Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    telis – Nej, men eftersom min mage känns enorm så borde jag snart vara färdigbakad, annars kommer jag att behöva en hel kontinent för att få plats på. Dock längtar jag efter att kunna röra mig lättare och framförallt kunna vända mig själv utan stånk och stön i sängen och att P ska sluta flåsa av syrebrist när jag sitter ovanpå. Men det ingår ju i konceptet! Men det är ju bara 86 dagar kvar (+..?) så det gäller att njuta, nu räknas jag ju som höggravid och det är så kul att ALLA stirrar på min mage, jag känner mig så himla unik, pwahahaha! Måste väl testa den där citronkladdkakan... Hoppas T vaknar snällt snart så du får äta!

  • nennesjuttioåtta

    PB Vi hjälpte en kompis på västkuten att plocka sniglar, de var verkligen överallt! Det blev både salt och plock och drunknings"olyckor" och så fort vi satte oss för att äta så kröp de fram från alla håll – mellan brädorna, från sidorna –, som värsta terminators. Så det var ett evighetsprojekt (vi var ju självklart inte lika ihärdiga som dig, du kommer nog utrota arten med den inställningen) Hahahah Die motherfuckers!! 

  • nennesjuttioåtta

    telis, är det vinbärssnäckor så går de väl t o m att äta.

  • nennesjuttioåtta

    telis – ja JAG skulle aldrig göra det, men tänkte att ni kanske hade lite mer fallenhet för konstiga saker såsom mögelost och annat som ger mig gåshud.

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-05-17 15:46:08 följande:
    nenne, mögelost är en delikatess, det är inget slemmigt som har krypit omkring ute i trädgården och blivit kissad på av grannens katt.
    det där är jag inte så övertygad om att det stämmer faktiskt. 
  • nennesjuttioåtta

    PB, ja och så äter de gärna av varandra, om de är döda. De kunde väl äta av varandra medan de levde så att de kunde ta kål på sig själva? Tur att vi inte har några häruppe, vad jag vet. Än.

  • nennesjuttioåtta

    muggles – det finns nog ingen som är gjord för IVF, alla reagerar ju olika och funderar olika mycket men jag tror absolut ni ändå tagit rätt beslut. Du kommer fixa det här! 


    De där små svarta spindlarna är hanterbara, och såna här långben också, så länge man inte ser hur brett det är mellan ögonen så går nog de flesta bra, och så länge de inte blir för många på samma gång. Spindelattack! Woaaah!


    Snailymen du är ju en sån där mysig snigel med hjul och allt! Du räknas väl inte ens inom samma art?1?!?! Den enda som hatar dig är väl Björne på radion men det är bara på skoj! *tröstar*

  • nennesjuttioåtta

    EA – hurra!!! ett toppenägg tebx och 4 till frysen, shit pommes frites!

  • nennesjuttioåtta

    EA – ni har alla förutsättningar för att det ska göra det ju! WohoooO!!!!!!! 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen