• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    AM ... om du inte ska ha din fest den 12 juni kanske vi skulle ha pic nic den helgen?

  • fru AM

    jag ska inte ha fest i juni - så 12 eller 13 juni blir ju toppentoppen för picknick! Vad säger ni andra?


    Lapinette skrev 2010-04-27 16:28:12 följande:
    AM ... om du inte ska ha din fest den 12 juni kanske vi skulle ha pic nic den helgen?
  • nennesjuttioåtta

    AM – japp och det blev en Emmaljunga city cross, efter att ingen norr om dalälven pratat sig varm för svängbara hjul. Så det känns bra, och hur fel kan det bli egentligen!?! Blocket.se, hahah! 


    12 juni.. hmmmm... hoppas få en inbjudan till bröllop då men jag tror inte vi blir bjudna. Jag håller det öppet!

  • snaily

    Kastade mig in i tråden med panik i fingrarna för att protestera mot 12 juni (för jag och Korven vill picknicka!!), MEN nu ser jag ju i schemat att jag INTE jobbar 12 juni, och säger därför istället i panik - JAA!

  • fru AM

    Nenne: men då har ni fått hem vagnen redan? Jättebra med blocket! Färg?

  • snaily

    Nenne, äsch, det är ju ändå bara tråkigt att gå på bröllop.

  • nennesjuttioåtta

    AM – nej nej, jag tänkte att man kunde sälja den om det skulle bli helt fel alltså. Vi får hem den v 25. En grå, hahaha modigt va? De i kassan var inte så vana att maken var med och bestämde färg och var så himla velig (det stod mellan en grön och den gråa) och för mig hade det inte spelat någon som helst roll alls. Grå blir jättebra, för då kan man ju pimpa den med färgglada täcken och grejer. Och så blir den inte lika smutsig som en svart (makens argument)

  • snaily

    Muggles
    Just det, jag tror också mycket handlar om att hitta rätt ägg. Fast i vårt fall var det kanske något knas med spermierna eller äggskalet också eftersom det blev noll befruktning första gången. Men den här länken tycker jag är så himla illustrativ, med de röda och gröna prickarna en bit ner på sidan. Vet inte om den varit uppe i tråden förut men postar den igen i så fall. www.advancedfertility.com/eggquantityquality.htm

  • nennesjuttioåtta

    snigeln – åh ska du till hufvudstaden då också?!? får väl hoppas att jag inte är bjuden då, men det är min gamla toastmadame som gifter sig så jag hoppas jag är det men vibbarna säger att jag inte är det. 

  • Lapinette

    nenne - vad är en bal på slottet? Och varför skulle ni inte bli bjudna? Även om jag hellre vill att du kommer på picnic.

    snaily - super .... då blir vi åtminstone tre ... eller kanske fyra om korven hänger med?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen