• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Förresten: stor varning på stan för URDÅLIG hyrfilm: The ugly truth ((rom-com med Katherine Heigl) och jag brukar ändå gilla lättviktiga komedier ...

  • fru AM

    Lappis: vi grejade inte heller hela Gomorra


    Anledningen till att vi hade Slave to Love förutom att vi gillar Bryan Ferry är att det var den första låt vi dansade till en förtrollad midsommarafton för 8 år sedan ...

  • fru AM

    Jag och exet (Storsonens pappa) hade aldrig någon minneslåt. När jag försökte pressa honom och be honom välja en som påminde honom om mig sa han alltid (detta var när vi fortfarande var ett par): Highway to Hell (AC/DC). Någon som är förvånad över att det tog slut m buller och bång? (När någon annan förföriskt står och svajar til Slave to Love istället ... )

  • fru AM

    Nenne:


    Hej så länge - nu ska jag och Hektor ut och agera smakråd och skenfamilj åt min killkompis (singel, 38 år, snygg, smart och framgångsrik om någon har någon lämplig match till honom)


     


    Puss och kram

  • fru AM

    Oupsie: inte kissa innan vad är det för sadistiskt påhitt. de ska väl ta urinprov kan jag tänka ... Ja, kan du inte hålla dig så kissa i en ren burk som du ställer i kylen tills det är dags att gå till BM.


    Hektor verkar ha slutat sova två gånger per dag. Tycker jag är lite icke-omtänksamt av honom. Eller så var det idag pga att min killkompis är ett sånt kul sällskap att man inte riktigt kan komma till ro Och igår så var det väl något annat - typ att en bil tutade...


     

  • fru AM

    När jag väntade Livia och skulle göra NUPP-Ultraljudet så hade jag blivit tillsagd att inte kissa innan eftersom de ser bättre om urinblåsan är fylld. Som jag kämpade för att hålla mig! Hade dessutom urinvägsinfektion just då så jag var SMÄRTSAMT kissnödig i väntrummet. När sedan UL startade så var urinblåsan FÖR stor ... så jag fick gå och kissa. "KIssa bara lite!" minns jag att UL-sköterskan ropade efter mig där jag sprang mot toan. Bara lite ... med UVI också. Jisses vilka minnen.

  • fru AM

    Porchez: NÅGRA små igenkännande garv blev det ändå framför filmen igår ... och vi såg den till slut. Men den går inte till världshistorien på något sätt.

  • fru AM

    Snorkis: När bebisar är riktigt små så är örontermometrar lite för stora. JAg avskyr också rumptermometrar - men de känns som ett nödvändigt ont så där i början. SEDAN är öronvarianten guld värd!

  • fru AM

    Stor midsommarkram till samtliga trådisar, trådisbarn och trådismän. Samt trådiskatter, -hundar, -kaniner och andra ev. djur (?)


    Håller mig innanför tullarna i firandet (Stora Essingen). Går att fira här med!

  • fru AM

    Telis/Muggles: så har jag tänkt mycket idag:


     Inte många femtonåringar har fortfarande blöja, inte många femtonåringar kräver att få äta middag topless, inte många femtonåringar måste absolut balsanera på trottoarkanten hela vägen hem, inte många femtonåringar förefaller styrda av en inre, andra personlighet att lägga alla mat på bordet för att sedan sopa den ner på golvet. Inte alla femtonåringar är besatta av att ropa "hej din gamla kisskorv" till alla de möter. Inte alla femtonåringar MÅSTE varje dag gå förbi en speciell frisörsalong, sticka in huvudet och fråga efter Gunnar samt be om ett äpple (och få ett). I alla fall inte femtonåringar som inte är tvångsomhändertagna.



    Trevlig helg! 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen