• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • snaily

    Nej, nu kan jag inte skrota kvar på jobbet längre, jag längtar hem till min soffa! Tittar väl in senare om det är någon här!

  • BrudSommar2006

    Hm, picnic den 12.e juni borde gå. Det är sista gången på Iris simning men efter det borde jag ha tillgång till bil. Det enda är väl att maken fyller år dagen därpå och det kan ju hända att hans föräldrar är här uppe den helgen eller att han hellre vill fira på lördagen.


    Lapinette, så inga inbjudningar sprayade med ostdoft då?! Det blir förresten svårt att inte kalla dig Lapinette om vi nu ses i annat sammanhang!


    Själva har vi precis fått iväg dopinbjudningarna men de är inte heller sprayade med något. Kräkdoft hade kanske varit något annars???


    AM, inte tyckte jag att den där gåprylen var ful nu när jag sett den på FB, jag tyckte att den var jättesöt!

  • BrudSommar2006

    Förresten, inbjudningarna postade jag ju i förmiddags, varför har mamma inte ringt!?

  • nennesjuttioåtta

    lapinette – det visar sig. jag har ju ett minst lika bra alternativ om det inte dyker upp någon inbjudan! 


    BS– ja eller kuvert i form av en Pampers? Lätta att försluta men kanske går som skrymmande (högre porto)


     


    nu – hem!!!!!

  • BrudSommar2006

    Liten, vilken storlek är han nu?

  • nennesjuttioåtta

    AM – jag kommer bara ihåg att jag ägt något själv som varit rosa och det var 1989, så jag är skeptisk till att jag får någon rosa-faiblesse om det blir en dotter. Men hon kanske skulle passa i rosa, det gör ju inte jag. 

  • Lapinette

    nenne - ibland bestämmer man inte över vilka kläder barnen ska och vill ha ... fast då pratar jag om när hon kommit upp i den åldern då hon helt plötsligt vill BESTÄMMA SJÄLV! Tänker på makens brorsdotter som har varit tokig i rosa och ska vara prinsessa hela tiden.

  • Lapinette

    BS - jag är lat ... för jag mailar ut mina inbjudningar.

  • Fru E

    Hmm......champagnepicknick lockar otroligt mycket!!! Hade varit najs att dränka ev sorger kanske kan få med mig Mrs B, Oupsie och MSW

  • Oms

    Vickan - jo risken för ökade blödningar är ju som bekant mkt stor med kopparspiral, jag har turen att jo jag blöder rikligare i 2dgr men oandra sidan har mensen förkortats och pågår nu enbart i 4dgr/månad så jag är mkt nöjd och pinne, nja man märker inte av den efter ett tag, värst i början när maken tyckte att det var läskigt m trådarna som attackerade honom som han uttryckte det, haha. Men har man bara sex tillräcklgit ofta så viker trådarna sig snart bakåt och allt är som vanligt igen, haha

    12 juni - jag är ju ingen flitig mingloar på tråddejter, har nog bara hunnit med ett fåtal av de stora och en handfull av de små, men jag gör gärna ett nytt tappert försök till en champagne-picninc 12 juni - då kan jag nämligen fira att stora tjejen har sommarlov och att jag då per automatik blir läx och tjatfri i flera månader - hip hip hurra!

    Nu ligger min lillskrutta på soffan med en kudde och en pläd- som hon fixar till så att de är på ett visst sätt - och tittar på bananer i pyjamas, trodde aldrig att jag skulle få ett till barn som älskar de där rackarns bananerna men jodå - ligger nog i generna

    Den stora är med en kompis sen igår - studiedag idag- och väntas åter ikväll - hoppas att vi inte har missat ngn läxa som ska in imorgon nu? vi kom dock överrens per tfn att inte plugga NO läxan idag då omprovet blir på tisdag som först - känns rimligt när vi redan läst på det 3 ggr under veckan/helgen som varit. så skönt att kunna förhandla med henne ibland.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen