Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nu ska jag ta bussen hem och göra en fiskgratäng. Och hoppas att Nancy är snällare inatt, det jävla åbäket som bara jamar och vill ut eller in eller inte alls utan bara vill störa. 


    AM – du skulle göra succé!

  • nennesjuttioåtta

    Är det inte så att alla som det berör måste vara med på den där Lantmäterifakturan som är långt ifrån billig? Även de grannar som inte bett om mätning? Har för mig att de tar massor av lusentappar för några timmars jobb...


    hej på er förresten!


    Hej igen Pirr och GRATTIS till 2an! Jajemän, jag kör kosackdans hela dagarna, livet leker äntligen och trots att jag nyss varit på föräldrautbildning och sett en splatterfilm (fast bm sa att det inte skulle var så mycket sånt) så är jag taggad inför utmaningen i augusti. jobbigt att må illa, jag slapp det helt så jag har ingen aning men det måste kännas förjävligt och segt. 


    Hej piggeailnen!!!!!!! Det var heller inte igår, jag tänkte skicka mail med magbild som du efterlyste men kommer tamejfan aldrig till skott och tycker det är lite pinsamt men det finns i galleriet om du vill se? 


    Cicci – oh jösses vad ni åker på åkommor, borrelia, vad läskigt!! Och att de inte upptäckt det förrän nu... maj gadd! och är skorpan 1 år redan, jag håller med – vart tog detta år vägen?!?


    Mugglan – när blir det ÄP?


     

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia – ändrade du typsnitt?!?! Eller bara storleken på bokstäverna? 

  • nennesjuttioåtta

    just det – grattis AM till väl genomförd diet! Vad skönt! Men vad gör vi åt stubinen som krullat sig? Lite vit choklad med körsbär (eller var det en craving?!?)


    Koko – känns som du också behöver bli lite ompysslad, fotmassage eller ska jag bara fläkta lite med ett stort palmblad när du ligger i hängmattan och sörplar piña colada?

  • nennesjuttioåtta

    kan kan pyssla om er alla, idag har ajg energi till tusen! Annat var det igår, vid 8 rasade jag ihop i soffan och kände mig totalt dränerad på allt, mina armar kändes som de var fyllda med betong och låg jag ned så blev hela strupen varm av alla sura uppstötningar men jag orkade verkligen inte sitta upp men somnade inte heller utan låg som en klubbad bäver med mörtgap


    PB – ansa tokbuske? hahahha! Inte ens maken ser min om han inte står flera meter ifrån elelr om jag gör akrobatiska övningar (vilket knappast händer).


    Vänner – Så du dras fortfarande med foglossningen? Hoppas den snart blir bättre! Jag tycker cykla funkar fint, bara jag kommit igång och trampa några hundra meter och inte står upp. Men jag har inte alls lika illa som du, min går i vågor och dagar som denna så hade jag kunnat göra hoppstasteg om det inte vore för att jag får sammanndragnigar bara jag tittar på dem på friskis&svettis. Andra dagar är det dock quasimodo som staplar omkring..

  • nennesjuttioåtta

    idag blir det chili con carne! Anteckna gärna...


    och om någon mer här brukar ha kontakt med Page så undrar jag var hon är, hon brukar maila tillbaka innan jag ens tryckt på "sänd" annars...

  • nennesjuttioåtta

    nähä, när jag glider in på knäna på dansgolvet så står alla i baren. Hmpffffhhh!!!


    Nåja, nu ska jag ta min nygamla cykel med högt styre och tjejram och trampa hemåt i värmen. Lovely! Sen tror jag det blir lite mer blomplantering innan Nancy fyllt det där landet med gödsel så att ingen kan gå nära (hon har iofs hjälp från oväntat håll av grannkatterna också). 


     

  • nennesjuttioåtta

    goooood morron god morron god morron! Jasså, Weiron har redan varit här ser jag!


    Sweetie, åh herregud, det är inte sån panik, men det vore UNDERBART om du kunde fixa det!! tack, tack, tack! Du ska bli rikligt belönad! Hälsa favvokaninen!!!! 


    Koko – ahaa, jag träffade rätt på önskan, jag fick faktiskt mina fötter insmorda för någon vecka sen av maken och det var som änglakörer, fy sjutton vad skönt! Och avslappnande! Synd att din inte gillar fötter så att du kan få dig en omgång, men jag kan lägga ner en tub i väskan till den 12:e så ska jag ta hand om dig. Gillar idén om tuperad lugg och jeansskjorta! 


    MSW – ååh hopas du slipper operera dig igen!!!!


    Telis – jag har energi fram till kl 19-20 sen åker axlarna ner och knogarna släpar i backen men före dess tar jag gärna över Televinken för underhållning som han sent ska glömma. Då är jag som en sån med trumma på ryggen, munspel, cymbaler och tradirajj! Igår klängde jag på P när vi lagade mat och hade min mage inte varit så stor hade jag klättrat upp och gjort apljud på huvet på honom. Nu tog det liksom stopp.  


    nej hörrni, idag är det fredag!! Denna vecka har gått brutalt fort och jag fattar inte alls varför. Men tror att det har att göra med att jag haft en del att göra på jobbet. ÄNTLIGEN, bara knappt 3 månader kvar att jobba... Idag tänkte jag shoppa lite kläder, inser att det behövs lite sommarflärd på mig för att inte svettas bort. 


    Lycka till ni som ska springa Göteborgsvarvet!!!!!! 

  • nennesjuttioåtta

    BS – vad mysigt med kanin till Iris!!! Hur har det gått med ridningen?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen