju en gräsklippare!


    Folk är galna!

  • fru AM

    Muggles: den är tre år gammal så jag tror snarare påa tt skrota och köpa nytt (en stationär och en lite laptop)

  • fru AM

    För att jag håller på mycket med bilder osv och vill ha en riktigt stor skärm (en mac tänkte jag där) och så en liten antecknings-laptop

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen