• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Hi, hi ... min make blir bara förvirrad när jag säger AM ... för ibland använder jag faktiskt ditt riktiga namn (för ovanlighetens skull). Däremot vet han självfallet vilka nenne, snaily, muggles, Piggelin och Telis är ... mfl. Men han blandar ihop rejält så ibland får jag förtydliga att snaily är hon med korven osv. BS kan han inte låta bli att säga "bullshit" varje gång. Borde nämna BS vid sitt riktiga namn för han har ju träffat henne irl.

  • nennesjuttioåtta

    oj vilka syftningsfel, hahah men ni fattar kanske.

  • Lapinette

    nenne - vad gullig du är som köper plagg till din man ... fast det är från hans mamma?!!

  • nennesjuttioåtta

    Ja men det blir ju jättekonstigt ibland, därför använder jag ibland era riktiga namn, t ex om vi är på affärn för vem vet, det kanske är en smygläsare som skulle höra och fatta vem jag var? nej, men det är ju rätt konstiga konstellationer ibland... "snaily är hon med korven", HAHAHHA! 

  • nennesjuttioåtta

    lappis-hahah ja jag såg det, och så hade jag satt ""pjåparna fel eller snarare glömt dem i mitten och hallabalo. 

  • Lapinette

    Maken blir alltid fundersam när jag nämner mugglan ... och så kommer följdfrågan, var det henne vi träffade på kvällen? För "hon på dagen" det är Piggelin .

  • Lapinette

    För mig är ni verkligen de namn som vi har här inne. Har supersvårt att tänka i "riktiga" namn. Fast det vet ni ju redan. I min mobil ligger nenne (med foto!) och AM (med foto!).

    Förresten, när ska vi ta den där champagne pickenicken i sommar?

  • fru AM

    Nenne: har ni beställt vagn nu?


     


    Champagnepicknick  sommar! Jaaaa! Helst innan juli!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen