• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    muggles –hahah sant, det passar inte alla, och kan nog förstöra i onödan också, kanske. Den som hade vinnarreceptet hade nog ägt några atoller i söderhavet by now.

  • Oms

    sådärja, nua ska vi se vad jag lyckat få ihop mellan telefonprat och beslutsfattande

    AM - grattis till 1-åringen! herregud vad tiden går fort!

    Sweet - jobbigt beslut, förstår att du känner stress. hoppas att ni är överrens om beslutet och att ni kan stötta varandra i ert tänkt. lätt att säga att man inte ska oroa sig för framtiden men oroa dig inte för mkt ang saker som du idag inte kan påverka då den oron inte leder ngn vart *kram*

    BS -  Bra trådstart! och kul m ponnyridningen - åååh så mysigt m små ponnys! *saknar hästarna* men du, inte ska du slänga bebiskläder heller! har du ingen insamling eller sec hand butik i närheten för det finns många familjer där ute som inte har råd med nya kläder. JAg känner själv en ensamstående mamma som först var ss pga stress och sen upphörde den då hon enl FK borde ha varit bra, bev gravid och fick barn med minimal föräldrapenning och mitt i allt detta så lämnar hennes höginkomstagande man henne utan ngn som helst hänsy och sticker till USA. nu sitter hon här m istort sett ingeting och hon skulle behöva bebiskläder - dock är hennes barn nu snart 2 så de där kläderna kommer inte tillhanda där heller

    Koko - precis! Neutral mark och lite bounding är på schemat för att jag o tonåringen ska ta oss ur vår negativa spiral. Vi tränar på Friskis här på ön och har en gymintruktör/PT som vi bokat in var 4:e vecka för att få in ett bra träningsmönster iaf. hon får dessutom inte täna själv i gymmet förrän hon är 14 vilket hon vet och därför inte motsätter sig att vi går dit tillsammans.

    Porchez - jobbigt m oavslutade förhållanden för så får man väl ändå kalla det mellan dig och din "fling" från i vintras som dyker upp och är trevlig och snygg (antar jag, haha) har stött på typen själv och lyckats ha et på o av förhållande m en sån person i ngt år för en eeeeeevighet sen men det slutade ju med att han en dag hittade ngn roligare att leka med... så mitt råd är - spring

    Telis - tack för länken   Vilket god mat du verkar ha lagt i helgen som var, jag tog genast och kopierade receptet för mig att laga till mig o maken i helgen tror jag Hur gammal är televinken nu?

    Mugglan - grattis till dagisplatsen - sånt är ju bara sååå jobbigt när det inte fungerar! och lycka till med IVF! 2 stora händelser på gång kan man säga (eller 3 m bilen )

    Tinga - Vad skönt med Piff som är utan sond! måse kännas så oerhört skönt! hoppas nu att han själv "blir hungrig" nu, jag håller tummarna!!

    Ang blommor, trädgårdar etc så har jag inget att tillföra bor självvalt i lgh just för att jag ska slippa allt som har m trädgårdsarbete att göra - har nog planterat om blommor ngn gång som tonåring men inte mer än så - gillar inte det där m jord, o sånt på händerna.

    Ang Babybjörn/sjal etc så har jag prövat en hel del måste säga att m det barnet som jag bäst behövde det (Mathilda som inte kunde ligga ned utan att kräkas) ja där trivdes inte hon i ngn variant så där fungerade det inte. Oumie hade jag babybjörn till och vi älskade den allihopa,speciellt pappa som tog den på sig och gav sig iväg på utflykter där det va jobbigt att komma fram m vagn

    Så. Hoppas att jag inte glömt ngt viktigt nu? måste jobba vidare för snart kommer lillskruttan hem ifrån dagis och då är det full rulle här hemma till kl 19 då jag kan jobba igen - eller var det inte idag som jag ska förhöra stora tjejen på KE/BI läxan?

  • Fru E

    Nenne-de gör AH hos oss med, gör det att ägget delar sig bättre eller att det fäster lättare egentligen
    Jag vill gärna testa det eftersom vi i övrigt har alla rätt men jag vet inte hur jag ska lägga fram det för läkaren utan att verka vara besserwisser


     

  • Fru E

    Tinga-tjohhoooooooo vad härligt med matlusten!!!!! Hoppas nu att han har fått smak för maten


    AM-känns som igår när ni fick era små, huuuu vad tiden går!


     

  • nennesjuttioåtta

    EA – det gör att skalet kläcks lättare innan det ska fästa i livmodern. Gör det sånt på korttidsodlade förresten? Tänkte om det skulle dela sig till blastocyst först eftersom ägget inte ska fästa förrän det är 150-200 celler typ. Du kan väl ta upp det och fråga om de har tänkt prova det redan nu eller om det är något de provar först efter ett par försök. 

  • Oms

    Vickan - glömde ju dig. JAg har ju liksom du ätit p-piller i alla år och trivts med det. Jo minipiller har vi diskuterat tidigare här inne och vi var iaf då, flera som var överrens om att de är inget att ha. de kan störa en menscykel ordentligt och många gynekologer vill inte skriva ut dem - till skillnad mot barnmorskor som bara bill göra pat nöjd under besöket (lite så är det) den sort som man då specifikt pratade om hette...ja vad sjutton hette den nu igen? Cerazette var det ja!

    oandra sidan så visst kan man ta det ett tag tills man vet vad man vill men som sagt en del blev m såväl menstration som ägglossning under en period och det är inte alltid det man vill. själv fick jag med många av mian vänner, långa mellanblödningar av dem så jag höll på att bli tokig - mens fri i c 1v per månad var ingen höjdare.

    JAg har nu spiral (koppar) då jag känner att m desto mer kunskap jag har om det medicinska desto mindre vill jag experimentera m kroppen. så nej till artificiella hormornn på ett tag- sprialen fungerar super! mår som en kung

  • nennesjuttioåtta

    just det Porchez, har du hört något mer från flingen?!? 


    Oms – Vilken tur hon har som har dig! Ok, låter som en god idé att låna en sjal för att se hur den mottas av den som ska hänga i den, så får vi köpa en efter det i så fall. 

  • Fru E

    Nenne-hon med bloggen hade fått AH och de hade gjort den korta denna gången, men jag ska fråga. Vet inte om de gör den långtidsodling hos oss.......


    Minipiller var det enda som fungerade för mig och jag var helnöjd

  • Lapinette

    mugglan - vad skönt att beslut och tid är inbokad! Smart också att dra av det från lönen ... maken gjorde ju detta med vårt 3-pack och det blev rejält mycket billigare.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen